Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2397 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Shiver.

Silent Reaper

• Tematów: 19
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Zaczęło się od komentarza o Polakach nawołujących do zabijania imigrantów, ty odpowiedziałeś że to tylko krytyka pewnych zachowań, żaden rasizm. No to pokazałem jak wygląda ta krytyka.

Nie odpowiedziałem bezpośrednio na ten post,  tylko napisałem pod nim, że nie wszyscy, którzy mówią nieprzychylnie o imigrantach (nie mając na myśli nawoływania do ich mordowania) muszą być puszkowani jako rasiści. No ale Ty oczywiście zinterpretowałeś to opatrznie bo tak było Ci pewnie wygodniej ;)

Użytkownik Partuszew edytował ten post 18.09.2015 - 21:40

• 0

.?..

Medicus

• Tematów: 89
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A jak mówię, że pedofilii powinno się wieszać za jaja, to też już propaguje rasizm i pedofobie czy jeszcze nie?

XDDDDDDDDDDD Widzę, że z kolegami już się prawie masturbujecie w repie... ale retoryka schodzi na coraz niższe poziomy i powoli odechciewa się kontynuować spór. Bo to trochę tak jakby pokazywać małpom gwiazdy. Starasz się wytłumaczyć i nawet odbiegasz od samego tematu imigrantów, pokazując skalę nienawiści... nie, "Penisie jeden nie obrażaj Polaków, nawet tych co by do gazu wysyłali, nie i tyle... Polaków będzie obrażał lewak. Polacy są bez skazy.". Myślałeś kiedyś o tym by przemyśleć swoją moralność czy po prostu założyłeś, że jej polskość pozwala ja uplasować na najwyższym możliwym poziomie. Gombrowicz to by się tobą porzygał, ale jako, że nie może... to powiem jedynie, że mi też jest niedobrze. Z większym ignorantem nie rozmawiałem od kilku lat.

I rozumiem, że jakby kilku agresywnych facetów zaczęło Ci wchodzić do domu, rozwalać okna, drzwi, podwórko to Ty by nie propagować jakiegoś izmu czy fobii, byś ich grzecznie poprosił o przestanie? Bo ja gdybym miał broń to nie żałowałbym kul.

Który z nich ci już wszedł do domu? 

• 0

MarcinK.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

No tak najlepiej byc madrym po szkodzie :)

• 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A jak mówię, że pedofilii powinno się wieszać za jaja, to też już propaguje rasizm i pedofobie czy jeszcze nie?

XDDDDDDDDDDD Widzę, że z kolegami już się prawie masturbujecie w repie... ale retoryka schodzi na coraz niższe poziomy i powoli odechciewa się kontynuować spór. Bo to trochę tak jakby pokazywać małpom gwiazdy. Starasz się wytłumaczyć i nawet odbiegasz od samego tematu imigrantów, pokazując skalę nienawiści... nie, "Penisie jeden nie obrażaj Polaków, nawet tych co by do gazu wysyłali, nie i tyle... Polaków będzie obrażał lewak. Polacy są bez skazy.". Myślałeś kiedyś o tym by przemyśleć swoją moralność czy po prostu założyłeś, że jej polskość pozwala ja uplasować na najwyższym możliwym poziomie. Gombrowicz to by się tobą porzygał, ale jako, że nie może... to powiem jedynie, że mi też jest niedobrze. Z większym ignorantem nie rozmawiałem od kilku lat.

I rozumiem, że jakby kilku agresywnych facetów zaczęło Ci wchodzić do domu, rozwalać okna, drzwi, podwórko to Ty by nie propagować jakiegoś izmu czy fobii, byś ich grzecznie poprosił o przestanie? Bo ja gdybym miał broń to nie żałowałbym kul.

A co działo się na wyspie Lesbos? 

• 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A to mieszkasz na Lesbos?

• 0

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie, nie mieszkam, ale relacje ludzi mieszkających tam są chyba wystarczające. 

• 0

.?..

Medicus

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Relacje kibiców po zdemolowaniu miasta są również wystarczające? 

Obrzydliwe jak łatwo dorośli mężczyźni popadają w irracjonalny strach w obronie swojej męskości i poczucia polskości. Najlepiej tej bezrefleksyjne, bo jakakolwiek refleksyjność czy ukazanie skazy powinno być piętnowane. 

• 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wystarczające aby... mieć poczucie że imigranci wchodzą ci do domu i uznać się uprawnionym, aby nawoływać do ich zabijania w polskim internecie? A mówią że to lewacka logika jest pokrętna...

• 0

Cait Sith.
  • Tematów: 159
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Relacje kibiców po zdemolowaniu miasta są również wystarczające? 

Obrzydliwe jak łatwo dorośli mężczyźni popadają w irracjonalny strach w obronie swojej męskości i poczucia polskości. Najlepiej tej bezrefleksyjne, bo jakakolwiek refleksyjność czy ukazanie skazy powinno być piętnowane. 

Mi się wydaje, że Ci dorośli mężczyźni obawiają się raczej o swoje dzieci jeśli je mają, żony czy też partnerki. Bo przecież nie są z nimi 24 h na dobę 7 dni w tygodniu prawda? A jak muzułmanie traktują kobiety wszyscy doskonale wiemy?

• 2

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wystarczające aby zamknąć przed nimi granice, niech reszta się męczy. Jak to się mówi:" ucz się na błędach, a najlepiej cudzych"...

Użytkownik Ostrzewtlumie edytował ten post 18.09.2015 - 22:23

• 1

Cait Sith.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wystarczające aby... mieć poczucie że imigranci wchodzą ci do domu i uznać się uprawnionym, aby nawoływać do ich zabijania w polskim internecie? A mówią że to lewacka logika jest pokrętna...

A dlaczego niby mamy się uczyć na swoich błędach jak możemy na czyichś? ;) W tym przypadku na przykładzie tego co się dzieje w innych krajach.

Wiecie, że lewaki pierwsi pójdą pod nóż? To jest dla mnie jakaś schizofrenia totalna. Wszyscy wiedzą, że islam nie toleruje homo, feministek itp itd a to ich przedstawiciele najglośniej krzyczą za imigrantami.

Żelazna logika? Heh.

• 0

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Logika jak logika, ale manipulacja opanowana do perfekcji. No więc jeszcze raz mój wpis:

Co jest porównaniem do tego co robią na Węgrzech czy Chorwacji. Kraj/dom, rozwalanie okien, drzwi, podwórka/rozwalanie ulic, aut, chodników. Twoja reakcja/reakcja rządu, policji, etc.

Już rozumiecie czy dalej nie? Czy muszą mi wejść do domu, żebym wiedział co i jak? No to gratuluję podejścia, niech bóg ma was w opiece.

Użytkownik Daniel. edytował ten post 18.09.2015 - 22:25

• 1

.?..

Medicus

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wystarczające aby zamknąć przed nimi granice

Ale niewystarczająco by nawoływać do zabijania i palenia... i to jest punktem mojego oburzenia. 

niech bóg ma was w opiece.

Bóg* mr patriotico i szkoda, że nie miał ciebie przez kilka najważniejszych lat młodości. 

• 0

Cait Sith.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

niech bóg ma was w opiece.

Bóg* mr patriotico i szkoda, że nie miał ciebie przez kilka najważniejszych lat młodości. 

To było nieładne ;) 

Widzę, że każdy zignorował film, w którym imigranci pokazywali jak będą podrzynać gardła ;) Ale jak mniemam im wolno, co nie? 

• 0

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale niewystarczająco by nawoływać do zabijania i palenia... i to jest punktem mojego oburzenia.

Mnie tam to obojętne co mówią inni, odpowiadam tylko za siebie. Zawsze się brzydzę skrajnym fanatyzmem.

Jeśli poza tym widać, że nikt nie próbuje walczyć z takimi komentarzami to można wyobrazić sobie jak będą włączyć z Islamem przy panującej polityce...

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych