@Padael:
Polakom z Mariupola powinno pomóc państwo polskie
W czym pomóc?
Kupnie biletów czy wyrobieniu paszportu?
@Zaciekawiony
On się chyba na tym właśnie sondażu opierał, licząc "tak" i "tak ale pod warunkami" łącznie.
Owszem, na tym sondażu się opierałem - ale jak widać, kpiarz zamiast czytać sondaż woli przeczytać "prawidłowo myślącego" dziennikarzynę. Najzabawniejsze jest to, że gdyby kpairz przeczytała co wrzuca, to by wiedziała że już ten sondaż był przytoczony (i ja i anonimowy "dziennikarz" Bankiera opisaliśmy ten sondaż tak samo, jako "sondaż IRBiS-u dla Rzepy). Cóż, dyskusja jest dla inteligentnych, dla tych mniej wystarczy propaganda "niezależnych" mediów.
@Daniel.: rozumiem, że możesz być w szoku że ktoś ma inne zdanie niż samozwańcza "większość", ale może zachowaj minimum kultury?
A już tekstem, że "nie da się sfałszować fejsa, youtuba i manifestacji" mnie rozbroiłeś. Da się:
-manifestacje fałszuje się w ten sposób, ze wozi się "zwolenników" z bóg wie skąd. Tak robiło PO i PiS na swoje wiecie poparcia, o tym pisałem już kiedyś, no, ale przecież paręset ludzi idących przez dwa kilometry to TAAAAAAAKI dowód. Chyba kurde na jesienny spacer.
-z fejsem to mnie już do reszty rozwaliłeś. Naprawdę podejrzewasz, że nie da się sfałszować lajków? No, fakt, nie da się, ale możesz je sobie kupić za grosze, choćby na głupim Netbuxie. Fałszywe konta na fejsie tez się robi - sam mam kilka, bo przecież ogłoszeń o handlu czy reklamowych nie będę wrzucał ze swojego prywatnego profilu.
-youtube to zrobisz jak każdy filmik czy klip: odpowiednio skadrujesz, wytniesz i podpiszesz i 90% pelikanów łyknie jak wy. Poczytaj sobie relacje wolontariuszy pracujących w węgierskich obozach dla uchodźców, wszyscy jak jeden mąż powtarzają że sytuacja jest całkowicie inna niż pokazuje się na filmikach.
A zresztą - krótka piłka: czy filmiki pokazujące rozrabiających kibiców są wiarygodne czy jednak masz jakieś ale?
Użytkownik NTM edytował ten post 27.09.2015 - 16:53