Żałosne są te wszystkie nienawistne wypowiedzi. Kompletnie oderwane od rzeczywistości oraz nielogiczne całkowicie. Ale cóż, sami sobie wystawiacie świadectwo.
Zdarzyło się w wieku XX, że Niemcy napadły na Polskę, mając na paskach wypisane hasło Got Mit Uns. Sądzicie, że mieli na myśli Mahometa?
Otóż to chrześcijanie napadli na chrześcijan. Potem wyrzynali innych chrześcijan milionami, głównie tych prawosławnych oraz starozakonnych.
Nie będę też wracał do przeszłej historii, kiedy to chrześcijanie mordowali masowo Indian w Ameryce, Murzynów w Afryce czy Arabów gdzie się da.
Naprawdę jesteście aż tak ślepi na rzeczywistość? Naprawdę aż tak zindokrynowani przez narodowców, czyli nazistów? Przypominam, że hitlerowska partia rządząca nazywała się Narodowo-Socjalistyczna Niemiecka Partia Robotników! Ładnie, prawda?
Znowu pragniecie narodowych socjalistów? Naprawdę?
Już ktoś wspomniał o WW.
Kolonizacja Ameryki jak sama nazwa wskazuje coś jest kolonizowane.
Czemu tu jest jakieś niezdrowe podejście ,tekst typu zobaczcie co wyprawialismy jesteśmy potworami.
Tylko pytanie gdzie my byliśmy(ja,ty, on i hans któremu córkę zgwałcili).
Domu im nie bombardowałem. Powiem ci coś w tajemnicy nie wszyscy którzy są przeciwko są narodowcami.
Jestem przeciwny mamy własne problemy. Sąsiadowi podwórka też nie sprzątam ani on mi .Merkel otwierając granice pozwoliła na napływ.
Kosmosem jest akcja wypychania na siłę pod groźbami kar i grzywny innym krajom. Słychać tylko germany ! Jak można kogoś zamknąć w obozie bo tak będzie oni chcą do niemiec a wszyscy zapłacimy karę za to że nam uciekł.
Teksty typu facet pojechał przebadać sytuacje i dopiero sprowadza rodzinę to jakaś abstrakcja. Jak jest wojna to powinien ratować pierw żonę i dzieci.
Jak wszyscy młodzi faceci badają sytuacje żeby się osiedlić i sprowadzić rodzinę to kto walczy
@sebastian
Poprawiłes mi dzień.
Oni już są straceni ciekawe czy odkrył swoje drugie "ja".
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Użytkownik kurado edytował ten post 08.04.2016 - 14:22