Ja tego w ogóle nie czytałam, ale zgadła kobieta, aż strach
Napisano 13.04.2016 - 22:21
Napisano 14.04.2016 - 00:32
Terroryści wcale nie chcieli zaatakować w Brukseli, zamachy były szykowane na mistrzostwa w piłce nożnej Euro 2016, które latem odbędą się we Francji - donosi dziennik "Libaration". Informuje także, że ataki były uzgadniane z kimś w Syrii.
Raczej uśpić chcą służby itp takim gadaniem.
To jest bardziej niż pewne że na EURO czy ŚDM coś będzie.
Użytkownik Jurigag edytował ten post 14.04.2016 - 00:33
Napisano 15.04.2016 - 08:36
Powiedzcie że to nie jest prawda... To jest obrzydliwe co się dzieje na postępowym zachodzie.
Przecież biały człowiek już by siedział za pedofilię...
Tu jest link do konta na Instagramie jednej z dziewcząt, jeśli ma ktoś konto mógłby to zweryfikować?
https://www.instagram.com/sannniix3/
A tak w ogóle news pochodzi stąd:
Burza w sieci wokół zdjęć z Finlandii. Dorośli imigranci flirtują z dziewczynkami
i stąd:
http://www.wykop.pl/...ewczynami-rodz/
No ohyda tego inaczej nie da się skomentować, świat się kończy.
Napisano 15.04.2016 - 09:24
Powiedzcie że to nie jest prawda... To jest obrzydliwe co się dzieje na postępowym zachodzie.
Przecież biały człowiek już by siedział za pedofilię...
Tu jest link do konta na Instagramie jednej z dziewcząt, jeśli ma ktoś konto mógłby to zweryfikować?
https://www.instagram.com/sannniix3/
A tak w ogóle news pochodzi stąd:
Burza w sieci wokół zdjęć z Finlandii. Dorośli imigranci flirtują z dziewczynkami
i stąd:
http://www.wykop.pl/...ewczynami-rodz/
No ohyda tego inaczej nie da się skomentować, świat się kończy.
Połączmy dwa istotne fakty. Islam dopuszcza pedofilię, a zachód karze za krytykę imigrantów. Oto recepta na tego typu wynaturzenia.
Napisano 15.04.2016 - 16:28
Napisano 15.04.2016 - 21:52
Nic nie rozumiem z tych zdjęć, oprócz tego, że Arabowie mają zdjęcia z jakimiś dziećmi. Jakieś konkrety? Bo równie dobrze mogli być w jakimś domu dziecka(to tylko przykład), bo po prostu nic z tych komentarzy nie rozumiem.
Chodzi o to Danielu, że arabowie fotografują się ze swoimi "drugimi połówkami" (czym się chwalą, że są z nimi w związkach) które są 12-13 latkami. To podchodzi pod pedofilię. Arabowie których widzisz mają po 30+ lat a fotografują się z 13-latkami. I bynajmniej nie są to zdjęcia z domu dziecka, białe dzieci nie są też ich rodzinami. O to co rusz wybuchają na wyspach i w niemczech afery ale są często przemilczane lub wręcz tuszowane. Niemniej jednak niektóre się przebijają. To przykład na to, że dla muzułmanów nie ma czegoś takiego jak pedofilia, religia pozwala im powziąć żonę lub dziewczynę w dowolnym wieku. Natomiast spójrzmy prawdzie w oczy, 30-latek z 13-tką to przesada i przestępstwo.
Napisano 15.04.2016 - 22:09
W linki i komentarze nie wchodziliście? Wyczytałem że 20 30 letni arabowie spotykają się z 13 latkami komplementując je że są piękne i w ogole a do tego ogólne przyzwolenie na to. Nie jest to niepokojące?
Wyslane za pomocą mojego gołębia pocztowego.
Mi się te zdjęcia wyświetliły takie wielkie, że zajęły mi dwa monitory, nic tam nie ogarniałem prócz fotografii i kilku komentarzy w języku, gdzie nie znam połowy liter. Stąd moje pytania.
No oczywiście, że jeśli to ma podteksty seksualne to jest to gruba przesada, ale z drugiej strony patrząc na miny tych "dziewczynek" to trochę dziwnie to wygląda, nie powiedziałbym, że są zaniepokojone. Tym bardziej wolałem dopytać.
Napisano 16.04.2016 - 01:10
W linki i komentarze nie wchodziliście? Wyczytałem że 20 30 letni arabowie spotykają się z 13 latkami komplementując je że są piękne i w ogole a do tego ogólne przyzwolenie na to. Nie jest to niepokojące?
Wyslane za pomocą mojego gołębia pocztowego.Mi się te zdjęcia wyświetliły takie wielkie, że zajęły mi dwa monitory, nic tam nie ogarniałem prócz fotografii i kilku komentarzy w języku, gdzie nie znam połowy liter. Stąd moje pytania.
No oczywiście, że jeśli to ma podteksty seksualne to jest to gruba przesada, ale z drugiej strony patrząc na miny tych "dziewczynek" to trochę dziwnie to wygląda, nie powiedziałbym, że są zaniepokojone. Tym bardziej wolałem dopytać.
No raczej wyglądają na zadowolone ale wiesz jak to jest, czasami 13-14 latki z biednych krajów zajmują się prostytucją i też się cieszą, co nie znaczy, że wszystko jest dobrze. Wiesz o co chodzi.
Napisano 17.04.2016 - 14:57
https://www.youtube....eature=youtu.be
No nic, asymilacji idzie wybornie.
Użytkownik Last Sicarius edytował ten post 17.04.2016 - 14:57
Napisano 17.04.2016 - 16:29
Po zamachach znaczna część społeczności muzułmańskiej tańczyła z radości – zdradził w sobotnim wywiadzie dla flamandzkiego dziennika „De Standaard” szef belgijskiego MSW Jan Jambon(...)
- Można aresztować, usunąć terrorystów ze społeczeństwa. Oni są tylko ropniem. Pod nim znajduje się nowotwór, którą jest o wiele trudniej leczyć. Możemy to zrobić, ale to zajmie więcej niż kilka dni – mówił szef MSW i wezwał aby „przełamać politycznie poprawne myślenie” i „nazwać rzeczy po imieniu”.(...)
niezalezna.pl
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych