AVE...
Ten cały alien face to podpucha i tyle. Pisałem o tym tutaj, ale Vaqowsky posta nie przeczytał i tylko minusem sypnął. Może za długich słów używałem?
Przecież wskazany przez Ciebie post nie minusował Vaqowsky to po pierwsze, po drugie Vaqowsky Ci na niego odpowiedział, po trzecie to na jaki język zostało to przetłumaczone to już raczej sprawa ludzi, równie dobrze mogli to przetłumaczyć na Mandaryński czy Hiszpański, po prostu Angielski jest najbardziej powszechny, a poza tym strzelam, że ludzie którzy go rozszyfrowali posługują się właśnie Angielskim. Przecież ten napis został również przetłumaczony na Polski później, dziwne nie?
Dziwisz się, że nikt jakoś szczególnie nie podjął dyskusji po tym Twoim wpisie, mnie to nie dziwi, bo szkoda czasu na ten post. Dlaczego kółko, dlaczego prostokąt, dlaczego po Angielsku, no ludzie...jakbyś obraz Aliena miał w kółku, a wiadomość w prostokącie to byś zapytał dlaczego nie odwrotnie i że wiadomość w prostokącie przypomina Ci list i kopertę, więc to robota ludzi, itp, itd.
Użytkownik Daniel. edytował ten post 08.06.2015 - 19:58