Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2397 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Przemek12345.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu macie linka do najpopularniejszego portalu informacyjnego w Słowacji. Porównują oni rozmowy o przydziałach do nowej umowy Monachijskiej(1938), czy też widać bardzo mocne nastroje anty Unijne. Poczytajcie też komentarze o Polakach....

http://zpravy.idnes...._zahranicni_kha

https://translate.go...kha&prev=search

Czytam to i jest mi z każdym postem coraz gorzej na sercu.

Nie wiem jak ja bym teraz spojrzał ludziom z Czech, Węgier czy Słowacji prosto w oczy.

Przecież to, co odpierdzielił dzisiaj nasz ukochany rząd to jakaś konkretna paranoja... 

Na początku mieliśmy próby przeciwstawiania się imigrantom w postaci protestów itd.

Rząd próbował to jakoś zamieść pod dywan, zdelegalizować. Wiadomo jak to im wyszło...

...Więc jestem teraz skłonny uwierzyć, że to wszystko to była jedna wielka część cholernego planu ominięciu głosu ludu w tej sprawie.

No brakuje mi słów już jak to wszystko opisać.

Czysta paranoja, zdrada, i hańba.

• 1

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

12019975_938258939555401_390242682328226

Powinni zawisnąć za zdradę kraju i działanie na szkodę państwa...

• 2

grosicky.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tu macie linka do najpopularniejszego portalu informacyjnego w Słowacji. Porównują oni rozmowy o przydziałach do nowej umowy Monachijskiej(1938), czy też widać bardzo mocne nastroje anty Unijne. Poczytajcie też komentarze o Polakach....

http://zpravy.idnes...._zahranicni_kha

https://translate.go...kha&prev=search

"Jak typické pro Poláky, vrazit nůž do zad."

: (

Niestety taka prawda, sami wybraliśmy te ****** z PO // Panie moderatorze, jaka jest różnica pomiędzy Ku*** a ***** ?

wulgaryzmy2.gif

Kolego, idź naucz się kultury a potem dopiero wypowiadaj, bo to żałosne.

A jeszcze wcześniej poczytaj Regulamin, bo nie tolerujemy tu ani chamstwa, ani wulgaryzmów ani polityki.

Kronikarz

Użytkownik grosicky edytował ten post 22.09.2015 - 19:44

• 0

Chasm.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Niczego się nie nauczyliśmy, mamy tak bogatą historię, z której nie korzystamy. 

Nic gorszego nasz rząd nie mógł uczynić. W tej sytuacji, nie jesteśmy tak naprawdę po niczyjej stronie - grupę wyszehradzką ewidentnie zdradziliśmy, kraje pro-muzułmańskie w Europie, pomimo deklaracji przyjęcia, traktują nas jako zło konieczne i z pewnością nie żywią żadnego szacunku. Jeśli ma się własne zdanie, to trzeba przy nim stać, chyba, że zmienią się okoliczności. Jakie okoliczności zmieniły się w tym przypadku? Żadne, chyba, że za takie uznać tupnięcie nóżką pani kanclerz. 

Niestety, jak wielu tutaj czuję dyskomfort, wstyd raczej nie - to nie Polacy zadecydowali, zadecydowali ludzie będący już właściwie na wylocie. Już widzę te artykuły w głónym nurcie - "Zwycięstwo! Zwyciężył rozsądek!"...

Teraz mogę zrobić tylko jedno - przygotować post i wklejać go na tylu forach zagranicznych, głównie Czech, Słowacji i Węgier, na ilu tylko zdołam. Jeśli macie jakieś linki do artykułów z dużą ilością postów, podeślijcie na PW. 

Zostaliśmy sponiewierani, walczmy tym co mamy...

• 3

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie zgodzę się absolutnie.

Dziennikarka zachowała się jak najbardziej poprawnie.

No nie wiem...

cinegrafista-chute.jpg

A to kamerzystka jest od pilnowania porządku?

• 0

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Teraz mogę zrobić tylko jedno - przygotować post i wklejać go na tylu forach zagranicznych, głównie Czech, Słowacji i Węgier, na ilu tylko zdołam. Jeśli macie jakieś linki do artykułów z dużą ilością postów, podeślijcie na PW. 

Zostaliśmy sponiewierani, walczmy tym co mamy...

Jak już napiszesz, to podrzuć tutaj w temacie, trzeba jak najszybciej zacząć przepraszać ziomków za decyzje durni.

• 1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mają przyjąć około 5000 ludzi, a wy tutaj robicie awanturę jakby całą ludność z tamtego świata mieli u nas wywalić. Zresztą, nie tylko wy, bo wszyscy naokoło panikują.

• -12

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Parę lat temu też było, przyjmijmy  Muzułmanów do Europy, zróbmy multi-kulti, nie narzucajmy im prawa państwowego oni mają własne i będzie fajnie. Ach ta krótkowzroczność. Po co nam ten element jeśli my go nie chce ani oni nie chcą do nas? Niemcy chcą to niech biorą. Ach ci rządzący jak zwykle w 100% głos ludu.

Użytkownik Ostrzewtlumie edytował ten post 22.09.2015 - 20:08

• 0

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A to kamerzystka jest od pilnowania porządku?

A jak biegnie na mnie dziki tłum to nie mogę zareagować jak nie jestem z policji albo straży miejskiej? Pomijam już czy zrobiła dobrze czy źle, ale gdybym znalazł się w takiej sytuacji to pewnie sam dla bezpieczeństwa podkładałbym nogi czy odpychał na boki ludzi taranujących.

Mają przyjąć około 5000 ludzi, a wy tutaj robicie awanturę jakby całą ludność z tamtego świata mieli u nas wywalić. Zresztą, nie tylko wy, bo wszyscy naokoło panikują.

5000 oficjalnie, które przerodzi się w 10000, a te 10000 może sobie ściągnąć rodziny, więc nagle będzie ich 50000, 50000 utrzymywanych za nasze pieniądze, a przypominam, że to dopiero pierwsza fala. Pomijam już, że zdradziliśmy naszych partnerów z V4 i jak zwykle wyszliśmy na najbardziej sprzedajny naród w Europie.

• 3

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W ciągu minionego roku przybyło do nas 6 tysięcy imigrantów, głównie Ukraińcy i Czeczeni.

Co do utrzymywania - Unia ma płacić miesięcznie 12 tyś. na każdego. Pieniądze te zostaną wydane u nas.

• 0

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co do utrzymywania - Unia ma płacić miesięcznie 12 tyś. na każdego. Pieniądze te zostaną wydane u nas.

A za członków rodziny, których ściągnie pewnie każdy uchodźca kto zapłaci?

• 0

Gaiuss.
  • Tematów: 10
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Nie porównuj Ukraińców to tej muzułmańskiej hołoty.

Ukraińcy nie pobierają i nie przyjeżdżają do nas po socjał a do pracy gdzie pracują i za ta zarobione pieniądze się utrzymują. Większość tej muzułmańskiej hołoty ma gdzieś pracę a chcą socjał

• 8

Shiver.

Silent Reaper

• Tematów: 19
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A za członków rodziny, których ściągnie pewnie każdy uchodźca kto zapłaci?

Podatnicy czyli my niestety. Tego Zaciekawiony oczywiście już nie dodał.

Użytkownik Partuszew edytował ten post 22.09.2015 - 20:36

• 0

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

bzt6b.jpg

• 10

Milosz.
  • Tematów: 47
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Jak można inaczej niż facepalmem :facepalm: i :censored: skomentować to, co zrobiła nasza władza w Brukseli. Czy jest jakaś chętna dzielnica w Warszawie która ma ambicje zostać enklawą "no go" w przyszłości? I tak oto nasz zdradziecki rząd pokazał nam wszystkim, gdzie nas ma. Jan III Sobieski w grobie się przewraca, Stańczyk rwie szaty. Po takim numerze wszyscy którzy nie chcą najazdu Islamu w Polsce ( czyli praktycznie cała Polska ) powinni pojechać do Warszawy i wejść z drzwiami do Sejmu i załatwić sprawę. Ta banda zasługuje na wywiezienie w taczkach. Czuje się tak, jakby ktoś pokazał mi środkowy palec parę centymetrów od twarzy, potem opluł i śmiał z tego, to właśnie zrobił nasz rząd. Pokazał środkowy palec wszystkim Polakom, potem opluł, a teraz śmieje się z tego. To nie są nasi zasymilowani Tatarzy, ludzie którzy tu za jakiś czas przyjadą będą robić dokładnie to samo co w Anglii, Belgii, Francji, itd. zobaczycie. Nie będą pracować, asymilować się, za to będą stwarzać same problemy. I to nie będzie tylko 5000 ludzi, jak każdy tych imigrantów zacznie sprowadzać swoje rodziny ( które są spore ), a takie ma prawo, to z tych 5000 zrobi się 50 000, tylu ludzi mieszka mniej więcej w Ostrołęce wg. Wiki. Niestety, dziś pójdę spać w złym humorze.  :grr:

Użytkownik Miłosz edytował ten post 23.09.2015 - 11:02

• 7

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych