Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Please log in to reply
2397 replies to this topic

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Skambha.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Staniq, ale nie porównuj swojego przyjazdu do UK z przyjazdem imigrantów do Europy. Śmiem twierdzić, że nie wyjechałeś, aby sponiewierać tamtejszą kulturę, czy żeby żyć na zasiłkach, tylko pewnie wybrałeś się do pracy. I żyłeś/żyjesz jak normalny obywatel, a nie jak pijawka, która gwałci kobiety, robi rozróby na ulicach i zmusza państwa, żeby egzekwowały tylko i wyłącznie Twoje zwyczaje. W dodatku nie jechałeś tam jako osoba uciekająca przed wojną, która gardzi jedzeniem, piciem i zakwaterowaniem, i ciągle żąda więcej.

• 4

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Sweden Report itp. straszyły "strefami w których panuje szariat" gdzie biali nie mają wstępu

No proszę Cię @Zaciekawiony. Wyprowadź mnie z błędu bo mam wrażenie że kojarzysz Islam z kolorem skóry. 

Co do Romów. Tutaj kolor skóry jest istotny, gdyż są to hindusi, którzy wyemigrowali z półwyspu indyjskiego setki lat temu. Jako bezpaństwowcy (podobnie jak Żydzi kilkadziesiąt lat temu) zakładają swoje enklawy w różnych krajach, i izolują się gdyż jest to jedyny sposób na podtrzymanie swojej kultury i zwyczajów. I moim zdaniem to zrozumiałe. Nie jestem orędownikiem tego rodzaju zachowań, lecz jestem w stanie to zrozumieć. Zasadnicza różnica polega na tym iż Romem w zasadzie trzeba się urodzić. Ta społeczność jest dość zamknięta. (nie piszę o wszystkich, ale na pewno więcej niż 50%) Islam jest religią ekspansywną. Jednym z głównych założeń jest szerzenie słów Mahometa. W tym jest podobna do chrześcijaństwa. Różnica polega na sposobie jej krzewienia, zwłaszcza w przypadku Państwa Islamskiego.  Ja wiem że Krucjaty. Ale nie zapominajcie że krucjaty spowodowane były zajęciem przez Muzułmanów świętego dla Chrześcijan miasta: Jerozolimy. To tak jak by dzisiaj, chrześcijanie wkroczyli do Mekki i w miejscu gdzie wmurowany jest czarny kamień, wybudowali by Katedrę.

Dlatego myślę, iż porównywanie społeczności Romskiej, do tego, co napływa do nas z północnej afryki, nie ma zastosowania. Zdaję sobie sprawę że wielu z tych ludzi naprawdę ucieka przed wojną. ale jak ich rozróżnić? @Dr Röck napisał:

Nie jestesmy szwecja ani anglia

No właśnie. Jeszcze nie. I mam nadzieję że tak pozostanie. W innym razie, Ci, jak to napisał:

kibole z dresiarzami

którzy: 

wypaluja te pomysly z glowy

w najlepszym wypadku dostaną elektroniczne bransoletki na nogę, które zmuszą ich do meldowania się w miejscu zamieszkania o godzinie 19.00.  A jak nie to do paki.  I będą szczęśliwi jeżeli nie zostaną pozbawieni praw rodzicielskich, o ile mają dzieci. 

Użytkownik pan juzek edytował ten post 05.10.2015 - 19:37

• 2

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 774
  • Artykułów: 28
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Staniq, ale nie porównuj swojego przyjazdu do UK z przyjazdem imigrantów do Europy. Śmiem twierdzić, że nie wyjechałeś, aby sponiewierać tamtejszą kulturę, czy żeby żyć na zasiłkach, tylko pewnie wybrałeś się do pracy. I żyłeś/żyjesz jak normalny obywatel, a nie jak pijawka, która gwałci kobiety, robi rozróby na ulicach i zmusza państwa, żeby egzekwowały tylko i wyłącznie Twoje zwyczaje. W dodatku nie jechałeś tam jako osoba uciekająca przed wojną, która gardzi jedzeniem, piciem i zakwaterowaniem, i ciągle żąda więcej.

Jeeezu, wymieniłaś tyle przyjemności naraz, że nie wiem od której zacząć.

- Owszem, chciałem sponiewierać tutejszą kulturę, a raczej bezmózgowość. Mimo moich już dziesięcioletnich starań, bezmózgowość ma się dobrze. 

- Na zasiłki trzeba sobie zapracować, więc wziąłem się do pracy, to fakt. Kilku angolom obiłem twarz, za nazywanie mnie "pobieraczem zasiłków", bo nie mam ani jednego, oprócz tych, które są dla mojego dziecka. Gdybym miał okazję dostać coś za darmo, to biorę na pewno ( a jak mnie biją to uciekam ), czemu nie.

- Gwałty, to nie moja przyjemność, podobnie zadymy na ulicach ( swoje już powalczyłem na ulicach z ZOMO za komuny ).

- Cóż, moje zwyczaje tak bardzo nie odbiegają od angielskich, ale wymagam szacunku dla nich, jak każdy inny, starając się przy tym nie naruszać miejscowych zwyczajów.

- Ciągle żądam więcej i jestem tego świadomy, ale robię to w oparciu o swoje prawa i obowiązki państwa na rzecz którego pracuję.

Sumując, poza zdziczeniem tych ludzi, mają prawo być gdzie chcą. Wspomniane zdziczenie powoduje naszą niechęć do nich. Od lat pracuję z podobnymi ludźmi i ci, którzy znają swoje miejsce nie stwarzają problemów.

Skambha.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jeeezu, wymieniłaś tyle przyjemności naraz, że nie wiem od której zacząć.

- Owszem, chciałem sponiewierać tutejszą kulturę, a raczej bezmózgowość. Mimo moich już dziesięcioletnich starań, bezmózgowość ma się dobrze. 

- Na zasiłki trzeba sobie zapracować, więc wziąłem się do pracy, to fakt. Kilku angolom obiłem twarz, za nazywanie mnie "pobieraczem zasiłków", bo nie mam ani jednego, oprócz tych, które są dla mojego dziecka. Gdybym miał okazję dostać coś za darmo, to biorę na pewno ( a jak mnie biją to uciekam ), czemu nie.

- Gwałty, to nie moja przyjemność, podobnie zadymy na ulicach ( swoje już powalczyłem na ulicach z ZOMO za komuny ).

- Cóż, moje zwyczaje tak bardzo nie odbiegają od angielskich, ale wymagam szacunku dla nich, jak każdy inny, starając się przy tym nie naruszać miejscowych zwyczajów.

- Ciągle żądam więcej i jestem tego świadomy, ale robię to w oparciu o swoje prawa i obowiązki państwa na rzecz którego pracuję.

Sumując, poza zdziczeniem tych ludzi, mają prawo być gdzie chcą. Wspomniane zdziczenie powoduje naszą niechęć do nich. Od lat pracuję z podobnymi ludźmi i ci, którzy znają swoje miejsce nie stwarzają problemów.

Widzisz? Więc jesteś zupełnie inny, niż oni. I nie robiłeś tego na skalę masową, na szczęście. Nikt ani nic nie przekona mnie do Muzułmanów. Nigdy. Chyba że przestaną zachowywać się jak bydło i staną się normalnymi, cywilizowanymi ludźmi. Ciężko by było pokazać takiej masie ludzi, gdzie jest ich miejsce. W Rosji ich kontrolują, ale co będzie, jeśli się rozmnożą? Kiedyś to ich będzie więcej, a wtedy to oni będą pokazywać nam, gdzie powinniśmy stać.

• 1

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wspomniane zdziczenie powoduje naszą niechęć do nich

A to ich zdziczenie we Francji, w Szwecji, w Niemczech, w Holandii, etc to też spowodowała niechęć Polaków? A może za małe zasiłki? :facepalm:

Użytkownik Daniel. edytował ten post 05.10.2015 - 20:34

• 2

CzłowiekMutant.
  • Tematów: 0
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Merkel też im powiedziała coś w tym stylu (z naciskiem, że kraj w którym chcą być to Niemcy) i skutki wlaśnie widzimy. Daj palec a wezmą całą rękę. Poza tym oni NIE mają prawa być gdzie chcą, nie w europie. Po to istnieje kontrola granic żeby ich z kwitkiem odprawiać już na starcie i nie ma co porównywać migracji ludzi za pracą w unii europejskiej a migracją po zasiłek imigrantów bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że za pracą to oni raczej tutaj nie przyjeżdżają. 

• 4

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A to ich zdziczenie we Francji, w Szwecji, w Niemczech, w Holandii, etc to też spowodowała niechęć Polaków? A może za małe zasiłki? :facepalm:

Yyyy... rozwiń, bo nie kumam.

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Sugerujesz, że zdziczenie tej obecnej fali uchodźców wynika z naszej niechęci, więc pytam z czego wynikło ich zdziczenie w każdym europejskim kraju do którego dotarli? Szwedzi przecież witali ich z otwartymi rękami, nie było niechęci, a mimo to zachowywali się gorzej niż dzicz.

• 0

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@ Pan Juzek

Cytowałem tylko określenie które padły w dyskusji o strefach "no go". Mowa zależna.

Post Cait Sith:

Obecnie 55 muzułmańskich gangów kontroluje aż 186 terytoriów wyjętych spod szwedzkiego prawa co doprowadziło do sytuacji gdzie Biali ludzie wiedzą, że pójście tam może się skończyć śmiercią.

http://www.paranorma...-55#entry653716

Co do tego co powiedział Staniq - cóż, jakkolwiek by nie patrzeć, Polacy którzy wyjechali na zachód to imigranci ekonomiczni. Może nie jadą na socjal tylko do pracy, ale wyjechali z przyczyn ekonomicznych, bo w kraju jest ciężko. No chyba że wy nazywacie imigrantem ekonomicznym coś całkiem innego.

• 0

Chasm.
  • Tematów: 1
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Długie, ale ciekawe.

Oczywiście to zapewne również "ustawka"....

Pojawiały się filmy i wypowiedzi islamistów otwarcie przyznających, że prawo Koranu jest najwyższym prawem. Czego jeszcze potrzeba, żeby co niektórzy przejrzeli na oczy? Jaki musi być dowód żeby dopatrzeć się w obecnych wydarzeniach CELOWOŚCI? Obyście pewnego dnia nie zrozumieli, że to co kapie na twarz, to jednak nie jest deszcz...

---------------------------------

AMNI - służby specjalne Państwa Islamskiego (ISIS) od dłuższego już czasu planują spektakularną akcję w Europie.

Kalifat chce, w ten sposób, pobudzić do działania tysiące fanatycznych islamistów zamieszkujących w krajach Europy Zachodniej, a jednocześnie wysłać wyznawcom islamu jednoznaczny sygnał, że kalifat ISIS jest właśnie tym państwem, o którym mówi Koran.

W tym celu ISIS musi przeprowadzić akcję, która jednoznacznie udowodni, że chrześcijaństwo jest w głębokiej defensywie i musi ustąpić przed nacierającym islamem.

Taka okazja może nadarzyć się już w przyszłym roku, w Polsce.

W czasie przeprowadzonego przez Michała Króla i autora tego tekstu wywiadu z pierwszym Polakiem, który oficjalnie wyznał, że walczy po stronie ISIS, dowiedzieliśmy się, że celem islamskich fanatyków jest po prostu – Rzym.

Zarówno Rzym rozumiany metaforycznie - jako symbol chrześcijaństwa, jak też Rzym będący miejscem, gdzie działa papież.

Abu Bakr al Sham – takie imię przybrał polski bojownik ISIS powiedział:

Fragment wywiadu opublikowanego w tygodniku „ABC”:

Abu Bakr al Sham - Wy jesteście politeistami. Nawróćcie się póki jest jeszcze czas.

Czas na co?

Póki nie przyszliśmy do waszych domów, aby sprawdzić czy jesteście wierni Bogu Jedynemu.

Jeśli w waszym rozumieniu nie będziemy...?

To zginiecie jak wszyscy niewierni. Takie jest prawo Allaha. My zwyciężymy, dojdziemy do Rzymu i na Placu Świętego Piotra będziemy urządzać masowe egzekucje niewiernych.

Dlatego już dziś mordujecie chrześcijan, jazydów, szyitów, a nawet waszych współwyznawców sunnitów?

Allah powiedział spośród siedemdziesięciu trzech nurtów islamu tylko jeden będzie prawdziwy. Uczeni w piśmie będą wołać z wrót piekieł.

Szyici to sekta niewierna, chrześcijanie utworzyli sobie inną religię, nie są wierni Bogu Jedynemu, ale i tak kalif Baghdadi okazał im łaskę.

Mogą żyć na terenie kalifatu, albo nawracając się i przechodząc na islam, albo płacąc jizyię – specjalny podatek nakładany na chrześcijan. Mogą też, w ciagu trzech dni, opuścić nasze tereny. Kurdowie zasługują na śmierć, bo mimo tego, ze formalnie są sunnitami, to wznieśli broń przeciwko wojownikom Koranu.

Świat pełen jest hipokrytów udających bycie ludźmi religijnymi. To ludzie szatana niosący zło i zgorszenie.

Wy mówicie, że my mordujemy?! , a wy mordujecie nas codziennie.

Codziennie trwa wyprawa krzyżowców przeciwko muzułmanom. Zabijacie dzieci i kobiety, niszczycie życie całych społeczeństw. W imię czego?

To jednak wy z lubością wysyłacie do internetu filmy ukazujące niesamowite okrucieństwo ludzi Baghdadiego!

Bóg powiedział, że odpłata musi być równomierna do popełnionego czynu. Ten jemeński lotnik, którego spalono w klatce, najpierw zrzucał napalm na muzułmańskie wioski.

W Palmyrach młodzi chłopcy strzelali syryjskim żołnierzom wprost w tył głowy. To nie jest barbarzyństwo i niszczenie psychiki dzieci?!

To jest sprawiedliwa odpłata dla morderców i gwałcicieli z armii Baszara.

Podkładanie bomb w europejskich miastach to też bardzo rycerskie i moralne prawda?

Być może giną wtedy postronni ludzie, ale oni nie są niewinni.

Akceptują politykę swoich rządów. Akceptują, nawet milcząco, to że codziennie wysyłani są siepacze, aby mordować niewinnych muzułmanów.

Rozpoczęliście wojnę na naszym terytorium, a teraz płaczecie, że przenosimy ją na wasze?!

Zastanówcie się nad tym póki jeszcze pora.

To jest wojna. Nie może być tak, że tylko wy bezkarnie zabijacie moich braci w wierze.

Krew muzułmanina stała się tańsza od krwi szczura.

My nikogo nie zabijamy

Zabijacie, poprzez to nawet, że pozwalacie, aby rządziły wami takie zbrodnicze rządy.

Nic nie wiecie o cierpieniu muzułmanów. Panuje wielkie propagandowe kłamstwo.

Tu, w Europie ludzie są jak wypaleni od środka. Niewielu myśli o Bogu, kobiety są brudne zdeprawowane, mężczyźni stają się zdegenerowani, wynaturzeni.

Nie chce życ na takim kontynencie. Będę walczył o to, aby kalifat zapanował tu, gdzie zapomniano o Bogu Jedynym.(...)”

Nawet z tym człowiekiem, o którym drobiazgowej wiedzy dostarczyły polskiej ABW niemieckie służby specjalne, nasi „fachowcy” nie potrafili sobie poradzić.

Dziś ABW nie wie nawet gdzie on przebywa.

Przesłuchanie

W reakcji na ten wywiad Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego zrobiła wszystko, aby sprawę wyciszyć.

Jednak Michał Król i ja zostaliśmy wezwani na przesłuchanie do warszawskiej siedziby ABW.

O szczegółach przesłuchania nie mogę napisać gdyż grozi za to odpowiedzialność karna.

Muszę jednak stwierdzić, że ABW posiada bardzo nikłą wiedzę na temat struktury i sposobów działalności państwa Islamskiego ISIS.

Nikt z ABW nie słyszał nawet o AMNI – tajnych służbach kalifatu.

W przyszłym roku, w Krakowie mają się odbyć Światowe Dni Młodzieży, na których gościł będzie papież Franciszek.

Coraz więcej przesłanek wskazuje na to, że kalifat właśnie wtedy będzie chciał zaatakować. Islamiści od dawna – m.in. w swoim tygodniku „Dabiq” - odgrażają się, że podejmą próbę zabicia papieża.

Tymczasem ABW do dziś nie opracowało ani koncepcji kontrwywiadowczego zabezpieczenia imprezy, ani też strategii przeciwdziałania przenikaniu do Polski agentów ISIS.

ABW nie posiada ani wiedzy, ani procedur, które umożliwiłyby wyłapywanie takich osób.

