Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2397 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1201 Gość_critter☆

Gość_critter☆.
  • Tematów: 0

Napisano

A może rozwiązaniem by było wpuszczanie TYLKO kobiet i dzieci a odsyłanie młodych mężczyzn. Gdyby mężczyzna chciał wejść. np. do Polski to musiał by udowodnić, że wchodzi tu z rodziną i dziećmi (musiał by to potwierdzić dokumentami, jeśli by nie miał to out), po czym należało by go obserwować, czy szuka pracy, czy chce integrować się ze społeczeństwem itd? W ten sposób pomogli byśmy kilku osobom i nie byli narażeni na podobne wydarzenia co w Niemczech czy Szwecji.

• 1

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To jakaś paranoja! W Danii 17-latka zostanie ukarana za obronę przed imigrantem – gwałcicielem!

2vmbsk5.jpg

Oto kolejna paranoja wypływająca z ubogaconej kulturowa Europy. W Danii 17-latka z Sonderborga, która była napastowana seksualnie przez uchodźcę, została ukarana za użycie gazu pieprzowego!
20 stycznia ciemnoskóry, mówiący po angielsku mężczyzna popchnął dziewczynę na ulicy rozpiął spodnie, pociągnął ją za ramię i powiedział po angielsku że ma iść z nim. Kobieta próbowała się wyrwać.
Następnie napastnik przewrócił ją i leżąc na niej próbował ściągnąć majtki. Dziewczyna psiknęła mu gazem w twarz i uciekła.

Sprawa jest prowadzona jako usiłowanie gwałtu ale większe zainteresowanie wzbudza śledztwo wytoczone przeciwko dziewczynie za posiadanie i użycie gazu pieprzowego. W Danii używanie gazu jest zabronione i dlatego dziewczynie grozi kara za złamanie prawa.

Brytol.com, speisa.com

...
  • 1

Alis.

"Zielony" uspokaja ;)

• Tematów: 171
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kolejni imigranci zawiedzeni życiem w Niemczech wrócili do Iraku. 

Skarżą się na przedłużającą się procedurę azylową, brak tolerancji i nędzne warunki życia w tymczasowych ośrodkach.

We wrześniu wyjechało 61 osób, a w grudniu liczba wyjeżdżających przekroczyła 200. Oczywiście w tym czasie przyjechało ich pewnie kilka tysięcy ale mniejsza o to..

To co mnie najbardziej zaciekawiło i zdziwiło to słowa pewnej Kurdyjki która wróciła do Iraku: "Sytuacja tam (w Niemczech) jest znacznie gorsza niż tu, w Iraku. Byliśmy tam trzy miesiące. Nie dostaliśmy niczego"

I wyjaśniła: "Wyżywienie było bardzo słabe. Dawali nam kawałek zimnego chleba, ser i kawałek ogórka. Jak można przeżyć zimę na takim jedzeniu? Nasze dzieci płakały z głodu. Wydaliśmy 11 tys. dolarów i wracamy z niczym"

i dalej kobieta mówi że żałuje podróży do Niemiec i drugi raz nie podjęłaby tej samej decyzji. - "Wolałabym utonąć w morzu i nigdy tam nie jechać" - mówiła zalana łzami. Nie powiedziała, czy mąż wolał zostać w Niemczech, ale do Iraku wróciła sama. 

Użytkownik Alis edytował ten post 28.01.2016 - 09:57

• 1

Zakacupirzony.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cała sprawa emigracji oraz imigracji tych ludzi do Europy przyjęła postać kuriozum. Powiedzcie mi, bom za młody, by "trzeźwo" pamiętać polską emigrację po otwarciu granic, czy Polacy też tak rozrabiali w UK? Czy też się zjeżdżaliśmy w takich masach? Były z nami takie problemy?

Moim zdaniem wszelkiem maści łamanie prawa przez imigrantów.. wandalizm.. gwałty... to efekt wychowania w kulturze takiej a nie innej i zderzenia cywilizacyjnego takiego a nie innego. Skoro u nich wartości religijne przodują nad prawami państwowymi w ich rejonach zamieszkania/bytowania.. a nawet są traktowane jako normy prawne, obowiązujące w państwie.. to było wiadome od razu, że ludzie z takim kręgosłupem moralnym nie będą zachowywać się inaczej.
Wiadomo, w każdym stadzie jest czarna owca.. tu natomiasy mamy napływ niemalże samych czarnych owiec (i nie chodzi, bynajmniej, o ich kolor skóry)!
Zaślepienie polityczne jest w tej chwili niemierzalne, dawno wykroczyło poza skalę i granicę absurdu.
Uważam, że politycy unijni, niemieccy, whatever doskonale wiedzieli co robią. Więcej- zastanawia mnie jaki jest prawdziwy cel tej ekspansji, bo przecież nie chęć niesienia pomocy uciśnionym :D Kto ma w tym interes, kto kogo sponsoruje, kto na tym zarabia.
Warto nadmienić, iż po masakrycznym Sylwestrze na Zachodzie w dzień po do księgarni trafiła sobie książka Mein Kampf- doskonałe wyczucie czasu. Trochę to zastanawiające-jakby Niemcy doskonale kontrolowali i podsycali nastroje społeczne. Kto wie, czy gwałty to nie akcja False Flag. SZKODA, ŻE KOSZTEM NIEWINNYCH OSÓB PO OBU STRONACH- pokornych, chcących zacząć nowe życie imigrantów oraz rodowitych, "zasiedziałych" Niemców.

• 0

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Wymienimy rasistów na gwałcicieli", z takim oto hasłem pozują działaczki niemieckiej antify.

6869_1700870410128416_334182930911033234

• 1

Zakacupirzony.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chyba dziewczęta nie znają polskiego określenia "Polak mądry po szkodzie" :D
Kwestia kto stanie ich obronie w niemieckim państwie islamskim jeśli wszyscy "rasiści" stamtąd wyjadą ;)
Bardzo ciekawy filmik, poniekąd mowiący o możliwości socjalizacji pierwotnej dzieci "islamskich" pośród kultury niemieckiej

• 0

szatkus.
  • Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Wymienimy rasistów na gwałcicieli", z takim oto hasłem pozują działaczki niemieckiej antify.

To jest podobno funpage satyryczny :)

Ja niemieckiego ni w ząb, ale tak twierdzili Niemcy w komentarzach na innej stronce.

• 0

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To jest podobno funpage satyryczny :)

Ja niemieckiego ni w ząb, ale tak twierdzili Niemcy w komentarzach na innej stronce.

Mam nadzieję, bo aż nie chce się w takie coś uwierzyć.

• 0

szatkus.
  • Tematów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Cała sprawa emigracji oraz imigracji tych ludzi do Europy przyjęła postać kuriozum. Powiedzcie mi, bom za młody, by "trzeźwo" pamiętać polską emigrację po otwarciu granic, czy Polacy też tak rozrabiali w UK? Czy też się zjeżdżaliśmy w takich masach? Były z nami takie problemy?

Oj, działo się. Może nie aż tak (nie mi to oceniać, skoro i wtedy i teraz widzę tylko newsy w internecie), ale faktycznie pierwsze fale emigracji to była największa patologia. Potem się uspokoiło, ci ludzie albo się dostosowali albo wrócili do kraju. Ale pewne stereotypy o Polakach zostały.

Mam nadzieję, bo aż nie chce się w takie coś uwierzyć.

Radzę w przyszłości weryfikować takie rzeczy, bo to jest akurat temat, że ludzie masowo manipulują informacjami w zależności, co im bardziej pasuje do założonej tezy.

Ja jak coś widzę o uchodźcach to właściwie już w nic nie wierzę bez potwierdzenia w kilku wiarygodnych źródłach.

• 0

kikkhull.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Filmik satyryczny

https://youtu.be/sv1ZuFvEtno

Zawzięta Finka

https://youtu.be/gT0fABCw6M8

• 2

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może jeszcze tylko słówko tak na marginesie o sprawcy tego całego zamieszania, czyli o pani Andżeli.

Otóż jeden z najbardziej znanych niemieckich psychoanalityków powiedział, że pani kanclerz cierpi na "narcyzm". Jej upór w sprawie imigrantów to świadectwo na utratę kontaktu z rzeczywistością.

Hans-Joachim Maas dodał również, iż kompletnie irracjonalna polityka prowadzona przez panią Merkel świadczy dobitnie o tym, że kobieta ta jest na skraju załamania psychicznego, które zagraża społeczeństwu.

Diagnoza dość okrutna ale chyba się wszyscy zgodzimy, że w poczynaniach i działaniach jednej z najpotężniejszych kobiet świata jest rzeczywiście coś dziwnego i niepokojącego.

Resztę tekstu przeczytacie w linku  Angela Merkel Diagnosed by Psychoanalyst as ‘Narcissistic’, Verging on ‘Mental Breakdown’

• 2

Zakacupirzony.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli dojdzie do osądzenia Merkel za gwałt na narodzie niemieckim, to dzięki takim papierom ma okazję się bardzo zgrabnie wykaraskać z opresji i uniknąć "pełnoprawnej kary" - jaką by na pewno otrzymała, będą osobą w pełni poczytalną ;)

EDIT: Żeby nie być grubiańskim - Pani Merkel.

Użytkownik Zakacupirzony edytował ten post 28.01.2016 - 20:35

• 0

szczyglis.
  • Tematów: 23
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja Wam powiem jaki był plan i na czym polega tajemnica.
Sprowadzić do EU tego jak najwięcej, aby wywołać taki koszmar na ulicach we wszystkich krajach EU (stąd przymusowe kwoty), że społeczeństwo samo zgodzi się na wszystko, na totalną inwigilację i stworzenie wspólnej europejskiej armii i policji. Znana zagrywka - najpierw tworzysz sztucznie problem, a następnie jako jedyny wkraczasz z rozwiązaniem. Ustawy o możliwej interwencji zewnętrznych sił zbrojnych są podpisane. Tym samym każde państwo w EU traci swoją suwerenność całkowicie, państwa przestają być państwami i stają się jednym tworem zarządzanym w Brukseli. NWO. Tadam, zagadka rozwiązana, bo ja innego wyjaśnienia tego co się dzieje NIE WIDZĘ. To jest jedyne logiczne wytłumaczenie - zakładając, że o to chodzi, to nagle cała układanka zaczyna nam się układać w całość.

Makrela wcale nie oszalała, to jest plan - sukcesywnie realizowany na naszych oczach.

Pasuje wszystko i nie ma to niczego wspólnego z wojną w Syrii, bo tam znowu toczy się wojna o ropociąg, który miał iść z Arabii do Turcji, ale wpakował się Putin. Dwie sprawy zupełnie z sobą nie związane, choć zazębiające się niejako siłą rzeczy "przy okazji".

I teraz mówię Wam co będzie dalej - zobaczycie teraz coraz więcej doniesień w mediach o "incydentach", może będą kolejne zamachy. Tak, aby coraz bardziej podsycać nienawiść i strach. Na wiosnę natomiast przyjdzie taka fala, że wszystko całkowicie pierd...ie. Niewierni w końcu wyjdą na ulice przeciwko muslimom i zostaną powprowadzane stany wyjątkowe i totalna inwigilacja wszystkiego. Zostanie utworzona międzyeuropejska armia do poradzenia sobie z problemem i tym samym narody przestaną już całkowicie być narodami w granicach swoich państw. Wszystko zgodnie z prawem unijnym (stosowne papiery już są podpisane, czyt. nasza sławna ustawa 1066 z tamtego roku).

Bardzo chciałbym się mylić, ale zobaczycie, że tak będzie i przypomnicie sobie moje słowa.

• 3

Dr Röck.
  • Tematów: 5
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Widze ze jak zwykle najwiecej do powiedzenia maja ci, co nigdy sie z muzulmanami nie spotkali. Tak sie sklada, ze mialem w zyciu do czynienia z setkami arabow i zawsze byli to normalni, spokojni ludzie. zawsze. a to ze kilkuset debili z miliona imigrantow sie rozpanoszylo po francji, niemczech i szwecji, to juz problem tamtych krajow. oczywiscie nie rozumiem postawy typu zeby imigrantom bylo dobrze, to zakazemy podawania swin w stolowkach, czy pozwolimy im zadac od kobiet chodzenia w burkach po ulicy, bo to skrajny debilizm, ale jak widze setki pajacow z piana na pysku ryczacych ze muzulmanin = terrorysta to mam ochote kazdemu z osobna ******* w pysk, zeby mu sie w koncu mozg wlaczyl.

wulgaryzmy2.gif

blokada14.gif

Za recydywę i obskurantyzm. 

Kronikarz

Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 29.01.2016 - 23:00

• -14

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeszcze niedawno były tam nasze wojska, które czynnie przyczyniły się do destabilizacji regionu.

Nie da się ukryć że to po części nasza wina. ;)

Ogólnie zachód mocno destabilizuje tamten region. Ostatnio widziałem zdjęcia z tamtego regionu z przeszłości.

http://www.theatlant...and-60s/100544/

http://www.theguardi...ies-in-pictures

To był piękny i spokojny region, żal mi tego w co się zmienił przez ostatnie 60 lat. 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych