Ale nie mam na myśli tylko zakupów, pracuję w recepcji hotelowej i 95% gości to biali, to samo kiedy chodzę załatwiać sprawy w różne miejsca, nie ma ich po prostu wielu a na skalę całego kraju to może z milion ich będzie, czyli jedna sześćdziesiąta?
Według danych ze stycznia, samych tylko Islamistów w UK było 5% populacji i był to ten sam procent społeczeństwa co u Szwedów.
Dwukrotny wzrost liczby dzieci muzułmańskich w Wielkiej Brytanii
"Co 12. uczeń w szkołach w Anglii i Walii jest muzułmaninem. Liczba wyznawców tej religii w UK, w ciągu ostatnich lat wzrosła o 1,1 mln.
Struktura imigracyjna muzułmanów cechuje się wyjątkowo niskim wiekiem. Dlatego eksperci przewidują, że siła jej oddziaływania będzie rosnąć w najbliższym czasie."
Powyższy cytat wskazuje, że w UK może być coraz gorzej, bo co teraz zrobić z tymi młodymi? Deportować ich? Tym bardziej, że:
"Co ciekawe, na drugim biegunie jest informacja, że aż trzy czwarte dorosłych muzułmanów mieszkających w UK, identyfikuje się jako Brytyjczycy."
To też na pewno zaniża faktyczną liczbę muzułmanów w UK.
nie ma ich po prostu wielu a na skalę całego kraju to może z milion ich będzie, czyli jedna sześćdziesiąta?
"W spisie powszechnym z 2011 roku muzułmanami określiło się 2,7 mln osób mieszkających w Anglii i Walii i 81 tysięcy w Szkocji i Irlandii Północnej."
Jak widać w 2010r Wielka Brytania była na trzecim miejscu pod względem Muzułmanów.
Nie mogę znaleźć żadnych liczbowych wyników w roku obecnym, ale stawiam, że jest gorzej niż lepiej. Jeszcze ciekawą mapkę znalazłem z przestępstwami na tle rasowym, co prawda dość starą, ale Uk przoduje z GIGANTYCZNĄ przewagą.