Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2397 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nastoletni chłopak zastał podstępnie zwabiony do szatni w swojej szkole a następnie "wzbogacony kulturowo" przez stado zwyrodnialców.

Zdarzenie miało miejsce 21 kwietnia br. w Trondheim (Norwegia).

• 0

#1697 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..
  • Tematów: 0

Napisano

Ale bzdura Jarecki, na tym filmiku są tez objęci inni biali. Także daj spokój z taką propagandą. Nie wiem co mają do tego wszyscy imigranci jeżeli często w czasach szkolnych dochodzi do różnych bójek. Nawet nie znamy klasycznie jak w tym przypadku motywów tego pobicia. Może należało mu się dostać bombę skąd masz to wiedzieć. Widzisz czarnego, który bije białego i od razu to jest dla Ciebie atak na tle kulturowym. A może opluł mu dziewczynę, nic nie wiesz a sugerujesz.

• 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No własnie jest odwrotnie. Uderzysz, wyzwiesz czarnego - Rasista, nazista i w ogóle... Czarny uderzy białego - żaden problem. 

• 4

#1699 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Na tym filmiku widać w kilku ujęciach, że biali i czarni są tam obecni. A nie że stoją murzyny i klepią białego. O to chodzi, że ja nie widzę by tam stali imigranci z Bliskiego Wschodzu i bawili się białym tylko to normalna mieszanka etniczna razem z rodowitymi Norwegami podejrzewam i koleś dostaje buta w twarz. Nie wiem gdzie tam jest nawiązanie do obecnego kryzysu bo raczej to bezpośrednia sugestia tego kto wrzuca ten film. Nawet nie wiemy czy oni wyznają Islam, a czarni to są na całym świecie co to ma do imigrantów teraz tego nie rozumiem tak szczerze. Bo ten temat jest głównie o uchodźcach oraz nielegalnych imigrantach, którzy w ciągu ostatni sezonów zalewają Europę. A ja tam widzę szkołę, murzynów, białych czyli obywateli z papierami, którzy korzystają z systemu edukacji, mają książki, umieją norweski... określcie się nie lubicie murzynów bo są czarni czy o co chodzi?

• 0

riseman.
  • Tematów: 27
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Uzurpatorze. Nie lubimy ich bo będąc tu gośćmi, na dodatek nieproszonymi, panoszą się jak jaśniepany którym się wszystko należy bo są przecież CZARNI (mają świadomość i sprytnie to wykorzystują), bo zaczepiają, obmacują i napastują białe kobiety, które sobie tego najzwyczajniej NIE ŻYCZĄ, nie lubimy ich bo mają obrzydliwy zwyczaj obcowania z nieletnimi (będziesz miał dzieci to zrozumiesz), bo kradną w przekonaniu że nie spotka ich kara, bo depczą brudnymi butami europejskie dziedzictwo kulturowe. Wymieniać dalej? Jeśli uważasz inaczej to jesteś sam ich wart i najlepiej idź jeszcze dziś ubogacić się kulturowo.

*dotyczy to zalewających Europę imigrantów, nie czarnych generalnie!

• 3

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

A tutaj mamy odwrotny przypadek.

Włoska mafia, Cosa Nostra na Sycylii wypowiedziała wojnę uchodźcom.

Jeden z nich w Palermo został wzbogacony kulturowo we włoskim stylu.

Headshot i po sprawie.

Wszystkie detale, zdjęcia i informacje znajdziecie w linku poniżej.

Migrants versus the MAFIA: Cosa Nostra 'declares war' on refugees as mayor says Sicily capital feels more like Istanbul or Beirut than Europe

• 5

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Paczta na to:

http://www.tvn24.pl/...zca,637849.html

Norweska minister wskoczyła do morza, by poczuć się jak uchodźca

Zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że, niestety, Norwegowie to kretyni - patrząc na ich działania w sprawie imigrantów, Breivika, sądownictwa, kar itp. Nie przystają zupełnie do realnego świata i chyba nie za bardzo go rozumieją, czym dają wręcz zaproszenie, żeby za chwilę się ktoś coś wysadził w kilku norweskich miastach - dostanie za to 21-letni turnus w hotelu z wyżywieniem, konsolą, siłownią i internetem - czego chcieć więcej?

• 0

Jarecki.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Krótki tekst co na temat uchodźców myśli Krzysiek Jackowski.

16h6q78.jpg

• 1

Alex Hope.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Teraz pani minister zacznie gwałcić norweskie kobiety, żeby poczuć się, jak imigrant. Później oczywiście złoży wniosek o zasiłek socjalny.

• 8

#1705 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Uzurpatorze. Nie lubimy ich bo będąc tu gośćmi, na dodatek nieproszonymi, panoszą się jak jaśniepany którym się wszystko należy bo są przecież CZARNI (mają świadomość i sprytnie to wykorzystują), bo zaczepiają, obmacują i napastują białe kobiety, które sobie tego najzwyczajniej NIE ŻYCZĄ, nie lubimy ich bo mają obrzydliwy zwyczaj obcowania z nieletnimi (będziesz miał dzieci to zrozumiesz), bo kradną w przekonaniu że nie spotka ich kara, bo depczą brudnymi butami europejskie dziedzictwo kulturowe. Wymieniać dalej? Jeśli uważasz inaczej to jesteś sam ich wart i najlepiej idź jeszcze dziś ubogacić się kulturowo.

*dotyczy to zalewających Europę imigrantów, nie czarnych generalnie!

Panie riseman ja mówię o filmiku jaki wrzucił Jarecki a Ty na siłę chcesz mi wmówić lewactwo. A ja staram nie dopuścić do siebie skrajnych poglądów by w każdym murzynie widzieć bandyctwo. Bo to już jest ograniczenie umysłowe. Ja mówię o wideo a Ty mi o obmacywanych kobietach.

Ludzie jeżeli ja próbuje obiektywnie podejść do sprawy co przedstawia film z youtube to nie próbujcie mi kurka wodna dorabiać do mojej osoby całej ideologii nielegalnych imigrantów.

• 0

Kolorowa wiedźma.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

nie żebym się czepiała, ale zostawcie rasę czarną w spokoju.

imigranci z którymi aktualnie jest problem, nie są rasy czarnej. to arabowie.

z tego co pamiętam wlicza się ich jeszcze do rasy białej. nawet jeśli wyglądają troszkę inaczej niż my i zazwyczaj mają dość charakterystyczny dla ciepłych regionów zestaw cech (ciemna karnacja, czarne włosy, brązowe oczy), na pewno nie są to ludzie rasy czarnej.

Użytkownik Enetra edytował ten post 23.04.2016 - 15:16

• 1

#1707 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Większość osób po prostu ma ograniczenie umysłowe, które nie pozwala im pojąć, że człowiek czarny tak samo przeżywa życie jak człowiek biały... też rozwija się od chłopaka/dziewczyny, buntuje się, odwala różne sceny, bawi się ze swoim środowiskiem. Dla wielu murzyn w Europie tzn. wg. chorych Polskich rasistowskich poglądów jest obraz taki by murzyn kłaniał się w pas aż pocałuje glebę i mówił przed każdym zdaniem i po każdym zdaniu Wielki Królu Biały Polaku.

• 0

Kolorowa wiedźma.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a nie przesadzaj. aż takiego rasizmu w Polsce nie ma. mam kolegę z Nigerii, i póki co  uważa on że większość (nie wszyscy) polaków jest bardzo gościnna, tylko moglibyśmy się się trochę angielskiego pouczyć, wtedy byłoby mu się z nami łatwiej dogadać.

"bo polska trudny język, i musi odmieniać przez przypadki, ja woli angielski" :D

tylko że wspomniany kolega, przyjechał do Polski zrobić dyplom i znaleźć pracę. to bardzo inteligentny, miły gość, znający kilka języków (polskiego jeszcze się uczy) i wartościowy członek społeczeństwa- pracuje jako nauczyciel, uczciwie zarabia.

daleko mu do kłaniania się przed białymi "królami", a jak ktoś mu wspomni na przykład o tym że "jak jest murzynem to pewnie kradnie", za każdym razem rozwala rasistę inteligentniejszą ripostą, aż miło popatrzeć jak się co poniektórzy zatykają.

tutaj poruszamy sprawę muzułmańskich imigrantów, tych którzy nas zalewają, nie wnosząc nic dobrego do społeczeństwa, którzy mają zamiar na nas pasożytować, siedząc na zasiłkach. marnując przez to pieniądze z kasy państwowej, które mogłyby być lepiej spożytkowane.

dlatego, uważam że oglądając filmiki z udziałem czarnych, i rozkminiając zachowania tej rasy, odeszliśmy od właściwego tematu.

jak chce ktoś pogadać o czarnych w europie, to radzę założyć inny temat- o ekspansji innych ras na terytoria zamieszkiwane rodzimie przez ludzi białych, albo o rasizmie w Polsce, czy europie.

Użytkownik Enetra edytował ten post 23.04.2016 - 16:10

• 1

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bardzo ciekawa dyskusja:

Pytanie Urgona: określcie się nie lubicie murzynów bo są czarni czy o co chodzi?

Odpowiedź Risemana: Nie lubimy ich bo będąc tu gośćmi, na dodatek nieproszonymi, panoszą się jak jaśniepany

Czyli nie lubicie czarnych. A myślałem że chodzi tylko o imigrantów, którzy w większości są rasy białej.

@ Entera

W angielskim też są przypadki tylko odmiana gramatyczna jest inaczej konstruowana. Stereotypowy Murzyn nie umiejący po angielskiemu mówi w filmach używając zawsze formy podstawowej i "is".

Użytkownik Zaciekawiony edytował ten post 23.04.2016 - 16:14

• 0

#1710 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

No dlatego nie mogę znieść manipulacji jakiej dopuścił się Jarecki swoimi filmikiem. To podchodzi pod skrajną hipokryzję i śmieszność twierdzenia, że młodzież jako całość w tym murzyni nie są uczestnikami bójek szkolnych, która zachodzą w każdym państwie europejskim. A on tutaj sugeruje użytkownikom, że to ma jakikolwiek związek z całą sytuacją z tego tyematu. Na koniec wyskakuje riseman i przystawia mnie do ściany twierdzeniami, że gwałcą kobiety chociaż ja w tym filmiku nie widzę żadnej kobiety. Po prostu zwyczajnie uważam, że ludzie w tym temacie powinni się opanować i zacząć obiektywnie patrzeć na świat.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych