Grupka terrorystów muzułmańskich nie oznacza, że islam to religia nienawiści
za każdym razem
Napisano 25.03.2016 - 17:28
Mirror filmiku, który został zdjęty zaraz po zamachu.
Poziom ironii przekracza wszelkie normy.
I kolejne cuda w Brukseli.
http://wmeritum.pl/o...-policji/138952
Użytkownik Mortalis edytował ten post 25.03.2016 - 18:21
Napisano 25.03.2016 - 19:12
Wartościowy Post
Tutaj zrobił się mały burdel. Łączymy uchodźców z imigrantami i multikulturalizmem.
Rozumiem co ma do przekazania Aquila ale w tych czasach to nie jest prosta sprawa żeby sobie ot tak powiedzieć - dawać ich tutaj, pomożemy, Welcome to Poland. Głównym problemem jest weryfikacja sporej masy ludzi.
Szkoda tych prawdziwych uchodźców, którzy naprawdę cierpią, dla których skromne lokum i wyżywienie będzie jak wygrana w totka.
Jednak niestety nie ma takiego patentu, który zagwarantowałby nam 100% bezpieczeństwo przy weryfikowaniu tych osób. Nie przy takiej masie ludzi. Aquila chciałby poprawić jakość życia uchodźcom ale jak się poczuje twoje sumienie, jeśli wśród pierwszej relokacji wpuścimy jednego terroryste, który się gdzieś wysadzi i zabije kilkadziesiąt nic niewinnych osób? Tyle ludzkich istot za cene lepszego komfortu uchodźcom? Czy to jest właściwe? Gdyby tego terroryzmu nie było i miałbym 100% pewność, że mamy do czynienia z uchodźcami, to zagłosowałbym na tak, bo wiem, że prawdziwy uchodźca nie sprawiałby problemów.
Jednak nikt nie może mieć 100% pewności, że mówimy o uchodźcy uciekającego przed wojną. Od początku tego kryzysu rozsądek podpowiada mi, że to nie jest dobry pomysł i należy szukać innych rozwiązań, bo w tych czasach nie mogę myśleć wyłącznie o uchodźcach ale również o naszym podwórku, żeby nie popełnić błędów europy zachodniej.
I jeszcze stanowisko rządu Szydło:
Rząd zmienia stanowisko w sprawie przyjmowania uchodźców. - Nie widzę możliwości, żeby w tej chwili migranci przyjechali do Polski - powiedziała dzisiaj w wywiadzie dla Superstacji premier Beata Szydło. Informację powtórzył w Sejmie rzecznik rządu Rafał Bochenek.
więcej: http://fakty.interia...i-d,nId,2167879
Priorytetem rządu jest bezpieczeństwo Polaków. Polska nie jest w stanie w tym momencie przyjąć imigrantów.
Czy naprawdę czynimy źle, argumentując swój sprzeciw tym, że nie chcemy ryzykować błędów europy zachodniej?
Bo to wygląda jak rosyjska ruletka:
1)
Pomożemy tysiącom ludziom - jest ok.
Przy kolejnych relokacjach jest spokój.
OMG... Lewactwo jednak miało racje!
2)
Pomożemy tysiącom ludziom - jest ok, ale w zamian znajdzie się jeden, który się wysadzi, drugi zamorduje, trzeci zgwałci.
Przy kolejnych relokacjach będziemy ten problem mnożyć.
Aż w końcu popełnimy błąd europy zachodniej i urodzimy się w drugiej Francji.
Sorry, ale taka jest brutalna prawda.
Najlepsze jest to, że Belgowie po prostu są głupi. Cztery dni temu, zaraz po aresztowaniu Salaha Abdeslama powinni już prowadzić przygotowania, widać było, że coś jest na rzeczy.
Skoro takiemu przysługuje prawo do odmowy składania zeznań, to co się dziwić...
Napisano 25.03.2016 - 20:30
Ale zazdroszczę tej osobie co kliknęła w ankiecie "jest mi obojętne" . Prawdziwy anarchista z hasłem "fu*k the system" . No nie wiem jak można mieć tak wyje..... w obecnej sytuacji. No jestem co najmniej skonsternowany
Nie ma co zazdrościć. Kliknij to samo i spełnią się twoje marzenia.
Ja nie głosowałem gdyż nie ma tam mojej opcji.
Ps. edit.
Najlepsze jest to, że Belgowie po prostu są głupi. Cztery dni temu, zaraz po aresztowaniu Salaha Abdeslama powinni już prowadzić przygotowania, widać było, że coś jest na rzeczy.
Problem polega na tym,że europejskie prawo nie jest przygotowane do działania w warunkach wojny.
Ta wojna jest zupełnie inna niż wszystkie wcześniejsze wojny.
Podczas pierwszej światowej:
Nowością były okopy, czołgi i samoloty
Druga światowa:
Blitzkrieg. Wojna błyskawiczna. Rozwinięcie, czołgów i samolotów, z pominięciem okopów. (tak z grubsza)
Teraz mamy do czynienia z czymś co w islamskim świecie nazywa się "Hidżra". Czyli: Zajmowanie terenu wroga przez zasiedlenie. Połączone z terroryzmem. Albo, w zasadzie, z walką partyzancką.
Dlaczego tak piszę? Podczas drugiej światowej, Polscy Partyzanci z całym szacunkiem dla nich, (dwaj bracia mojej mamy i Ojciec mojego Ojca do nich należeli.) Byli określani przez propagandę Gebelsowską, mianem Polskich terrorystów. Po siedemdziesięciu jeden latach od zakończenie wojny, jesteśmy w stanie określić, jaką siłę stanowiła partyzantka.
Bruksela, Paryż, Londyn... to akcje przeprowadzone przez islamską "partyzantkę".
Dzisiaj nazywamy ich terrorystami.
Być może jutro, władze kalifatu Niemieckiego, Francuskiego, a być może Polskiego, będą stawiać im pomniki.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 25.03.2016 - 21:06
Napisano 25.03.2016 - 22:42
Fajną mapkę dzisiaj widziałem przeglądając newsa dotyczącego zamachu w Iraku.
Jak dobrze, że u nas jest tak szaro....
http://www.foxnews.c...onsibility.html
Napisano 26.03.2016 - 01:22
Jesteście chorzy z nienawiści, zero logiki, zero rozumowania, zero empatii... Żałosne są te wasze wypowiedzi.
Napisano 26.03.2016 - 13:46
Wesołych świąt Wielkiej Nocy, szczególnie dla moich ukochanych Chrześcijan. Podążajmy śladami Jezusa, by zyskać szczęście w obu światach
—powiedział 40-letni Asad Shah.
Mężczyzna nagrał krótki film życzeniami i opublikował go na Facebooku. Kilka godzin później już nie żył.
Został zamordowany przez innego muzułmanina. 40-latek został zasztyletowany przed swoim sklepem dosłownie kilka godzin po tym, jak opublikował nagranie z życzeniami wielkanocnymi.
Jak informują brytyjskie media Asad Shah cieszył się dużą sympatią wśród lokalnej społeczności. Był lubiany i miał wielu klientów różnych narodowości. W miejscu gdzie go znaleziono ludzie zostawiają kwiaty i zapalają świeczki.
Napisano 26.03.2016 - 14:21
Nie ma co, Islam kultura otwarta na innych :v Ale to my jesteśmy zacofani bo ich tu nie chcemy, a lewacy powiedzą, że takie zdarzenia jak w poście wyżej to element ich element kultury D:
Radykalny muzułmanin zabija normalnego muzułmanina. Akt brutalnego morderstwa na tle nienawiści religijnej. Nie ma tutaj żadnych elementów kultury.
Napisano 26.03.2016 - 15:06
Nie ma co, Islam kultura otwarta na innych :v Ale to my jesteśmy zacofani bo ich tu nie chcemy, a lewacy powiedzą, że takie zdarzenia jak w poście wyżej to element ich element kultury D:
Radykalny muzułmanin zabija normalnego muzułmanina. Akt brutalnego morderstwa na tle nienawiści religijnej. Nie ma tutaj żadnych elementów kultury.
Masz jakiś sposób jak odróżnić radykalnego muzułmanina od normalnego? Będziemy ich przy tratwach witać świnią i wódką?
Napisano 26.03.2016 - 16:01
Napisano 26.03.2016 - 16:12
http://ndie.pl/niemc...al-zamordowany/
Pseudo-uchodźca zamordował człowieka, który dał mu dach nad głową.
O, kolejny element kultury.
Teraz będziemy pytać ucho... a nie przepraszam imigrantów ekonomicznych( D: ) czy Pan jest radykałem czy normalnym muzułmaninem? ech.
Napisano 26.03.2016 - 17:09
Last Sicarius, chłopie zdajesz sobie sprawę, że za zamachami nie stoją imigranci oraz uchodźcy? Tylko obywatele Belgii?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych