Ja Wam powiem jaki był plan i na czym polega tajemnica.
Sprowadzić do EU tego jak najwięcej, aby wywołać taki koszmar na ulicach we wszystkich krajach EU (stąd przymusowe kwoty), że społeczeństwo samo zgodzi się na wszystko, na totalną inwigilację i stworzenie wspólnej europejskiej armii i policji. Znana zagrywka - najpierw tworzysz sztucznie problem, a następnie jako jedyny wkraczasz z rozwiązaniem. Ustawy o możliwej interwencji zewnętrznych sił zbrojnych są podpisane. Tym samym każde państwo w EU traci swoją suwerenność całkowicie, państwa przestają być państwami i stają się jednym tworem zarządzanym w Brukseli. NWO. Tadam, zagadka rozwiązana, bo ja innego wyjaśnienia tego co się dzieje NIE WIDZĘ. To jest jedyne logiczne wytłumaczenie - zakładając, że o to chodzi, to nagle cała układanka zaczyna nam się układać w całość.
Makrela wcale nie oszalała, to jest plan - sukcesywnie realizowany na naszych oczach.
Pasuje wszystko i nie ma to niczego wspólnego z wojną w Syrii, bo tam znowu toczy się wojna o ropociąg, który miał iść z Arabii do Turcji, ale wpakował się Putin. Dwie sprawy zupełnie z sobą nie związane, choć zazębiające się niejako siłą rzeczy "przy okazji".
I teraz mówię Wam co będzie dalej - zobaczycie teraz coraz więcej doniesień w mediach o "incydentach", może będą kolejne zamachy. Tak, aby coraz bardziej podsycać nienawiść i strach. Na wiosnę natomiast przyjdzie taka fala, że wszystko całkowicie pierd...ie. Niewierni w końcu wyjdą na ulice przeciwko muslimom i zostaną powprowadzane stany wyjątkowe i totalna inwigilacja wszystkiego. Zostanie utworzona międzyeuropejska armia do poradzenia sobie z problemem i tym samym narody przestaną już całkowicie być narodami w granicach swoich państw. Wszystko zgodnie z prawem unijnym (stosowne papiery już są podpisane, czyt. nasza sławna ustawa 1066 z tamtego roku).
Bardzo chciałbym się mylić, ale zobaczycie, że tak będzie i przypomnicie sobie moje słowa.