A zobaczcie jak prawdziwe są informacje w mediach.
Wpadka w TVN24. Polecam skorelować sobie słowa z obrazem.
Oni sami się już gubią w tej swojej propagandzie.
Użytkownik szczyglis edytował ten post 20.09.2015 - 17:34
Napisano 20.09.2015 - 19:51
A w Niemczech zaczyna się robić coraz ciekawiej:
W Niemczech trwa seria horrorów. Niedawny atak na schronisko dla uchodźców w Nauen w Brandenburgii był piątym w ciągu jednego tylko tygodnia aktem przemocy wymierzonym w ludzi, którzy uciekli przed wojnami i nędzą. Za owymi atakami stoją często zorganizowane grupy neonazistów. Czy zaczął się nowy skrajnie prawicowy terror?
W Nauen pod koniec sierpnia stanął w płomieniach dom dla ludzi znajdujących się w potrzebie. Hala sportowa szkolnego centrum, do którego miała niebawem wprowadzić się grupa uchodźców, spłonęła całkowicie. Gdy wieczorem około trzystu osób przyszło tu na milczącą manifestację, nad halą wciąż unosiła się woń spalenizny. Nie damy się zastraszyć – obiecał wicestarosta powiatu Roger Lewandowski z CDU. – Jeśli pozwolimy na podobne ataki, wkrótce wszędzie zaczną płonąć hale sportowe i schroniska.
Wkrótce? Pożar w Nauen był już 27. takim incydentem w niemieckich ośrodkach dla uchodźców od 2012 roku i piątym w ciągu jednego tylko tygodnia. W minionych dniach nieznani sprawcy podłożyli ogień w czterech domach dla azylantów w saksońskich miastach Lipsk i Döbeln, a także w Berlinie. W Weissach im Tal w Badenii-Wirtembergii podpalili budynek przeznaczony na schronisko. Na peryferiach Heidenau w Saksonii prawicowi ekstremiści i rozgniewani mieszkańcy wyładowali swoją nienawiść przed dawnym marketem z materiałami budowlanymi, gdzie żyje 600 ludzi, którzy uciekli z regionów wojny i biedy.
http://wiadomosci.on...e-lontow/n1ssxy
To było do przewidzenia, że takie działania prędzej czy później doprowadzą do głosu radykałów, a co najlepsze to zwykli obywatele zaczną ich popierać, bo będą czuć, że ktoś ich broni, gdy państwo ma ich gdzieś.
Napisano 20.09.2015 - 20:20
Podpalić podpalą, w łeb dadzą, ale za 50 lat będą na wózkach inwalidzkich, a muslimy młodsze i żywotniejsze, czujące zagrożenie, w momencie kiedy dostaną broń spiorą cienkich Europejczyków
Napisano 20.09.2015 - 20:39
Prędzej czy później podpalą ośrodek z imigrantami w środku.
Państwo na to nie pozwoli.
Napisano 20.09.2015 - 21:46
'UCHODŹCY' POBILI MAŁŻEŃSTWO ZA KRZYŻYK NA SZYI. OFIARĄ PADŁA KOBIETA W CIĄŻY
Oburzający atak algierskich uchodźców na młode małżeństwo. Napastnicy nie oszczędzili nawet kobiety w ciąży.
Do oburzającego ataku na tle religijnym doszło w Niemczech, gdzie islamiści dotkliwie pobili młode małżeństwo, gdyż mężczyzna miał na szyi drewniany krzyżyk. Tym, co wydaje się być najbardziej szokujące, jest fakt, iż napastnicy nie oszczędzili nawet bezbronnej kobiety w zaawansowanej ciąży.
Islamiści zaatakowali młode małżeństwo
Do tragicznego zdarzenia doszło w niewielkim miasteczku Hemer, położonym w zachodniej części Nadrenii. Informację o pobiciu młodej pary jako pierwszy podał serwis pch24.pl, który dzięki swoim dziennikarzom zdołał dowiedzieć się, że napadniętym mężczyzną był 25-letni azylant z Erytrei. Mieszkał on wraz ze swoją małżonką w tej niewielkiej miejscowości już od kilku lat. Niezwykle brutalnymi napastnikami zostali islamscy imigranci z Algierii, którym nie spodobał się krzyżyk noszony na szyi przez Erytrejczyka. Ten drobiazg okazał się być dostatecznym powodem do takiego zachowania.
Nie oszczędzili nawet kobiety w ciąży
Napastnicy zaatakowali małżeństwo w dużej, zorganizowanej grupie, która liczyła prawie dziesięć osób. Początkowo islamiści skonfrontowali się z mężczyzną słownie, ubliżając mu i jego żonie. Gdy 25-latek nie posłuchał napastników i nie zgodził się na zdjęcie drewnianego krzyżyka z szyi, Ci podbiegli do niego i zaczęli okładać go pięściami. Z relacji świadków wynika, że agresorzy użyli również rozbitych butelek, dotkliwie raniąc twarz młodego Erytrejczyka. Niestety ofiarą padła również żona mężczyzny, która rozpaczliwie starała się obronić swojego męża. Islamiści zadali jej kilka uderzeń w twarz oraz brzuch, w którym znajdowało się ośmiomiesięczne dziecko. W rezultacie poszkodowani natychmiast musieli trafić do szpitala.
Policja poszukuje sprawców
Islamiści nie darowali ofiarom i zerwali krzyżyk z szyi mężczyzny. Na koniec obrabowali młode małżeństwo, zabierając im gotówkę i telefony komórkowe. Niemiecka policja rozpoczęła poszukiwania „uchodźców”, którzy nie po raz pierwszy zagrozili mieszkańcom małego miasteczka. Od dłuższego czasu komisariat policji zasypywały skargi o włamaniach i rabunkach, którego sprawcami była grupa kilkunastu młodych mężczyzn. Niemcy coraz mniej przychylnie patrzą na sytuację, która ma miejsce w ich kraju, i obecność imigrantów przeszkadza coraz większej grupie obywateli tego kraju. Dokąd doprowadzi polityka Angeli Merkel w sprawie uchodźców? Przekonamy się wkrótce.
źródło: pch24.pl, niezależna.pl
http://pl.blastingne...y-00567339.html
7.14 Zabronione jest poruszanie jakiejkolwiek tematyki związanej z polityka, a w szczególności prowadzenie agitacji politycznej na forum, czyli zamieszczanie wypowiedzi mającej na celu wyłącznie zaprezentowanie własnych i/lub ośmieszenie innych poglądów politycznych. Zakaz obejmuje cały obszar Forum, czyli również Shoutbox, Prywatne Wiadomości oraz Sygnaturę.
Kronikarz
Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 20.09.2015 - 21:56
Napisano 20.09.2015 - 22:25
Popularny
Chyba najciekawsza informacja dnia:
Słowacja: policjanci zdjęli kaski i dołączyli do marszu przeciw islamizacji
Jeden ze słowackich fanpejdży (link) zamieścił na Facebooku zdjęcie z demonstracji przeciw islamizacji, podpisując je słowami: Foto z pochodu proti islamizacii Policajti zlozili prilby a isli s protestujucimi (red. Zdjęcie z marszu przeciwko islamizacji, policjanci zdjęli kaski i dołączyli do demonstrantów). Wpis podbija media społecznościowe, również polskie.
Pod zdjęciem wypowiada się wielu Polaków, którym postawa policjantów przypadła do gustu. Jednym z najczęściej przewijających się komentarzy jest „respect from Poland”. Głosy poparcia dla słowackiej demonstracji płyną również od m.in. internautów z Węgier, Litwy, Rumunii, Estonii i Bułgarii
http://pikio.pl/slow...iw-islamizacji/
Przydałaby się tak racjonalnie myśląca policja u Nas...
Użytkownik Daniel. edytował ten post 20.09.2015 - 22:27
Napisano 20.09.2015 - 23:10
Popularny
No, policjanci pokazali klasę, skomentowałem im nawet fanpage na FB i przekazałem pozdrowienia z Polski.
Wkleję tutaj teraz wypowiedź pewnego Polaka, który co nieco rozjaśnia jaka sytuacja panuje w Szwecji, z pierwszej ręki.
Jest to strasznie nieskładnie napisane, więc porobiłem akapity, może jakoś przebrniecie, bo ciekawa relacja.
NIE WIERZCIE POLSKIEJ TELEWIZJI.......ja mieszkalem 23 lata w Szwecji, mieszkam od 4 lat w Norwegii, sluchalem wypowiedzi Kaczynskiego i mowie: "to wszystko jest PRAWDA, to co mowi Kaczynski o Szwecji". Sa miejsca w Szwecji gdzie nie oficjalnie wprowadzony jest szariat, gdzie ludzie boja sie wychodzic na ulice, gdzie kiedys mozna bylo wychodzic z domu nie zamykajac drzwi na klucz, dzis staruszki boja sie wlasnego cienia...
To strasznie przykre ale jest prawda. Sa miejsca gdzie np na basen chlopcy nie moga chodzic z dziewczynkami, gdzie muslimi ubieraja sie w zolte bezrekawniki i chodzac po miescie nagabuja dziewczyny by sie tak "bezwstydnie" nie ubieraly......mozna by o tym pisac do bialego rana. Gdy kiedys pomagalem szwedowi wypchnac samochod z zaspy sniegu i przez to zablokowalem na chwile ruch uliczny pomagali rowniez szwedzi wtedy podjechal samochod pelen muslimow ktorzy grozili, ze jesli sie nie usuniemy to oni sie ze mna i nimi rozprawia za pomoca nozy.
Ile razy stawalem w obronie starszych ludzi, kobiet, dziewczynek ktore wieczoram czekajac na przystanku byly wyzywane i opluwane przez muslimow, tych przypadkow bym nie zliczyl. Ile razy mi grozili, ze mnie zabija.
Oni sa wrecz nieprzyzwoicie mili gdy sa sami, lub gdy jest ich malo ale gdy jest ich wiecej to zrywa im poprostu dekle........Ludzie nie dajcie sie omamic durnemu pieprzeniu ludzi w telewicji........Nawet tu w Skandynawii, ci ktorzy z czystej przyzwoitosci przymykaja oczy i bronia imigrantow nie chca mieszkac miedzy imigrantami.....jak myslicie....dlaczego?????????? SKANDYNAWSKA PODWOJNA MORALNOSC...........
Nie macie pojecia co sie dzieje.........boicie sie kosciola katolickiego????? to jest nic w porownaniu z tym co czeka Polske gdy wiecej muslimow przyjedzie do Polski.
To agresywni ludzie.....boicie sie cyganow a muslimow nie????? to oznacza, ze z Wami jest cos nie tak...........
Jedno jestb pewne, jesli sobie ubzduralas/ubzdurales, ze to sa biedni ludzie, ktorzy sa pokojowo nastawieni to nikt nie zmieni Waszego zdania......jedno jest w stanie zmienic Wasze nastawienie.....to co zmienilo moje nastawienie do nich, t.zn. trzymany przez muslima kij basebolowy udezajacy Was w glowe.....tak bylo w moim przypadku.....
W Norwegii Polak pracuje, wieczorami uczy sie norweskiego ZA WLASNE PIENIADZE, a te sk....y siedza i nic nie robia....zyja na nasz koszt. Podatki w gore bo utrzymywac trzeba nierobow podczas gdy szwedki czy norweszki majac raka zapierniczaja ciezko pracujac.......Mieszkam prawie 27 lat w skandynawii, najpierw bylem zwyklym robotnikiem teraz pracuje w biurze i jezdze po roznych budowach.....gdy pytam ilu muslimow tu pracuje zawsze dostaja ta sama odpowiedz ZERO........27 LAT W SKANDYNAWII I JESZCZE NIE SPOTKALEM MUSLIMA NA BUDOWIE WIEC PYTAM: JAK TE SK....Y MAJA NAPEDZAC NASZA GOSPODARKE????????
PYTAM: co ta chora kopacz sobie ubzdurala???????
Ile lat czekaja Polacy w kazakstanie, Rosji, Ukrainie, Bialorusi, Sybirze na mozliwosc powrotu do Polski????? NIE MA DLA NICH PIENIEDZY ale pieniadze sa dla muslimow.......Pieniadze ktore Unia daje Polsce na ich utrzymanie to kropla w oceanie potrzeb.........muslimi to finansowa studnia bez dna......
Co z matkami samotnie wychowujacymi dzieci ktore nie daja sobie rade finansowo......nie ma dla nich pomocy......co z emerytami ktorzy dostaja mniejsza emeryture niz maja dostawac te darmozjady? gdzie sa te muslimskie kobiety???? 75% "uchodzcow" to mlodzi, silni, zdrowi, dozywieni i bogaci ludzie.
Oni placa przemytnikom wiecej pieniedzy niz wiekszosc biednych Polek wogole widziala na oczy.........
Anglicy, Niemcy, Francuzi, Holendrzy i inni kolonizowali kraje islamskie i czerpali z tego zyski, a my dzis mamy za to placic??????
To jakis zart.............
Odnosze wrazenie, ze europejscy politycy i dziennikarze wlezli juz tak wysoko po szczeblach kariery, ze juz nie widza co dzieje sie, na ziemi.............
i znow wroci nazism, masowe mordowanie tym razem muzulmanow, Nikt tego nie chce ale zobaczcie jak oni sie zachowuja, nie szanuja innych religii, innych ludzi, innych nacji.....akceptuja tylko to co oni sami reprezentuja. Zydzi nikomu nic nie zrobili....mieli tylko glowy do interesow czego brakowalo innym europejczykom i jak to sie skonczylo????? Natomiast muzulmanie nas nienawidza, za inna religie, za sukces cywilizacyjny, za sukces finansowy i zeby z tym lepiej sie czuc nazywaja nas niewiernymi bo wtedy moga sie sami nakrecac przeciw nam........przyjmujmy.....ale chcescijan z krajow arabskich(maja naprawde podobna metalnosc do naszej), zydow, latynosow, chinczykow......wogole wszystkich wschodnich azjatow......ALE NA MILOSC BOSKA NIE MUZULMANOW ! ! ! ! ! ! !
(Jesli wazna dla Ciebie jest Polska to prosze udostepnij ten text Twoim przyjaciolom)
Użytkownik szczyglis edytował ten post 20.09.2015 - 23:17
Napisano 20.09.2015 - 23:33
Poddaję w wątpliwość wiarygodność tekstu kogoś, kto wypluwa z siebie potoki wykrzykników, capslocków i wielokropków.
Ciągle jest mowa o jakichś 27 latach, podejrzewam, że to może być najwyżej wiek autora wpisu. Z drugiej strony... Ah, nie będę politykował.
Napisano 20.09.2015 - 23:48
Mały offtopic, tylko odpowiem.
Poddaję w wątpliwość wiarygodność tekstu kogoś, kto wypluwa z siebie potoki wykrzykników, capslocków i wielokropków.
Ciągle jest mowa o jakichś 27 latach, podejrzewam, że to może być najwyżej wiek autora wpisu. Z drugiej strony... Ah, nie będę politykował.
Tekst jest prawdziwy, facet już młody nie jest i rzeczywiście mieszka w Norwegii, sprawdziłem.
Tu masz jego profil: https://www.facebook...r.kabat?fref=nf
Sam post jaki przekleiłem ma ponad 13tys. polubień i 19tys. udostępnień, a ludzie w komentarzach potwierdzają to wszystko co zostało tutaj napisane. Bezpośredni link: https://www.facebook...207504562836560 .
Zresztą nawet same komentarze tam to też ciekawa lektura.
Użytkownik szczyglis edytował ten post 20.09.2015 - 23:55
Napisano 21.09.2015 - 01:09
I ponownie przekleję kawałek jednego z postów jakie pisałem dziś na FN, bo warto się o tym dowiedzieć i zobaczyć jakie działa media wytoczyły na Polskę i Węgry.
Zobaczcie jakich zagrywek dopuszczają się media, żeby tylko oczernić Orbana.
Niezły tekst, szkoda, że wyssany z palca. To jest aż niewiarygodne, że dochodzi do aż takich manipulacji.
Aniko Bakonyi z Węgierskiego Komitetu Helsińskiego konsekwentnie unika słowa „uchodźcy”. Mówi „ubiegający się o azyl” . Podkreśla, że Węgry nie są bezpiecznym krajem. Pytana o statystyki, odpowiada szybko i konkretnie. To tutaj dowiadujemy się o niebieskich billboardach, na których czytamy m.in: „Jeśli przybywasz na Węgry, nie możesz odbierać Węgrom pracy”. Skierowano je do tych, którzy przekroczyli granicę, również do mnie. Ale ja nie rozumiem – nie znam węgierskiego.
Kiedy proszę o prywatną opinię, Aniko jest powściągliwa. Minie chwila, nim zdejmie mundur chłodnego profesjonalizmu. Wtedy słyszymy o nieobecnym Węgierskim Czerwonym Krzyżu, rządzie wykorzystującym kryzys do gry politycznej, o morderczym wysiłku wolontariuszy. I o publicznej telewizji, z której wyciekł zakaz publikacji zdjęć kobiet i dzieci. Wychodząc, mijamy w korytarzu arabską rodzinę.[...]
http://wiadomosci.on...ialnosci/y4je12
Pod tekstem komentarze prawie wszystkie jednogłośnie krzyczą, że to hańba dla dziennikarstwa i kłamstwa jakimi nas karmią. Ponownie jesteśmy przeciwni.
Kurcze, ja już nie pamiętam, kiedy nasz naród był tak zgodny.
Onet zawsze aż kipiał od wojny PiS vs. PO i to takiej, że czytać się nie dało, a teraz nagle wszyscy jednym głosem, zniknęły podziały partyjne. To jest jednak prawda, że wspólny wróg potrafi Polaków zjednoczyć.
Aż kolejny raz jestem w szoku i zaczynam znowu wierzyć, że damy radę. Wspólnie.
_________
I kolejny artykuł, który ma przypominać Polakom, że to My rozpętaliśmy IIWŚ i mordowaliśmy Żydów.
Czyli tego, co pisałem na poprzedniej stronie tematu ciąg dalszy.
[...]
Przyczynę oporu władz Polski przed przyjmowaniem dużej liczby uchodźców Gross dostrzega w "postawach z czasów drugiej wojny światowej i tuż po wojnie". I tu pada zarzut ogromnego kalibru: - Polacy, słusznie dumni ze swojego antynazistowskiego ruchu oporu, w trakcie wojny zabili w gruncie rzeczy więcej Żydów niż Niemców. (…) Polscy katolicy (…) odnaleźli w sobie niewiele współczucia dla losu głównych ofiar nazizmu.
Gross jednocześnie radzi Europie wschodniej - a więc i Polsce - by przepracowała "swoją zbrodniczą przeszłość". [...]
http://wiadomosci.on...e-trzyma/sngdxq
Ostre działa na nas Żydzi wytaczają.
Napisano 21.09.2015 - 01:28
I ponownie przekleję kawałek jednego z postów jakie pisałem dziś na FN, bo warto się o tym dowiedzieć i zobaczyć jakie działa media wytoczyły na Polskę i Węgry.
Zobaczcie jakich zagrywek dopuszczają się media, żeby tylko oczernić Orbana.
Niezły tekst, szkoda, że wyssany z palca. To jest aż niewiarygodne, że dochodzi do aż takich manipulacji.http://wiadomosci.on...ialnosci/y4je12Aniko Bakonyi z Węgierskiego Komitetu Helsińskiego konsekwentnie unika słowa „uchodźcy”. Mówi „ubiegający się o azyl” . Podkreśla, że Węgry nie są bezpiecznym krajem. Pytana o statystyki, odpowiada szybko i konkretnie. To tutaj dowiadujemy się o niebieskich billboardach, na których czytamy m.in: „Jeśli przybywasz na Węgry, nie możesz odbierać Węgrom pracy”. Skierowano je do tych, którzy przekroczyli granicę, również do mnie. Ale ja nie rozumiem – nie znam węgierskiego.
Kiedy proszę o prywatną opinię, Aniko jest powściągliwa. Minie chwila, nim zdejmie mundur chłodnego profesjonalizmu. Wtedy słyszymy o nieobecnym Węgierskim Czerwonym Krzyżu, rządzie wykorzystującym kryzys do gry politycznej, o morderczym wysiłku wolontariuszy. I o publicznej telewizji, z której wyciekł zakaz publikacji zdjęć kobiet i dzieci. Wychodząc, mijamy w korytarzu arabską rodzinę.[...]
Pod tekstem komentarze prawie wszystkie jednogłośnie krzyczą, że to hańba dla dziennikarstwa i kłamstwa jakimi nas karmią. Ponownie jesteśmy przeciwni.
Kurcze, ja już nie pamiętam, kiedy nasz naród był tak zgodny.
Onet zawsze aż kipiał od wojny PiS vs. PO i to takiej, że czytać się nie dało, a teraz nagle wszyscy jednym głosem, zniknęły podziały partyjne. To jest jednak prawda, że wspólny wróg potrafi Polaków zjednoczyć.
Aż kolejny raz jestem w szoku i zaczynam znowu wierzyć, że damy radę. Wspólnie.
_________
I kolejny artykuł, który ma przypominać Polakom, że to My rozpętaliśmy IIWŚ i mordowaliśmy Żydów.
Czyli tego, co pisałem na poprzedniej stronie tematu ciąg dalszy.http://wiadomosci.on...e-trzyma/sngdxq[...]
Przyczynę oporu władz Polski przed przyjmowaniem dużej liczby uchodźców Gross dostrzega w "postawach z czasów drugiej wojny światowej i tuż po wojnie". I tu pada zarzut ogromnego kalibru: - Polacy, słusznie dumni ze swojego antynazistowskiego ruchu oporu, w trakcie wojny zabili w gruncie rzeczy więcej Żydów niż Niemców. (…) Polscy katolicy (…) odnaleźli w sobie niewiele współczucia dla losu głównych ofiar nazizmu.
Gross jednocześnie radzi Europie wschodniej - a więc i Polsce - by przepracowała "swoją zbrodniczą przeszłość". [...]
Ostre działa na nas Żydzi wytaczają.
Nie no śledzę ten temat. I po wiedziałem że wypowiadać na ten temat się nie będę.
Ale to już przesada.
Że niby Polacy rozpętali 2 WŚ?
A kto jak nie **** Niemcy nas zaatakowali wtedy?
Moim zdaniem Polska powinna zrobić to samo co Rosja.
Won z naszego kraju.
Polska dla Polaków.
Kto chce tu emigrować to niech się do stosuje.
Albo won!
W **** się poprzewracało.
Nasi rodacy oddali swoje życia za wolność kraju i nie tylko swoją.
Walczyli w obronie UK i innych państw.
A oni okazali nam swoją wdzięcznośc.
Jak zawsze zresztą.
Umieszczono liczyć licz na siebie.
Ale się zdenerwowałem.
Nie pozwolę narodu rąk szkalować.
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Edward Kenway
Użytkownik Edward Kenway edytował ten post 21.09.2015 - 08:45
Napisano 21.09.2015 - 12:35
Sama prawda na temat imigrantów i nie tylko, posłuchajcie wypowiedzi tego Pana.
Praktycznie mogę się zgodzić ze wszystkim co ten Pan mówi, po za jednym. Ja nie wpuszczał bym w ogóle tej dziczy do nas. Bo to, że uciekają przed wojną to zwykła wymówka, żeby żyć na socjalu. Jadą tam gdzie dostaną większe zasiłki, niech Niemcy sobie ich przyjmują jak mają za dużo pieniędzy, my ich w Polsce nie chcemy. Mądry Polak przed szkodą a nie po szkodzie.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 21.09.2015 - 12:50
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych