Tak masz racje ale nawet jak ta praca by była to oni i tak by nie pracowali:)Nie stać nas na nich:)
Napisano 22.11.2015 - 15:19
Tak masz racje ale nawet jak ta praca by była to oni i tak by nie pracowali:)Nie stać nas na nich:)
Napisano 22.11.2015 - 15:25
Popularny
Racja!
"Cały Dubaj powstał, dzięki petrodolarom i niewolniczej pracy robotników z Indii, Bangladeszu i innych ubogich krajów. Arabowie nie pracują! To ich hańbi. Co najwyżej nadzorują. Zarządzają."
"Czy ktoś kiedyś słyszał o protestach Chińczyków w Europie, domagających się zasiłków?! Chińczyk, gdy tu przyjeżdża, natychmiast zajmuje się handlem, lub otwiera knajpę i smaży sajgonki. Chińczycy w Warszawie to ciężko pracująca i dobrze sytuowana grupa obcokrajowców.
Czy ksenofobiczny Polak, rasista, czepia się w Polsce Chińczyka? Nie słyszałem…"
Napisano 22.11.2015 - 15:30
@Zaciekawiony, a jak sobie kupię budynek lub mieszkanie, i chcę je po prostu trzymać puste to co, nie wolno mi? Nie chodzi mi o przypadki jakichś opuszczonych ruder zagrażających bezpieczeństwu, ale mam chyba prawo kupić mieszkanie i trzymać je puste, i nie wpuszczać tam imigrantów. To chyba nie jest własność społeczna/państwowa itp. tylko tego Niemca co to posiada. Ja ich naprawdę nie lubię za 1939 i w ogóle, ale tutaj aż mi ich szkoda, że mają taką obłąkaną przywódczynię.
Natomiast wpadłem napisać co innego. Zrobił się szum, jak podczas manifestacji antyimigranckiej we Wrocławiu spalono kukłę Żyda. Bardzo mi się to nie podoba, bo to utrudni potem walkę o sprawę, bo za sprawą tego Rybaka co spalił kukłę, każdy kto sprzeciwia się imigrantom będzie uważany za faszystę, i co za tym idzie trudniej będzie przekonać ludzi do sprawy. To jest dramat w Polsce podobny do tego, jaki był ze Smoleńskiem, tzn. bierność większości normalnych, zrównoważonych ludzi doprowadza do tego, że sprawą zajmują się różne marginesowe, nie zawsze warte poparcia środowiska. Tak jak w przypadku Smoleńska mieliśmy fanatyczny moher i Andrzejka, tutaj mamy ONR, NOP i Rybaka. A szkoda, bo na tej manifestacji we Wrocławiu padały różne niegłupie stwierdzenia, m.in. o tym, że tę inwazję musi ktoś sponsorować i planować. Ale ludzie zapamiętają tylko ryki i kukłę.
Napisano 22.11.2015 - 15:32
Zgadzam się z tobą:)Ja też nie mam nic do Chińczyków czy Wietnamczyków.Oni prace mają we krwi.Potrafią cokolwiek docenić,a rab tego nie potrafi jemu jest cały czas mało.Mieszkam w Norwegii i obserwuje to na co dzień.
Napisano 22.11.2015 - 15:32
Terroryzm srerroryzm, ale to USA zaczęło w Iraku, a IS nie zaatakowało pierwsze zachodu, tylko zostało przez niego zaatakowane. Teraz jest takie podejście, że się mówi "nie walczymy z muzułmanami tylko z ekstremistami", no walka jest w 100% z muzułmanami z Iraku i to nie z jakąś mniejszością, ale reprezentacją władzy w Iraku przed inwazją amerykańską. Teraz bydełko ma sprane łby różnymi lewiznami i jak ich głowy będą eksplodować, to nadal będą sobie wmawiali, że tu chodzi o ekstremistów, a nie o wojnę z częścią świata islamu.
Użytkownik owerfull edytował ten post 22.11.2015 - 15:33
Napisano 22.11.2015 - 15:36
Ja w ogóle zasadniczo nic nie mam przeciwko innym, dlatego, że są inni. Ba, być może niektórzy muzułmańscy imigranci są prywatnie całkiem OK. Natomiast sprzeciwiam się imigracji muzułmańskiej do Europy i Polski, bo islam jest ekspansywny i przy tych tendencjach demograficznych kiedyś nas wyprą. I to jest kwestia obrony naszej cywilizacji, a nie nienawiści do kogokolwiek.
Napisano 22.11.2015 - 16:39
to jest własnie problem!dlaczego my potrafimy uszanować ich religie a oni nie potrafią uszanować naszej a wręcz narzucają nam swoją!z tym wyparciem masz racje!
Napisano 22.11.2015 - 17:12
Racja!
"Cały Dubaj powstał, dzięki petrodolarom i niewolniczej pracy robotników z Indii, Bangladeszu i innych ubogich krajów. Arabowie nie pracują! To ich hańbi. Co najwyżej nadzorują. Zarządzają."
"Czy ktoś kiedyś słyszał o protestach Chińczyków w Europie, domagających się zasiłków?! Chińczyk, gdy tu przyjeżdża, natychmiast zajmuje się handlem, lub otwiera knajpę i smaży sajgonki. Chińczycy w Warszawie to ciężko pracująca i dobrze sytuowana grupa obcokrajowców.
Czy ksenofobiczny Polak, rasista, czepia się w Polsce Chińczyka? Nie słyszałem…"
Tak samo z Polakami w USA czy na Zachodzie - emigrują i biorą się za robotę nawet jak nie znają języka (te najprostsze na początek - sprzątanie czy kontraktorka)
Potem sami zakładają biznesy i zatrudniają innych. Sami Amerykanie są zdziwieni ze Polacy tak szybko się dorabiają, kupują domy (najczęściej na kredyt, ale łatwo spłacić 30 lat w 10 jak się postarasz) Nie mówiąc już o samochodach... Podobnie zresztą Mexykanie - oni harują nawet jeszcze bardziej. A pewne nacje od 3 pokoleń na socjalu (czasem handlują narkotykami, stad w niektórych dzielnicach strzelaniny co noc)
Użytkownik Simson edytował ten post 22.11.2015 - 17:13
Napisano 22.11.2015 - 20:40
Niemcy: Miała być minuta ciszy dla ofiar zamachów w Paryżu. Zamiast tego kibice krzyczeli: „Precz z Merkel”.
To miał być gest solidarności i współczucia. Piłkarze trzecioligowych niemieckich drużyn piłkarskich SG Dynamo Dresden oraz FC Erzgebirge Aue postanowili przed rozpoczęciem meczu uczcić ofiary zamachów w Paryżu minutą ciszy. Nie spodobało się to jednak kibicom – donosi niemiecki tygodnik „Stern”.
Według pisma kibice obu drużyn zamiast przez 60 sekund zachować milczenie (na stadionie w Aue w Saksonii zebrało się ponad 15 tys. osób), zaczęli skandować „Precz z Merkel”.
Nie tylko podczas tego meczu doszło jednak do demonstracji niezadowolenia kibiców. W trakcie rozgrywki trzecioligowej między 1 FC Magdeburg oraz SG Sonnenhof Großaspach doszło do przepychanek na trybunach, po tym jak kibice drużyny magdeburskiej zaatakowali ciemnoskórych fanów Großaspach.
Bijatyki wybuchły także podczas meczów drużyn pierwszej ligi Bundesligi FC Schalke 04 i Bayern Monachium oraz Borussia Mönchengladbach i Hannover 96.
I jeszcze takie info:
Prezydenci Litwy, Łotwy i Estonii nie wyrażą zgody na przyjęcie większej liczby migrantów, zanim nie zostanie wzmocniona ochrona zewnętrznych granic UE – oznajmili po piątkowym spotkaniu w litewskim kurorcie w Połądze.
"O przyjęciu większej liczby uchodźców nie może być mowy, zanim nie jest opanowany chaos migracyjny w Europie" - powiedziała na konferencji prasowej prezydent Litwy Dalia Grybauskaite.
"Zanim Europa nie wzmocni granic zewnętrznych, nie opracuje mechanizmu powrotu migrantów i walki z handlem ludźmi, nie będziemy gotowi do dyskusji na temat nowych zobowiązań w sprawie przyjęcia emigrantów" - powiedział prezydent Łotwy Raimondas Vejuonis.
Napisano 22.11.2015 - 20:46
@ Katabas
Dla mnie ta propozycja też nie za bardzo się podoba, tylko nie wiem czemu akurat się mnie czepiasz w tej sprawie, gdy jedynie udowodniłem że artykuł o "ustawie dzięki której mają ludzi wyrzucać z mieszkań" jest nieco przesadzony. Mniej więcej jak ten dowcip o radiu.
@ Daniel
A Dania nie chce przyjąć nawet tego tysiąca na jaki wcześniej się zgodziła:
http://wiadomosci.wp...15fd5&_ticrsn=3
Napisano 25.11.2015 - 19:50
Francja ma zamiar zamykać meczety. Teraz Szwajcaria wprowadza zakaz noszenia burek i niqabów. Wszystko przez zamachy w Paryżu:
W szwajcarskim kantonie Ticino wprowadzono zakaz noszenia burek i niqabów. Za nieprzestrzeganie zakazu grozi kara w wysokości niemal 40 tys. złotych – donosi „The Independent”.
http://fakty.interia...rek,nId,1928099
Napisano 25.11.2015 - 21:40
Teraz Szwajcaria wprowadza zakaz noszenia burek i niqabów. Wszystko przez zamachy w Paryżu:
Generalnie nie wiem po co im zamachy żeby stwierdzić, że to jest śmieszne. Ja gdy ubiorę kominiarkę na ulicy to podejrzany, a murzyn przebrany za burkę już nie. To powinno być zakazane na terenie całej Unii przez regulacje na wszystkie państwa. I nawet nie dlatego, że jestem uwzięły na Islam, ale jest wystarczająco dużo atrakcyjnych kobiet na ulicy żeby oszaleć aniżeli miałbym szaleć za twarzą jakieś pokrytej prześcieradłami muzułmanki.
Użytkownik .Uzurpator. edytował ten post 25.11.2015 - 21:41
Napisano 27.11.2015 - 11:04
Popularny
Zobaczcie co nagrał kierowca tira 26 listopada jadący z Calais we Francji do Folkestone w Wielkiej Brytanii.
Sami młodzi mężczyźni w wieku 18-30, żadnych dzieci ani kobiet.
To bydło muzułmańskie chyba nienawidzi wszystkiego co europejskie.
Stworzyć im tylko warunki a zaczną wyrzynać Europejczyków jak barany.
Dlaczego ich nadal wpuszczają i pozwalają im migrować bez żadnej kontroli ???
http://tribelive.nin...ou-wont-believe
Napisano 27.11.2015 - 21:50
Zobaczcie co nagrał kierowca tira 26 listopada jadący z Calais we Francji do Folkestone w Wielkiej Brytanii.
Sami młodzi mężczyźni w wieku 18-30, żadnych dzieci ani kobiet.
To bydło muzułmańskie chyba nienawidzi wszystkiego co europejskie.
Stworzyć im tylko warunki a zaczną wyrzynać Europejczyków jak barany.
Dlaczego ich nadal wpuszczają i pozwalają im migrować bez żadnej kontroli ???
http://tribelive.nin...ou-wont-believe
Jeszcze jakby to byli normalnie zachowujący się ludzie, to byłoby mi ich żal. Bo się szwendają, bo uciekają przed wojną nie mając nic poza jedną walizką.
Ale to, to jest po prostu skandal. Chodzą po tej ulicy jak po chodniku rzucając przy okazji przedmiotami w samochody i to na obcym podwórku... Jeżeli tak się zachowują ludzie szukający pomocy, to ja chyba żyje w innym świecie.
Czy europie za mało chuliganów? W ogóle jak można dopuścić do takiego bałaganu w kraju?
Destrukcja europy wykonana po mistrzowsku!
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych