Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Please log in to reply
2397 replies to this topic

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oczywiście, że za to wszystko odpowiada może 0,5% muzułmanów.

Ja czytałem o 15%-30% radykałów wśród Muzułmanów.

http://euroislam.pl/...owa-mniejszosc/

Statystycznie rzecz biorąc do Europy wraz z falą imigrantów dotarła pokaźna armia dżihadystów.

Ja swoje teorię buduję na tym, że muzułmanie niejednokrotnie pomogli mi w potrzebnie podczas gdy Polacy oraz inne białe nacje omijały szerokim łukiem.

Jakie to smutne, znowu biali Polacy są be a czarnoskórzy Muzułmanie są cacy... ach ta lewica.

• 2

lavokcs.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się, że .Uzurpator. nie widziałby problemu, nawet jakby zamachy w Europie były co dwa dni. No bo przecież to nie problem, bo mogłoby być dwa razy dziennie, albo 5 razy dziennie, więc na razie jest spoko.

A mi się za to wydaje, że terrorysta nijak ma się do tego, że jest psycholem z sekty islamskiej. Ja swoje teorię buduję na tym, że muzułmanie niejednokrotnie pomogli mi w potrzebnie podczas gdy Polacy oraz inne białe nacje omijały szerokim łukiem. Tak się składa, że trzy miesiące byłem bezdomny zagranicą, okradziono mnie ze wszystkiego, były problemy z Ambasadą, do czasu aż pewna fundacja mi pomogła i sprowadziła za darmo do Polski. Przez ten czas jedyną pomoc i jedzenie jakie otrzymywałem to muzułmanie. Nikt z nich nigdy mi nie wspomniał o swojej religii jak mówiłem o tym, że nie interesuje mnie islam. Sorry, ale ja doświadczeń z gazet nie mam.

Dajcie mi jeszcze 150 minusów za to, że nie mam klapek na oczach.

Masz klapki na oczach. To że teraz ataki terrorystyczne w Polsce są mało prawdopodobne nie znaczy, że tak będzie zawsze(odnoszę się do jednego z wcześniejszych twoich postów). Konflikt religijny w Europie dopiero się rozkręca, a politycy zachodniej Europy bagatelizują wszystkie zamachy. Fajnie że muzułmanie ci pomagali, ale to nijak ma się do obecnej sytuacji w Europie. 

• 1

#1488 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Jakie to smutne, znowu biali Polacy są be a czarnoskórzy Muzułmanie są cacy... ach ta lewica.

Nie prowadź mi tutaj osądów. Bo ja akurat mówiłem w głównej mierze o Tureckich obywatelach. Powiedź mi swoją historię gdzie widziałeś muzułmanów poza telewizją i artykułami z gazet. Gdzie osobiście miałeś z nimi zatarg. Jaki i co Ci wtedy zrobili. Jak Cię skrzywdzili.

• -2

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No to możemy mieć niebawem poważny problem.

Zamachy już niedługo w Polsce – ekskluzywny wywiad z terrorystą

Od prawie roku mieliśmy informacje o polaku w Isis. Na temat trafiliśmy przypadkowo – ktoś, gdzieś, przez kogoś na imprezie wspomniał, że ma znajomą, której brat przeszedł na islam i najprawdopodobniej szkoli się do świętej wojny. Nie udając wielkiego zainteresowania zaczęliśmy poszukiwać kontaktu z tymi osobami. Znów pomógł przypadek. Po nitce do kłębka udało nam się odnaleźć, nawiązać kontakt, zdobyć zaufanie i namówić polaka z ISIS na spotkanie i wywiad.

Umówiliśmy się, że zapis tej rozmowy opublikujemy dopiero po 4 miesiącach od naszego spotkania. Czas Najwyższy.

Oto rozmowa z człowiekiem, który sam o sobie mówi, że jest prawdziwym polskim patriotą, a to, że wyznaje Islam, nie czyni go gorszym, a wręcz lepszym. „To Islam dał mi odwagę” mówi nam w wywiadzie.

Dlaczego zgodziłeś się z nami rozmawiać?

To Wy męczyliście od miesięcy moja siostrę, by DAŁA WAM NA MNIE NAMIARY. Teraz mogę z wami rozmawiać. Dzięki Bogu.

Siostra boi się o ciebie, obawia się tego, co możesz zrobić?

MOI BRACIA ZAOPIEKUJĄ SIĘ MOJĄ RODZINĄ, JEŚLI ZAJDZIE TAKA POTRZEBA.

Gdzie teraz jesteś?

W Europie.

A dokładnie?

W Polsce.

Gdzie w Polsce?

Nie mogę tego powiedzieć.

Co robisz?

Czekam. Dzięki Bogu.

Na co czekasz?

Na znak.

Jaki?

Nie mogę powiedzieć.

No i jak otrzymasz ten znak, to co?

To obejrzycie to w telewizji tak, jak będziecie oglądać Paryż a potem inne miasta. Dzięki Bogu.

Całość jest w tym linku  http://pressmix.eu/2...na-pressmix-eu/

Krzysiek Jackowski też coś przeczuwa.

Jasnowidz o „krwawym czerwcu". Mówi o imprezie w Polsce

• 0

wariat_prawdziwy.

deaktywowany na własne życzenie

• Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A Pan Prezydent i Pani Premier trąbili w TVP1 przed chwilą całkiem co innegoooo....

Gdy ich słuchałem o mało z fotela mnie nie wyrwało.

I zobaczcie sami jak w tym kraju ludziom mydli się ślipia. Tylko czekać zamachu w Warszawie! Ja to się cykam i to ostro.

Jak już narobią zamachów w EU Zachodniej to gdzie będą wiać by się schować? Syria nazad czy EU wschodnia, jak myślicie?

Niech ja tu tylko spotkam jakiego to od ręki odpalam siekierkę!

Użytkownik wariat edytował ten post 22.03.2016 - 21:24

• 0

#1491 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Dlaczego zgodziłeś się z nami rozmawiać?
To Wy męczyliście od miesięcy moja siostrę, by DAŁA WAM NA MNIE NAMIARY. Teraz mogę z wami rozmawiać. Dzięki Bogu.
Siostra boi się o ciebie, obawia się tego, co możesz zrobić?
MOI BRACIA ZAOPIEKUJĄ SIĘ MOJĄ RODZINĄ, JEŚLI ZAJDZIE TAKA POTRZEBA.
Gdzie teraz jesteś?
W Europie.
A dokładnie?
W Polsce.
Gdzie w Polsce?
Nie mogę tego powiedzieć.
Co robisz?
Czekam. Dzięki Bogu.
Na co czekasz?
Na znak.
Jaki?
Nie mogę powiedzieć.
No i jak otrzymasz ten znak, to co?
To obejrzycie to w telewizji tak, jak będziecie oglądać Paryż a potem inne miasta. Dzięki Bogu.

Całość jest w tym linku  http://pressmix.eu/2...na-pressmix-eu/

Jeżeli to jest prawda redakcję powinni zamknąć od razu na dożywocie. Sensacyjne dążenie do artykułu zamiast oddać w ręce służb specjalnych informacji o groźnym terroryście Polskiego pochodzenia, który wpadł w ręce sekty Islamskiej z ISIS.

Użytkownik .Uzurpator. edytował ten post 22.03.2016 - 21:27

• -3

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie prowadź mi tutaj osądów. Bo ja akurat mówiłem w głównej mierze o Tureckich obywatelach. Powiedź mi swoją historię gdzie widziałeś muzułmanów poza telewizją i artykułami z gazet. Gdzie osobiście miałeś z nimi zatarg. Jaki i co Ci wtedy zrobili. Jak Cię skrzywdzili.

Ale człowieku czy do ciebie nie dociera to co się dzieje na świecie? liczne gwałty, zamachy, zadymy z udziałem Muzułman, strefy no go gdzie policja nie ma wstępu, traktowanie kobiet jak zwierząt, a tobie pomogła jakaś grupka Muzułman i wszyscy oni są według ciebie teraz tacy super, wprost są wysłannikami niebios i zbawieniem dla świata. :facepalm:

Użytkownik Sebastian. edytował ten post 22.03.2016 - 21:30

• 2

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wydaje mi się, że .Uzurpator. nie widziałby problemu, nawet jakby zamachy w Europie były co dwa dni. No bo przecież to nie problem, bo mogłoby być dwa razy dziennie, albo 5 razy dziennie, więc na razie jest spoko.

Tak się składa, że trzy miesiące byłem bezdomny zagranicą, okradziono mnie ze wszystkiego, były problemy z Ambasadą, do czasu aż pewna fundacja mi pomogła i sprowadziła za darmo do Polski. Przez ten czas jedyną pomoc i jedzenie jakie otrzymywałem to muzułmanie. Nikt z nich nigdy mi nie wspomniał o swojej religii jak mówiłem o tym, że nie interesuje mnie islam. Sorry, ale ja doświadczeń z gazet nie mam.

Po prostu po wstępnej obserwacji uznali cie za młodego naiwniaka , łatwego do zwerbowania. I najwyraźniej mieli nawet racje co widać po  tym jak tu siejesz ich propagandowe kawałki.

Bombardowanie miłością - technika psychomanipulacji stosowana w sektach, polegająca na otoczeniu nowego członka sekty wyjątkową serdecznością, z jaką raczej nie spotykał się w dotychczasowym życiu.

Pojawia się ona w początkowym etapie relacji z grupą, a celem tej techniki jest zbudowanie silnego związku emocjonalnego i przywiązanie jednostki do grupy.

Wiki  https://pl.wikipedia...nie_miłością

• 4

wariat_prawdziwy.

deaktywowany na własne życzenie

• Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Zaraz na zawał padnę.

• 0

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale człowieku czy do ciebie nie dociera to co się dzieje na świecie? liczne gwałty, zamachy, zadymy z udziałem Muzułman, strefy no go gdzie policja nie ma wstępu, traktowanie kobiet jak zwierząt, a tobie pomogła jakaś grupka Muzułman i wszyscy oni są według ciebie teraz tacy super, wprost są wysłannikami niebios i zbawieniem dla świata. :facepalm:

Bo rozumisz.. Ciemnogrodzkie patrzenie na islam przez pryzmat terroryzmu to są klapki na oczach, ale jednostkowy przykład pozytywnego zachowania to już jak najbardziej wymierna rzecz rzutująca na całą społeczność xD. Ot, robienie kurtyzany z logiki.

A, jeszcze bym zapomniał - nie mając osobistej styczności z muzułmanami nie możesz sobie wyrabiać opinii o w nich w żaden sposób... bo tak! Bo nie istnieją żadne filmy, dokumenty, świadectwa, nikt nie ma żadnego dostępu do informacji, wszyscy kłamią i przedstawiają religie pokoju w złym świetle. Dopiero prawdomówny pan muzułmanin powie CI jak jest na prawdę. A Takijja to bajka.

wymagana znajomość angielskiego

Użytkownik mjr Tsu edytował ten post 22.03.2016 - 21:48

• 4

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Prosiłbym o zmianę powyższej ankiety na publiczną, no po prostu, tak po ludzku - ciekawość mnie zżera.
  • 0

#1497 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Po prostu po wstępnej obserwacji uznali cie za młodego naiwniaka , łatwego do zwerbowania. I najwyraźniej mieli nawet racje co widać po  tym jak tu siejesz ich propagandowe kawałki.

Przykro mi noxili, ale gadasz mega bzdury. Bo ja mówię o przypadkowych napotkanych osobach i z jakiej strony otrzymałem pomoc. A Ty z tego robisz w tym momencie mafię, która po wielu miastach ma kontakty i sobie mnie upatrzyli. W ciągu 3 miesięcy byłem w 10 różnych miastach od Rotterdamu, przez Amsterdam, Alkmaar, Apeldoorn, Tillburg i tak dalej.

Nie mogę nic powiedzieć więcej, że większość z was ma sobie zwyczajnie Hitlera. To trzeba walczyć z terrorystami i sektami religijnymi nie z tym, że na 100 tysięcy muzułmanów jest 5 terrorystów-psyhopatów. WY chcecie zabić WSZYSTKICH, bez wyjątku. Fajnie, że ugraliście się w grupę i robicie ze mnie lewicowca, młodego naiwniaka. Tylko, że sami chcecie wszystkich wymordować. Nie różnicie się niczym od terrorystów. Tylko wy tego nie widzicie bo zgraliście się w kupę i sobie urządziliście kółko wzajemnej adoracji a każdy z was widział muzułmanin na YouTube albo jak Miłosz spotkał jednego co buty oparł o szybę i to jest zezwolenie na to by zabić wszystkich bo wierzą w Islam. Chorzy jesteście ludzie tyle wam

powiem.

I takie gadki walki przyszły moderator? Bez komentarza 

Edward

• -9

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja ... gościu, ale walisz farmazony. xD To, że byłeś za granicą na "robocie" i stałeś się bezdobnym świadczy tylko jaki niezaradny facet z Ciebie, no i nie pisz w ... byliście ... widzieliście, bo byliśmy, smiem twierdzić, w większości.
  • 2

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

SzoScMz.jpg

''Jak mam uczyć muzułmańskie dzieci, jeśli w szkole na wiadomość o zamachu - zaczynają bić brawo"
- pisze dzisiaj holenderski nauczyciel. 
Jak myślicie, wyrosną z tych normalnych muzułmańskich dzieci porządni europejscy obywatele ? Dzieciaki chyba ciężko posądzać o radykalizm.. oh, wait.

Użytkownik mjr Tsu edytował ten post 22.03.2016 - 22:05

• 5

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

WY chcecie zabić WSZYSTKICH,

: D Wysłanie ich do domu lub nie wpuszczanie do Europy to śmierć. No to tylko pokazuje jak bardzo oni potrafią współżyć ze sobą jako społeczeństwo.

Jak chcesz to droga wolna możesz jechać na zachód i zamieszkać przy swoich ziomkach muslimach. Ciekawe jak szybko się twoje nastawienie zmieni. Ale jedyne będzie pewne, będzie bombowa atmosfera i rozrywkowa zabawa ;)

Użytkownik Last Sicarius edytował ten post 22.03.2016 - 22:09

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych