A mnie się wydaję, że przeczytaliście trochę o Wylatowie, trochę na natuliusie, zobaczyliście, że jest tam jakiś Bernatowicz, pomyśleliście, że można zrobić kwadrat to można i tysiąc i tyle na ten temat. a Zaciekawiony to już w ogóle rzuca na lewo i prawo stwierdzeniami, ale może jakiś dowód na swoje tezy?
Bo ja czy Staniq daliśmy sporo materiałów, Staniq dał zdjęcia połamanych kłosów, ja powydłużanych, do tego link z wynikami badań, a Wy na razie rzucacie tylko:
"Raz dowodem na nieziemskość kręgu ma być jego idealność, ale zaraz potem okazuje się że ich charakterystyczną cechą jest nieidealność"
Skąd w ogóle ta teoria? Czy to ktoś powiedział? Czy może to opinia jakichś półgłówków z innego forum? Czy jakaś poważna osoba powiedziała, że krzywe koło jest dowodem, że to kosmici?
Dajcie chociaż jeden przekonujący dowód, że człowiek jest w stanie wydeptać idealny obraz w środku nocy w maksymalnie kilka godzin rozciągający się na setki metrów. A teoria, że jak wyjdzie krzywy trójkąt to się zrobi kwadrat to po prostu .