Napisano 03.05.2016 - 21:12
Napisano 04.05.2016 - 17:45
Oficjalnie KE: milion złotych kary za nieprzyjęcie uchodźcy
To już oficjalny projekt, potwierdziły się doniesienia włoskiego dziennika „La Stampa” z 30 kwietnia. Jeśli kraj nie będzie chciał przyjąć imigrantów, zapłaci 250 tys. euro, czyli milion złotych za każdego z nich!
Projekt zaproponowany przez Komisję Europejską zakłada, że cena za możliwość nieuczestniczenia w relokacji tzw. uchodźców byłaby niebotycznie wysoka. Mówi się o 250 tys. euro za jednego uchodźcę, który nie zostanie przyjęty z puli przypadającej na dany kraj.
Odstąpienie od udziału w programie mogłoby być tylko tymczasowe. Rozwiązanie to dotyczyłoby przyszłych programów dystrybucji migrantów. Jeżeli napływ tzw. uchodźców do jakiegoś kraju członkowskiego przekroczyłby o 150 proc. pewien próg, oszacowany dla każdego państwa na podstawie m.in. liczby ludności i poziomu zamożności, to wówczas uruchamiano by system relokacji, w którym poszczególne państwa miałyby przejąć kwotę uchodźców, ustalaną z góry według takich kryteriów, jak wielkość PKB czy liczba ludności.
– Komisja Europejska takie bzdury wymyśla, aż ciężko to komentować. (…) Nas chce się zmuszać. To nie jest wina Polski, tylko państw socjalnych, które za nic płacą potężne zasiłki. (…) Jedyną winną jest Angela Merkel i rząd Niemiec – powiedział Marek Jakubiak z klubu Kukiz’15.
Reforma polityki azylowej UE wymaga decyzji państw członkowskich, podejmowanej większością kwalifikowaną, a także Parlamentu Europejskiego. http://ndie.pl/oficj...jecie-uchodzcy/
Jak ginąć to wszyscy nowa dewiza UE...
Napisano 04.05.2016 - 21:28
Użytkownik Post edytował ten post 04.05.2016 - 21:31
Napisano 04.05.2016 - 21:29
Dla mnie to jest nienormalne.
To tak jak byśmy mieli wrogów we własnej europejskiej społeczności.
W sumie mamy wybórr:
Albo stracimy Państwo i poczucie bezpieczeństwa , albo czeka nas ubóstwo.
Co wybieracie?
I tak Europa się rozleci... Konik Trojański już został wpuszczony...
Teraz tylko patrzyć jak rozwalą Europę od środka... Smutne to
ale co zrobić... My szarzy obywatele Europy nie mamy prawa głosu
Napisano 04.05.2016 - 21:33
Mamy jeszcze jeden wybór - podążamy drogą UK i opuszczamy UE , myśle że nie tylko polska będzie zainteresowana.Dla mnie to jest nienormalne.
W sumie mamy wybórr:
Co wybieracie?
Użytkownik Post edytował ten post 04.05.2016 - 21:34
Napisano 04.05.2016 - 22:57
Mamy jeszcze jeden wybór - podążamy drogą UK i opuszczamy UE , myśle że nie tylko polska będzie zainteresowana.Dla mnie to jest nienormalne.
W sumie mamy wybórr:
Co wybieracie?
Żyjemy chyba w demokretycznym kraju , prawda?
Lepiej wyjedźmy z tej Unii czym prędzej.
Pewnie to się stanie i sprawdzi się przepowiednia Sybili " A Polska będzie ostatnim krajem chrześcijańskim , który się uratuje"
Brzmi optymistycznie
Napisano 05.05.2016 - 07:53
Użytkownik kurado edytował ten post 05.05.2016 - 07:54
Napisano 06.05.2016 - 22:35
Właśnie okazało się, że nachodźca z Pakistanu został burmistrzem Londynu Książę z Polski nie miał szans. Świat staje na głowie. Ciekawe czy teraz wszystkie zasłony i tapety we wszelkich urzędach będą fioletowe lub pomarańczowe by nie 'urazić uczuć' muzułmanów a catering będzie miał zabronione podawanie świnki.
Napisano 07.05.2016 - 16:27
Odnośnie Londynu i islamizacji UK mam świetny temat niestety nie mogę go wkleić tutaj więc daję link do bloga. Dosyć obszerny i ciekawy tekst, polecam.
http://niepoprawni.p...dztwo-pedofilia
Napisano 07.05.2016 - 16:36
" Demonstranci byli podburzani przez swoich przywódców, którzy łamaną angielszczyzną mówili o konieczności podboju zachodniego świata przez islam, a także o tym, że nadszedł koniec demokracji i wolności, a rozpocznie się era prawa szariatu i kalifat. W odpowiedzi na te słowa tłum skandował: “Dżihad!” Podczas demonstracji zostały także spalone flagi Stanów Zjednoczonychi Izraela."Odnośnie Londynu i islamizacji UK mam świetny temat niestety nie mogę go wkleić tutaj więc daję link do bloga. Dosyć obszerny i ciekawy tekst, polecam.
http://niepoprawni.p...dztwo-pedofilia
Napisano 07.05.2016 - 19:19
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych