Dobrze więc kim jest ten biały w 3 sekundzie filmiku?
Nie miałem zamiaru szukać szczegółowych informacji na temat takiego filmiku bo jest ich pełni w sieci tak samo takich historii. Do takiego filmiku sobie mogę wszystko dopisać.
Widzę, że wyjąłeś sobie z tego opisu słowo "multiculturalism" i jednocześnie dopisałeś samodzielnie do tego całą historię. Bo tam nie ma w całym zdarzeniu czegoś czego nie zasugerowałem. Zwykła bójka pomiędzy "lokalnymi chłopakami" a nie radykalnymi-islamskimi rasistami o czarnym kolorze skóry jak Ty to próbujesz przedstawić. Według Ciebie każda szkolna bójka powinna być szeroko opisana w mediach. Za czasów szkolnych też nie raz widziałem kogoś obitego przez różne dziwne nieporozumienia.
Gdzie w tym opisie na forum wytłumacz mi jest o uchodźcach, nielegalnych imigrantach, złych muzułmanizmach murzynach?
Jarecki jedynie co potrafiłeś elegancko zrobić to zaatakować moją pozycję na forum czego ja nie zrobiłem wobec Twojej osoby. Musiałeś zrobić szumny wstęp do mojej osoby, potem rzuciłeś jakiś screen, losowe linki i na końcu pyskówka typu "co ty chłopaku możesz wiedzieć". Nikt w miarę inteligentny nie powinien potraktować Twoich manipulacji poważnie.