Z racji, że nie znam niemieckiego wklejam nieudolnie przetłumaczony już tekst translatorem.
Jeżeli to prawda i źródło informacji jest wiarygodne to nie mam już cienia wątpliwości, że mamy do czynienia z planowaną i sponsorowaną inwazją na Europę !
Lotnisko Kolonia Bonn i jego wielkie tajemnice w nocy
Noc po nocy, co 3-5 minut od około 1 w nocy cicho tysiące migrantów w Bonn Airport Kolonia
Kiedy uznają to nieszczęście, że noc po nocy rano ukradkiem tysiące migrantów w Bonn Airport Kolonia wyładowywać co 3-5 minut, od około 1 godziny, a następnie dystrybuowane za pośrednictwem tej piaście, reagują na moje włosy!
Istnieją co wspaniałych lotników, którzy posiadają więcej niż 500 pasażerów na samolot! To jest teraz przez kilka tygodni. Pochodzenie można domyślić: Turcja, Grecja, Włochy! Z naszych korporacyjnych mediów krajobrazów słyszysz o tym nic połączenie, ale nie ma znaczenia, powinni zgłosić coś byłoby to powodem kłamał!
Mam poważne pytanie do was: Czy istnieją dowody dla swoich stwierdzeń? Widzę problem uchodźców jest również krytyczne. Ale jestem generalnie wszystko Łapię się na informacjach raz sceptyczny. Więc skąd wiesz, co jest w nocy potajemnie wygasa na lotnisku? Tam pracować? Aby odpowiedzieć na to pytanie je uważnie, przejdź do wspomnianego lotniska i przekonaj się sam!
ale widząc je za kulisami na wyjściu celnego masa jest zdeterminowana, aby nie być przeładowane! Ponieważ wiem, że ruch lotniczy już ponad 30 lat i szacuje, że mogę sobie wyobrazić, trudno. Że w czasie, gdy nasilenie ruchu lotniczego z ekonomicznego samolotu pasażerskiego może wzrosnąć do wyjątkowo komiczny raz tak. Materiały nie są kutschiert tam!
Spośród tysięcy imigrantów codziennie Nic nie jest napisane na przyjęcie z góry, oczywiście, i to było oczywiście podano nic na temat pochodzenia, płci, wieku, religii i ich chorób!
http://austria-netz....isse-bei-nacht/