Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Please log in to reply
2397 replies to this topic

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.wykop.pl/...iej-w-brukseli/

https://twitter.com/...3347328/video/1

No ciekawe, oni chyba byli pod wpływem allaha, a nie narkotyków.

No ale coś w tej Brukseli zaczęli robić może wyjdzie na dobre i pozbędą się chociaż tych najgorszych, bo wszystkich nie ma jak teraz ruszyć :/

Użytkownik Last Sicarius edytował ten post 03.04.2016 - 22:49

• 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Skomentować to można tylko tak.

comment_tt67ZyfAHmIzhDS5nNSIXsL5vZtivm5q

• 5

Kolorowa wiedźma.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

jeśli wpuścimy uchodźców do Polski, to nawet jeśli nie będzie wśród nich terrorystów, na pewno stworzą swoją mniejszość etniczną i swoje partię.

tego jestem pewna na sto procent, bo wszystkie mniejszości zawsze tak robią.

zależnie od tego ilu ich będzie, trzeba się porządnie zastanowić (do dziewczyn) czy chcecie żeby wasze wnuczki, chodziły w burkach, i (do mężczyzn) czy chcecie żeby wasi wnukowie uważali takie widoki jak krótkie spódnice latem- za kompletną abstrakcje.

wpuścimy ich, podziękują, odczekają pare lat i zaczną protestować przeciw elementom naszej kultury.

widziałam w zeszłym roku jedną muzułmankę latem nad jeziorem. była ubrana tak że było widać tylko oczy i to w kilka warstw. siadała sobie na brzegu jeziora tak żeby chociaż te ubrania trochę zmoczyć, bo jakby spróbowała w tym pływać to od razu poszłaby na dno.

jak sobie pomyślę że mi lub moim przyszłym dzieciom ktoś by kazał takie maniany odwalać to aż mnie trzepie

a mąż obok, happy,w kompielówkach.

Użytkownik Enetra edytował ten post 04.04.2016 - 09:27

• 2

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.wykop.pl/...-podbijemy-was/

https://youtu.be/pViPxGjPays

Ubogacanie kulturowe trwa. No ale jak  jak ktoś powie precz z uchodźcami to wielki zacofaniec i nie tolerancyjny człowiek, a ci sobie idą i krzyczą, a co!

Użytkownik Last Sicarius edytował ten post 04.04.2016 - 12:07

• 2

Mortalis.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Prezydent Turcji chce uznania „Islamofobii” za zbrodnię przeciwko ludzkości"

"„Jestem jednym z pierwszych liderów politycznych uznających antysemityzm jako zbrodnie. Oczekuje oficjalnej deklaracji że ‚islamofobia’ jest również zbrodnią przeciwko ludzkości. Islamofobia wyłoniła się w krajach zachodnich i jest wyzwanie, któremu wszyscy musimy stawić czoła.” – kontynuował Erdogan."

http://ndie.pl/prezy...iwko-ludzkosci/

http://www.jihadwatc...gainst-humanity

Temu to już całkiem w dekiel wali. 

• 2

Kolorowa wiedźma.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

"Prezydent Turcji chce uznania „Islamofobii” za zbrodnię przeciwko ludzkości"

a ja bym chciała zjeść cysternę pączków i nie przytyć

toż to durne :D

a jak zatnie się kartką papieru z listu który dostał, to uzna to za zamach stanu?

Turcy są dziwni- kolejny powód by ich tu nie wpuszczać- nie żeby prezydent mówił tu za cały naród, ale islamiści ogólnie są "lekko" przewrażliwieni na punkcie swojej religii. to ona a nie narodowość jest tym czego boi się reszta świata

chrześcijaństwo też miało kiedyś taką fazę

krucjaty, palenie czarownic, święta inkwizycja... też nas za to nikt nie lubił.

tylko że chrześcijan to nie dziwiło że jak jakaś ich grupa mordowała wszystko co popadnie, to nie lubiło się wszystkich chrześcijan po równo

a islamiści robią zamach za zamachem i dziwią się strasznie że nabawiliśmy się islamofobii...

• 0

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Erdogan jest zdaje sie konserwatywnym muzulmaninem, wiec jego postawa nie powinna nikogo dziwic. Muzulmanin bedzie bronil swojej religii, to naturalne.
  • 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Erdogan jest znany z różnych dziwnych twierdzeń, generalnie wydaje się populistą nastawionym na ideę silnej Turcji jako państwa prawa, raz na jakiś czas przypodoba się religijnym fundamentalistom rzucając coś o nierozłączności Turcji i Islamu, a potem nie zgodzi się na jakąś ustawę naruszającą świeckość państwa na przykład pomysł aby Haga Sophia znów zamienić na czynny meczet (obecnie jest tam muzeum) czy żeby oficjalnie wprowadzić szariat.

• 0

Wędrowiec.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Żałosne są te wszystkie nienawistne wypowiedzi. Kompletnie oderwane od rzeczywistości oraz nielogiczne całkowicie. Ale cóż, sami sobie wystawiacie świadectwo.

Zdarzyło się w wieku XX, że Niemcy napadły na Polskę, mając na paskach wypisane hasło Got Mit Uns. Sądzicie, że mieli na myśli Mahometa?

Otóż to chrześcijanie napadli na chrześcijan. Potem wyrzynali innych chrześcijan milionami, głównie tych prawosławnych oraz starozakonnych.

Nie będę też wracał do przeszłej historii, kiedy to chrześcijanie mordowali masowo Indian w Ameryce, Murzynów w Afryce czy Arabów gdzie się da.

Naprawdę jesteście aż tak ślepi na rzeczywistość? Naprawdę aż tak zindokrynowani przez narodowców, czyli nazistów? Przypominam, że hitlerowska partia rządząca nazywała się Narodowo-Socjalistyczna Niemiecka Partia Robotników! Ładnie, prawda?

Znowu pragniecie narodowych socjalistów? Naprawdę?

• -12

Mortalis.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Taak, nazywaj narodowców(prawica) nazistami(skrajna lewica)...I ta sama lewica znów doprowadza do burdelu w Europie...

Druga wojna światowa miała podtekst religijny... Nawet nie wiem jak to skomentować...

Porównywanie wydarzeń z ~500 lat ma się NIJAK do obecnych czasów. To, że chrześcijanie popełnili takie zbrodnie, nie może być pozwoleniem dla muzułmanów, bo oni to robili, to my teraz też możemy...

Im dłużej żyje, tym bardziej jestem pewny, że głupota nie ma żadnych granic. Ewentualnie musi to być troll. Jedno z dwóch.

Użytkownik Mortalis edytował ten post 08.04.2016 - 00:27

• 3

kurado.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Żałosne są te wszystkie nienawistne wypowiedzi. Kompletnie oderwane od rzeczywistości oraz nielogiczne całkowicie. Ale cóż, sami sobie wystawiacie świadectwo.

Zdarzyło się w wieku XX, że Niemcy napadły na Polskę, mając na paskach wypisane hasło Got Mit Uns. Sądzicie, że mieli na myśli Mahometa?
Otóż to chrześcijanie napadli na chrześcijan. Potem wyrzynali innych chrześcijan milionami, głównie tych prawosławnych oraz starozakonnych.

Nie będę też wracał do przeszłej historii, kiedy to chrześcijanie mordowali masowo Indian w Ameryce, Murzynów w Afryce czy Arabów gdzie się da.

Naprawdę jesteście aż tak ślepi na rzeczywistość? Naprawdę aż tak zindokrynowani przez narodowców, czyli nazistów? Przypominam, że hitlerowska partia rządząca nazywała się Narodowo-Socjalistyczna Niemiecka Partia Robotników! Ładnie, prawda?

Już ktoś wspomniał o WW.
Kolonizacja Ameryki jak sama nazwa wskazuje coś jest kolonizowane.

Czemu tu jest jakieś niezdrowe podejście ,tekst typu zobaczcie co wyprawialismy jesteśmy potworami.
Tylko pytanie gdzie my byliśmy(ja,ty, on i hans któremu córkę zgwałcili).
Domu im nie bombardowałem. Powiem ci coś w tajemnicy nie wszyscy którzy są przeciwko są narodowcami.

Jestem przeciwny mamy własne problemy. Sąsiadowi podwórka też nie sprzątam ani on mi .Merkel otwierając granice pozwoliła na napływ.

Kosmosem jest akcja wypychania na siłę pod groźbami kar i grzywny innym krajom. Słychać tylko germany ! Jak można kogoś zamknąć w obozie bo tak będzie oni chcą do niemiec a wszyscy zapłacimy karę za to że nam uciekł.

Teksty typu facet pojechał przebadać sytuacje i dopiero sprowadza rodzinę to jakaś abstrakcja. Jak jest wojna to powinien ratować pierw żonę i dzieci.

Jak wszyscy młodzi faceci badają sytuacje żeby się osiedlić i sprowadzić rodzinę to kto walczy

@sebastian
Poprawiłes mi dzień.
Oni już są straceni ciekawe czy odkrył swoje drugie "ja".

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

Użytkownik kurado edytował ten post 08.04.2016 - 14:22

• 0

StatystycznyPolak.
  • Tematów: 18
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

O kolejny zwolennik przyjmowania imigrantów.

A skoro o imigrantach mowa to absurdów ciąg dalszy.

Norweski polityk został zgwałcony przez uchodźcę. Teraz czuje się winny z powodu jego deportacji.

Użalanie się nad losem imigrantów pomieszane z poprawnością polityczną w krajach Europy Zachodniej już dawno przekroczyło granicę absurdu, ale niektórzy jeszcze potrafią zaskoczyć. Karsten Nordal Hauken, norweski polityk, który został zgwałcony przez imigranta z azylem przyznał, że teraz czuje się winny losu, jaki spotkał jego oprawcę. Po zakończeniu ponad czteroletniej odsiadki w więzieniu, zwyrodnialca deportowano do Somalii. A polityk ma z tego powodu wyrzuty sumienia.

Polityk, który jest heteroseksualistą, został zgwałcony we własnym domu przez posiadającego norweski azyl mężczyznę. Sprawcę szybko ujęto i skazano na 4,5 roku więzienia.

Okazuje się, że po zakończeniu odsiadki, gwałciciela deportowano do Somalii, skąd pochodził.

Teraz jednak norweski polityk czuje wyrzuty sumienia i obawia się o los swego oprawcy po powrocie do rodzinnego kraju. O swojej "traumie" Karsten Nordal Hauken opowiedział na antenie państwowej norweskiej telewizji NRK.

Jestem heteroseksualnym mężczyzną, który został zgwałcony przez somalijskiego azylanta. Moje życie zmieniło się w ruinę, jednak teraz czuję się winny, że deportowano go z Norwegii. Początkowo poczułem ulgę i radość, że zniknie on z mojego życia na zawsze, a państwo norweskie spełniło swój obowiązek. Mam jednak silne poczucie winy i odpowiedzialności. To ja byłem powodem, dla którego nie będzie on już mógł przebywać w Norwegii, lecz został wysłany w mroczną, niepewną przyszłość w Somalii - mówi norweski polityk.

http://niezalezna.pl...awce-deportowan

http://www.tvn24.pl/...zcy,633831.html

• 1

Silm4ril.

Głos rozsądku

• Tematów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cóż, może jestem jakiś dziwny, ale na jego miejscu nie przejmowałbym się tak bardzo losem kogoś, kto mnie zgwałcił... Ciekawy facet.
  • 0

#1634 Gość_critter☆

Gość_critter☆.
  • Tematów: 0

Napisano

Uchodźca z Somalii zgwałcił polityka protestującego przeciwko rasizmowi. Lewicowy działacz: czuję się odpowiedzialny

m.c96ac57e79beda4ae0f70f29e0fc9707.jpg

Lewicowy polityk Karsten Nordal Hauken, walczący z rasizmem, został brutalnie zgwałcony przez uchodźcę z Somalii. Uchodźca został skazany na cztery i pół roku więzienia oraz deportację.

Lewicowy polityk wyznał w mediach, że czuje poczucie winy i odpowiedzialności, ponieważ gwałciciela czeka „niepewna przyszłość w Somalii”.

NRK.no

Pozostawię to bez komentarza...

• 1

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Panu już podziękujemy. Swoją miłość do uchodźców możesz pokazać w Belgii rysując z nimi kredą po chodniku. Może tam spotkasz jakiegoś "miłego" uchodźce i zadziała  selekcja naturalna bo na takich ludzi jak ty ratunku już nie ma.

• 6

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych