Od czego są służby takie jak Policja pokazała sama Policja. Lepszy, szybszy i łatwiejszy "wynik" mają gdy zatrzymają Polaczka po głębszym niż by obstawili granice.
Musicie też zechcieć zauważyć że gdy zaczęła się zabawa w "uchodźców" to nasze rodzime władze jak by szmal wywąchały! Tak, tak, powiedzmy to prosto z mostu!
Unia miała dawać przez dość długi czas jakiś tam pakiet EURO na uchodźca i władze wielu krajów w tym i Nasi - wywąchały dochody bo nie sądzę że gdyby Unia przyznała zasiłek 400euro to że Polska dała by te całe 400 euro uchodźcy! Oni już tam po swojemu policzyli ile na tym przytulą no ale czas, pokazał właśnie że te grosze które można przytulić to nic w porównaniu z dewastacją kraju! Jeśli w Warszawie kiedykolwiek pojawi się choć by 10000 Muzułmanów, oświadczam, iż będę pierwszy który wyrejestruje regon, zwolni ludzi (4 mechaników + 6 osób u żony w żarłodajni), spakuje manele i pojedzie w świat. Nam wszystkim łatwo się o wszystkim mówi bo u nas nie ma jeszcze zamachów ale wspomnicie moje słowa... Oni, gdy narobią burdelu w Europie zachodniej będą wiać do Europy Wschodniej a dziś jeszcze tak się nie dzieje ponieważ większość z nich nie orientuje się jak nieudolna jest Polska policja i ile mamy my tu wojska. Gdy już się kapną że Polska bezbronna to będziecie mijać meczet za meczetem no chyba że... stanie się cud i ktoś mądrzejszy zacznie grać po swojemu!
Bardzo dobrym ruchem była informacja podana w TV przez Panią Premier, a usłyszałem że Polska nie przyjmie uchodźców ze względu na dziurawy (czyt. nieistniejący) system ich rejestracji i weryfikacji. Między uchodźcami co piąty jest na lewym paszporcie! Wy naprawdę wierzycie że jadą oni na legal papierach? Na papierach których nikt nigdy nie sprawdzi bo zginęły?
Systemy Interpolu nie są połączone z Pakistańcami, Arabami itp. Myślicie że interpol ma naprawdę w systemie dane wszystkich Islamistów????
Przecież szajki mafijne już dawno uszykowały sobie lewe papiery by "idąc" do EU udawać biednych uchodźców!
Żonę i dzieci można kupić na pokaz, wystarczy zabrać po drodze ze sobą stado pod przymusem mówienia "Tak, to mój mąż a dzieci mam z innego małżeństwa a tamten mąż nie żyje!" Ma terrorysta rodzinkę?????? Maaaa....
Jeśli Niemcy nie zmienią polityki - Polska powinna wystąpić z Unii! Polska, Czechy, Słowacja, Węgry, Litwa i kilka innych jeszcze krajów.
Powinno powstać nowe Szengen i nowa Unia Wschodnia składająca się tylko z tych krajów!
Boimy się Niemców i Francuzów?
Ha ha ha...
Właśnie pokazali że nie radzą sobie z garstką uchodźców wiec jak sobie poradzą z ludnością przysłowiowej "nowej Unii"??
Przyślą do nas wirtualne nieistniejące myśliwce czy te garstkę wojska którą dysponują?
Putin gdy to ogląda to pewnie wysiada na kichy ze śmiechu...
Wielka mała Unia...
PS. Dlaczego u Kronikarza w wątkach nie ma PLUSÓW i MINUSÓW??
Moderatorów nie można oceniać. Ślij minusy na PW
edit:Ja chciał PLUSY posłać
Więc to ja mogę tak naprawdę spytać: Chłopie - na jakiej planecie Ty żyjesz? Nie widzisz co się dzieje? Nie widzisz kto ściąga do Europy? Nie widzisz kto siedzi w tych obozach? Aż mi się wierzyć nie chce, że można być tak naiwnym.
Ale, gdyby nie docierało jeszcze - tak, największą grupę uchodźców przebywających w obozach stanowią kobiety w wieku 18-59 lat..
A teraz pytanie za 100 pkt czy są takie dane z Europy bo te są bardziej z bliskiego wschodu. I ten podział od 19-59 to bardzo ogólny można by rzec.
LINK SKASOWANY, zawirusowaneBiorąc dane stąd, 45% z miliona to całkiem spora liczbą mężczyzn. Nie dziwie się też, że w obozach w Turcji czy Libanie jest więcej kobiet(jako uchodźców) jak mężczyźni(jako imigranci już) lecą do Europy.
W tym linku wyżej siedzą trojany. Uważajcie. System mi zwariował...
http://forum.linux.p...attach=92;image
Użytkownik wariat_prawdziwy edytował ten post 24.03.2016 - 09:57