Problem w tym, że do nas nadciąga dzicz totalna,
Wśród której to dziczy znajdują się na przykład chrześcijanie, kobiety dzieci... Ale oczywiście nic nie rozróżniasz. Dla ciebie wszyscy uchodźcy są tacy sami. Niby deklarujesz że są takie grupy którym trzeba pomóc ale nie widzisz tych grup wśród uchodźców.
Imigrantów, nie uchodźców.
Jasne, że nie rozróżniam, a Ty jak rozróżnisz? A służby jak rozróżnią, na ładne oczy? Odpowiedz mi na to pytanie.
A, że prawdziwych uchodżców tam jest może ze 2% i są oni już bezpieczni w Turcji, a pozostałe 98%, którzy prują na Europę dalej i są to zdrowe, silne chłopy, które jadą tutaj jedynie robić rozp....dol i ssać kasę z socjalu, to profilaktycznie nie należy wpuszczać nikogo, nawet jeśli w tym tłumie znalazłoby się kilku prawdziwych uchodżców.
Trudno. Nie wpuszczamy nikogo. Ważniejszy dla mnie jest mój Naród i bezpieczeństwo Polski i Polaków, a nie obcy imigrant.
Jeśli choćby jeden z tych imigrantów miałby zgwałcić polską kobietę, bo został wpuszczony, to na to miejsce automatycznie postawić mur dla wszystkich. I powinno się to zrobić przed nieszczęściem, a nie po, czyli przed faktem. Widzę, że cierpisz na syndrom propagowany w mediach - walić bezpieczeństwo swojego własnego narodu, bo przecież obcy ważniejszy, a Polak to pies...
Jak Ty możesz w oczy swojej rodzinie, w ogóle Polakom patrzeć, skoro świadomie chcesz ich narażać na niebezpieczeństwo.
Żal, po prostu żal...
Użytkownik szczyglis edytował ten post 01.10.2015 - 01:39