Jeśli zestawimy ten fakt z prawie sześcioma tysiącami uchodźców z Bliskiego Wschodu, jakie Polska – w myśl unijnych zobowiązań pani premier Kopacz – ma przyjąć, to sytuacja staje się poważna.

Służby specjalne kalifatu są bowiem o wiele sprawniejsze niż nasza ABW.

Kalifat przejął państwową syryjska wytwórnię papierów wartościowych, a więc może już dziś produkować takie dokumenty jakich tylko potrzebuje.

Co na to polskie służby, czy w ogóle o tym wiedzą?

AMNI znaczy bezpieczeństwo

Dwa arabskie słowa oddają charakter tajnych służb kalifatu: „amni” – czyli bezpieczeństwo uzyskane za pomocą szpiegów i „muhabarat” – czyli wywiad i przygotowanie działań.

Wedle informacji docierających dziś z kalifatu służby specjalne Państwa Islamskiego są oczkiem w głowie kalifa Baghdadiego i jego sztabu.

Mają podwójne dowództwo. W Iraku – jak twierdzi francuski dziennikarz Samuel Laurent – podlegają człowiekowi zwanemu Abu Ali, natomiast w Syrii kieruje nimi premier Al Anbari.

Służby te zajmują się wyłapywaniem wszystkich potencjalnych przeciwników islamskiego reżimu. Często funkcjonariusze AMNI posługują się przy tym wysublimowanymi technikami prowokacyjnymi, takimi jakie stosują najlepsze służby specjalne na świecie.

Ludzie z AMNI podają się np. za agentów amerykańskich czy brytyjskich i oferują spore pieniądze za współpracę, nie trzeba przy tym dodawać, że każdy kto zgodzi się na współdziałanie z takim „agentem” natychmiast przepada bez śladu.

Rok temu grupa syryjskich „dysydentów” w tureckim, przygranicznym, mieście Gazantep założyła portal „Bractwo al Sham”, na którym dokumentowała zbrodnie i nieprawości popełniane przez islamski reżim na terenie kalifatu.

W ciągu kilku miesięcy portal zyskał ponad setkę tajnych informatorów z terenu Syrii.

Przyszedł jednak taki moment gdy portal nagle zniknął, a wraz z nim zniknęli wszyscy współpracownicy, których jednego dnia – na terenach syryjskich znajdujących się pod władaniem kalifatu - aresztowały tajne służby AMNI.

AMNI dysponują dziś nieomal nieograniczonym budżetem. Jej agenci działają nie tylko na terenie kalifatu, Turcji i Iraku, według najnowszych informacji, napływających m.in. od asyryjskich, chrześcijańskich dziennikarzy, którzy penetrują struktury ISIS, wielu agentów AMNI przeniknęło do Europy wraz z najnowszą falą emigracji i teraz kontrolują nie tylko sytuację wśród uchodźców, ale także werbują swoich współpracowników w salafickich ośrodkach rozsianych na całym kontynencie.

Kalifackie służby posiadają także sprawnie działający wydział informatyczny, którego celem jest opracowywanie technik za pomocą których radykalne, dzihadystyczne treści, mogą być bez przeszkód rozpowszechniane, ten wydział zajmuje się także włamaniami do zachodnioeuropejskich baz danych, sieci energetycznych, bankowych etc.

Nigdy nie wiadomo, kiedy AMNI będą gotowe do przeprowadzenia takiego ataku elektronicznego, który obezwładni całe sieci informatyczne i tym sposobem zdezorganizuje życie w bardzo wielu krajach.

Ten wydział wykrada także dane wrażliwe dotyczące polityków, dziennikarzy i osób publicznych, które znane są z wypowiadania treści krytycznych wobec kalifatu i radykalnego islamu.

AMNI posiadają także wydział samobójców i skrytobójców.

Zbudowały całą sieć „samotnych wilków”, którzy znajdują się pod wpływem radykalnej propagandy salafickiej i – po otrzymaniu umówionego sygnału – gotowi są do przeprowadzenia samobójczych zamachów w dowolnym miejscu globu.

Inna grupa fanatycznych „samotnych wilków” jest – drogą elektroniczną – szkolona do dokonywania zabójstw na zlecenie AMNI.

http://wiadomosci.on...w-polsce/vvv241

• 2

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://wpolityce.pl/...tarnym-kordonem

Do Wiednia imigrańci zawlekli dyzenterię.

https://pl.wikipedia...wiki/Dyzenteria

Wiedeńczycy żyją dziś w stresie, poszukują w lekarskich księgach znaczenia słowa dyzenteria, ponieważ od dawna nie było ono w użyciu. Tymczasem największa sportowa hala Wiednia, słynny obiekt Ferry Dusika Hallenstadion, nazwany tak od nazwiska słynnego austriackiego kolarza, wypełniona ostatnio przez imigrantów szukających swego miejsca w bogatej Europie, została otoczona sanitarnym kordonem, ponieważ przybysze przywieźli z sobą dyzenterię, czyli czerwonkę. W Wiedniu popłoch jest nielichy, i jeśli nawet nie jest na ulicach widoczny, to w domach i podczas spotkań towarzyskich temat tej zakaźnej choroby poruszany jest powszechnie. Towarzyszy tym rozważaniom strach, ponieważ bakterie i wirusy ( choroba ta może mieć podłoże zarówno wirusowe, jak i bakteryjne) przenoszą się z łatwością.
Wiedeńczycy mieszkający w pobliżu sportowej hali narażeni są najbardziej na ryzyko. Zmuszeni są do znoszenia mocnego, nieprzyjemnego zapachu środków dezynfekujących i taka sytuacja trwać będzie aż do całkowitego opanowania masowej już choroby. Przypadki czerwonki zanotowano także w miejscu zakwaterowania wielu imigrantów w innej dzielnicy Wiednia – w Simmeringu. Tam zastosowano podobne środki zwalczające zarazę, ale nikt nie ma żadnej pewności, czy dyzenteria nie ruszyła także w inne strony miasta, albo pojawi się w nich wkrótce.
To także wynik beztroskiego zaproszenia przybyszów z Syrii i innych państw, ogłoszonego przez Angelę Merkel. Skoro wielu z nich nie może udowodnić swego miejsca zamieszkania, a często także personaliów, stwierdzenie ich stanu zdrowia, przebytych, bądź nabytych w czasie podróży chorób nie jest w ogóle możliwe. To taka wstępna, ale daj Boże jedyna, lekcja wychowawczo – sanitarna, związana z pochodem, na który nikt nie jest przygotowany i który może przynieść nieprzewidziane skutki.

• 0

szczyglis.
  • Tematów: 23
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Troszkę z humorem, na rozładowanie emocji:

• 0

Alucard.

Unhuman

• Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cóż, biegnę tylko donieść, że prezydent miasta Zamość również nie jest za tym pojawili się w naszym mieście uchodźcy. Już nie mówiąc o mieszkańcach. Wiadomo treść odpowiedzi zależy od tego czy zacznę temat przy blokersach, którzy mówią, że tylko czekają żeby im ********* jeśli tylko się pojawią, czy bardziej stonowanych w emocjach ludzi, którzy również absolutnie nie chcą tu żadnych gości. Tak czy siak zdanie na ten temat ludzie mają tutaj jedno. Może komuś się to podobać albo nie. Mi się podoba.

wulgaryzmy.gif

Zapoznaj się z Regulaminem i unikaj wulgaryzmów.

Kronikarz

Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 06.10.2015 - 19:34

• 1

Staniq.

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Sugerujesz, że zdziczenie tej obecnej fali uchodźców wynika z naszej niechęci...

Wręcz odwrotnie. Sugeruję, że nasza niechęć do nich wynika tylko i wyłącznie z ich zdziczenia, więc ich zdziczenie powoduje naszą niechęć do nich.

No proszę Cię...

... mówią, że tylko czekają żeby im wpierdo*ić jeśli tylko się pojawią...

(...)

Mi się podoba.

A mi nie. Poziom "dresa" i taka sama jakość.

Daniel..
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

... mówią, że tylko czekają żeby im wpierdo*ić jeśli tylko się pojawią...

(...)

Mi się podoba.

A mi nie. Poziom "dresa" i taka sama jakość.

Poziom dresa Ci przeszkadza, ale jak chodziło o dzicz to ich broniłeś dlaczego się tak zachowują i jeszcze, że to nasza wina.

Polacy co z wami?

• 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych