Ten zwyrodnialec co zabił 10 letnią dziewczynkę siekierą, bo stracił zasiłek, jest muzułmaninem i nazywa się Samuel Nahmed!!
"Media" próbowały to przemilczeć, pisząc o nim 27 letni mieszkaniec Kamiennej Góry, Samuel N.
Nie podaję źródła, bo dostane 7.14. Wystarczy wpisać dane w google.
@Dibi.
Pomijając fakt, że to kim był Samuel N. ma się nijak do tego tematu, może jednak pokusiłbyś się o to źródło (skoro już o nim wspomniałeś), bo szukając w Google, można znaleźć na temat jego pochodzenia i wyznania, sporo sprzecznych informacji.
Dodam, że nie zacząłem szukać dopiero po Twoim poście, bo tą sprawą interesowałem się już chwilę wcześniej.
Raz czytam, że to Polak, innym razem, że Polak - świadek Jehowy, innym razem, że Żyd, a jeszcze innym - Muzułmanin.
Zakładam, że nie można być jednocześnie świadkiem Jehowy, Żydem i Muzułmaninem, chociaż w każdym z tych przypadków, Polakiem jak najbardziej.
Co ciekawe, te sprzeczne informacje pojawiają się wyłącznie w komentarzach pod artykułami o tej makabrycznej zbrodni.
Z pewności, Twoje źródło to wyjaśni.
Zakładam, że znajdziemy tam też potwierdzone informacje o tym, że ten zwyrodnialec, dopiero niedawno zagościł w Polsce (bo przeglądając artykuły na temat tej zbrodni, dowiedziałem się, że się w niej urodził).
Pishu. Tak samo jak Ty natrafiłem na wpis jednego z internautów.
Chwilę poszukałem i trafiłem na taki o to wpis na niepoprawni.pl, zaintrygowany tym, że faktycznie media unikały jak ognia podania jego pochodzenia. Stwierdziłem, że jest to prawda. Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd - to przepraszam. Emocję wzięły górę.
Wiem że to co napiszę może być nieetyczne ale czy nie lepiej było by stworzyć specjalne obozy-więzienia dla muzułmańskich imigrantów którzy mieli by radykalne poglądy?
Nieudana inicjatywa środowiska narodowców. Ratusz zakazał manifestacji antymuzułmańskiej
Manifestacja pod hasłem "Polacy przeciw imigrantom" miała się rozpocząć w sobotę, 12 września, o godz. 16, na placu Defilad. Potem, zgodnie ze zgłoszeniem złożonym do stołecznego ratusza, jej uczestnicy mieli przejść przez centrum miasta. Planowana trasa to: Marszałkowska, rondo Dmowskiego, Al. Jerozolimskie, rondo de Gaulle’a, Nowy Świat, Krakowskie Przedmieście, plac Zamkowy. Jednak stołeczny ratusz nie zgodził się na manifestację.
"Nie ma zgody na mowę nienawiści"
- Warszawa boleśnie doświadczyła w swojej historii, czym jest ksenofobia i nienawiść. W związku z tym dziś nie może być naszej zgody na to, aby w centrum naszego miasta rozbrzmiewała mowa nienawiści – tłumaczy Jarosław Jóźwiak, wiceprezydent Warszawy.
Nawet normalnie nie da się ich przetransportować do Europy to co będzie na miejscu...
EDIT:
Oficjalnie: 11,5 tys. imigrantów dla Polski. Wiadomo, z których krajów mają przybyć
Komisja Europejska już oficjalnie chce, by Polska przyjęła dodatkowo ponad 9287 uchodźców. Razem z poprzednią propozycją unijną, do Polski miałoby przybyć w sumie prawie 11,5 tys. imigrantów. Jak wynika z udostępnionych przez KE dokumentów, zgodnie z nową propozycją Polska miałaby przyjąć 1207 uchodźców przebywających obecnie na terenie Włoch, 3901 przebywających w Grecji i 4179 z Węgier.
To oznacza, że Polska jest czwartym państwem w Unii przyjmującym największą liczbę uchodźców po Niemczech, Francji i Hiszpanii. (Węgry jednak coś dla siebie ugrały...)
Zgodnie z propozycją Komisji Europejskiej, każdy kraj otrzyma 6 tysięcy euro na uchodźcę. Pozostałe koszty utrzymania uchodźców, a także sprowadzonych później ich rodzin, mają być pokrywane z budżetów krajowych.(HAHAHAHA)
Co za chory kraj!! Nóż w kieszeni się otwiera, największa prostytutka Europy, wstyd i żenada!
Teraz pozostaje liczyć tylko na obywateli, którzy nie dadzą sobie wejść na głowę tym pseudobiedakom, mam nadzieję, że będą tak mile witani, że sami będą stąd uciekać.
Co za chory kraj!! Nóż w kieszeni się otwiera, największa prostytutka Europy, wstyd i żenada!
Teraz pozostaje liczyć tylko na obywateli, którzy nie dadzą sobie wejść na głowę tym pseudobiedakom, mam nadzieję, że będą tak mile witani, że sami będą stąd uciekać.
Nie chory kraj, tylko chorzy polskojęzyczni rządzący
Nie potrafię tego ogarnąć...
Gdy chodzi o solidarność wobec agresji Rosji - Niemcy stanowcze NIE dla baz NATO w Polsce.
Gdy chodzi o gaz - Niemcy dogadują się z Rosją i budują drugą nitkę gazociągu na dnie Bałtyku.
Dlaczego Unia nie krzyczy i nie woła o solidarność jeśli chodzi o wysokość średniego wynagrodzenia? Wysokość zasiłków na dzieci? Kwotę wolną od podatku? Czemu żaden z unijnych biurw nie krzyknie : " Bądźmy solidarni - niech wszyscy obywatele we wszystkich krajach mają jednakowe wynagrodzenie minimalne!"
Dlaczego Polska ma przyjmować jakichś imigrantów? Czy my mieliśmy kolonie w Afryce? Nie, bo to my byliśmy kolonizowani jak nie przez jednych to przez drugich a bywało że przez kilku naraz.
Rzygać mi się już od tego wszystkiego chce. Co to za Unia, jak o wszystkim decydują Niemcy? IV Rzesza Unijna?
No, ale w Iraku i Afganistanie byliśmy np najeźdźcami. Nie żebym był lewakiem, ale sprawiedliwość sobie cenię. Europa płaci teraz cenę za służenie interesom Żydów i Amerykanów. To nie jest tak, że nie braliśmy w tym udziału.
,,Wiem że to co napiszę może być nieetyczne ale czy nie lepiej było by stworzyć specjalne obozy-więzienia dla muzułmańskich imigrantów którzy mieli by radykalne poglądy? ,,
Świetny pomysł. Będą pytać każdego po kolei ,,masz radykalne poglądy"?
Jak widzę posty niektórych, to lepiej bym zamienił was na tych arabów.
No, całkiem ciekawe rozumowanie co poniektórych. Wystawialiśmy swoje kontyngenty wojskowe w Iraku i Afganistanie, zatem idąc z planem 'sprawiedliwości' jako mieszkańcy terenu europejskiego, aby sprawiedliwości stało się zadość, zasługujemy teraz na inwazje i najazd (nie boję się używać tych słów bo to właśnie teraz następuje) przez imigrantów spod szyldu ISIS. I niech nikt mi nie próbuje wciskać, że jest inaczej, że nie wszyscy z nich są terrorystami bo to prawda. Nie każdy z nich biega z karabinem czy maczetą i obcina głowy w imię Allacha nie wiernym chrześcijanom ale większość tych dzikusów ma w głowie ten swój posrany dżihad.
Nie dostosują się do praw panujących na naszych ziemiach i kultury jaka tu obowiązuje bo mają to zwyczajnie w dupie. Już pokazali biedni uciekinierzy z krajów objętych działaniami wojennymi jak są bardzo niewinni i wystraszeni, rozpiżdżając nie jeden autobus na Węgrzech, który im podstawiono, żeby ułatwić im przedostanie się na zachód. Robiąc burdel w Budapeszcie i nie tylko.
- tutaj część jedna z dwóch relacji mieszkańców greckiej wyspy lesbos z najazdu imigrantów. Biedna kobieta żali się, że nie mogą normalnie wyjść do roboty czy wysłać dzieci do szkoły, zrobić czegokolwiek, bo imigranci rozlali sie po ulicach i łażą jak chcą i gdzie chcą. Biedna kobita ryczy ze strachu, ale im przecież trzeba pomagać. W drugiej części gościowi chcą się wbić na posesje -po co? trzeba by było się ich zapytać ale odpowiedzi pewnie by się nie uzyskało, tylko kamień na głowę. Ludzie się w końcu wk*rwią zaczną bronić swojego i zostaną okrzyknięci agresorami a biedni imigranci ofiarami, to pewne. Nie mamy prawa nawet krzywo na nich spojrzeć bo są poszkodowani. Szkoda, że pedały na stołkach nie widzą tego, że ciapaki przenoszą te wojnę do nas i niedługo nasze rodziny nie będą miały same dokąd się przenieść.
W moim małym 60-tysięcznym mieście kiedyś masowo sprowadzali czeczenów, też biednych i skrzywdzonych przez życie. Nie minęło kilka dni jak zaczęły się ich grupowe przechadzki z nożami do kolan po ulicach. A tłumaczyli to tym, że to do obrony własnej przed agresywnymi mieszkańcami. Od których dostali cały jeden budynek hotelowy, żeby się osiedlić i zacząć normalne życie. O socjalu i innych gratisach od państwa nie wspomnę. Ty rano wstajesz do roboty a cała rodzinka kisi dupsko na maszynach, wrzucając nie małe pieniądze oczywiście podjeżdżając wcześniej czarnymi mercedasami i wpieprzając obiadki w restauracji. Ich spacery z maczetami w obronie własnej skończyły się tym, że ludzie zaczęli bać się o własne dzieci. Mieszkańcy w mieście i kraju w którym się wychowali zaczęli bać się wychodzić na ulice. Doszło do pierwszy ganianek i bijatyk. Wszystkie zakończone pozwami i więzieniami dla każdego kto był z Polski. Napaść na tle rasowym, jasna sprawa. Jak można, przecież to nasi goście. Niech chodzą z nożami, to dla ich bezpieczeństwa. Tak przywiązani do swoich zwyczajów, że faceci kiedy spodobała mu się jakaś dziewczyna to ją sobie porywali a później dziwili czemu nie chce się z nimi ochajtać, nie zakochała się, to takie romantyczne, przecież zrobił to co zawsze robią jego rodacy. Ci Polacy są jacyś dziwni. Często, szczególnie młodsi, bardzo bitni ciemnoskórzy goście z biednego państwa lubili ostrzegać, żeby ich nie denerwować, bo mogą nawet zabić, gdyż jest to dla nich normalne, wychowali się w atmosferze mordowania, to dla nich nic nowego. Więcej najlepiej jest siedzieć w domu i nie sprawiać przykrości imigrantom. Po czasie dzięki Bogu hotel zlikwidowano. Wśród mieszkańców ulga, pewnego rodzaju radość. Niestety nie do końca bo spora cześć została Ci "mniej szczęśliwi" zostali wysłani do innych miast i mieszkań np w Warszawie, Białymstoku. Ustanawiać tam swoje zwyczaje. Ci którzy pozostali zostali rozsypani po osiedlach, dostając mieszkanka w bloku. Tak władze miasta postanowiły rozwiązać problem mieszkańców z uchodźcami. Przenosząc ich ze szpitalnego hotelu do bloków. Taki rodzaj integracji społecznej. Teraz na osiedlu mam spora rodzinkę ciapatych, jak zwykliśmy wszyscy ich nazywać, drących mordę dniami i nocami, grających na akordeonie i nękających wszystkich napotkanych, żeby rzucili trochę grosza do kapelusika. Jeśli jakiś facet ma dziewczynę i to nie daj boże ładną, może spotkać się z aktem chęci zapoznania imigranta z jego towarzyszką. Broń boże tylko zwracać uwagę brudasowi, że brzydko się odzywa do twojej kobiety. Nie masz takiego prawa to są nasi goście, są biedni i pokarani przez los. Idź do domu zamknij drzwi i niech robią co chcą.
To taka mała historia o tym co było kiedyś. I to w mega małej pigułce. To co będzie teraz jest nieporównywalnie bardziej niebezpieczne. Nie wiem czy było wspomniane już w tym temacie o tzw. Hijra - tak nazywane w islamie. czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki.
Są w europie muzułmanie, którzy swoją religie i wiarę zachowują dla siebie szanując tą kulturę i religię, między której postanowili zamieszkać. Tutaj mamy jednak z goła inną rzecz.
Najśmieszniejsze było to jak te biedaczki którzy zostali zatrzymani na Węgrzech zaczęli się żalić, że utrudnia im się przedostanie do Niemiec - ONI CHCĄ DO NIEMIEC. Nie chcą przyjąć szansy pozostania np na Węgrzech, ułożenia sobie jakoś życia, oni chcą iść dalej, mają w dupie biedne Węgry. Te zamieszki z miejscowymi to też nie ich wina, tylko ULTRA NACJONALISTÓW Węgierskich. Ach ta nietolerancyjna młodzież europejska.
Manifestacja ludzi sprzeciwiających się przyjmowaniu do Polski też nie może być zaakceptowana przez rząd. Już zapowiedziane są starcia z policją. Kontra organizowana przez lewaków chcących gościć imigrantów jak najbardziej jednak jest akceptowana.
W tej fali imigrantów, niech każdy sobie odpowie: ilu z tych ludzi będzie miała jakieś powiązania z Państwem Islamskim. Już wcześniej z łatwością tworzyli i tworzą własne siatki na całym świecie. Teraz pod pretekstem ucieczki mass na zachód mogą wprowadzić masę swoich wśród niewiernych.
Takimi zachowaniami to ona się wiele od nich nie różni. Takie samo bydło. Dobrze, że wyleciała. Ja rozumiem sytuację, ale coś takiego jest poniżej pewnego poziomu, nie wiem co tu wychwalacie. Tu trzeba działań na górze i tam lobbować, a nie klepać po plecach jak opluwają i kopią ludzi. A może to faktycznie był dobry ojciec, który szuka miejsca do życia dla swojej rodziny? Nadal jestem przeciwny przyjmowaniu imigrantów, ale coś takiego nie zasługuje na poklask absolutnie.