Kurde, zamiast zbierać kasę na wymarzony mecz Realu, to wystarczy pojechać do Chorwacji, czy na Węgry i dać się szturchnąć, miejsce w loży vip murowane, a może i jakaś posadka w szkółce.
Mam nadzieję, że każdy Polak propagujący na facebooku rasizm i nawołujący do palenia czy rozstrzelania uchodźców zostanie ze swoich słów rozliczony w miejscu pracy czy nauki - tak jak miało to miejsce w Belgii.
A jak mówię, że pedofilii powinno się wieszać za jaja, to też już propaguje rasizm i pedofobie czy jeszcze nie? Nikt nie chcę, żeby strzelać do niewinnych dzieci, ale jak grupa patologicznych facetów wchodzi z butami do suwerennego kraju, podpala, wyrywa chodniki, rozwala auta, atakuje policje, to w normalnym państwie, nie w zarażonym chorą poprawnością polityczną, powinno się strzelać, na początek z gumowej amunicji, a jak nie pomaga to i z ostrej. Zaufaj, kilka ofiar i spokój gwarantowany.
W USA czy w Rosji już dawno nie byłoby co z nich zbierać.
I rozumiem, że jakby kilku agresywnych facetów zaczęło Ci wchodzić do domu, rozwalać okna, drzwi, podwórko to Ty by nie propagować jakiegoś izmu czy fobii, byś ich grzecznie poprosił o przestanie? Bo ja gdybym miał broń to nie żałowałbym kul.