Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Please log in to reply
2397 replies to this topic

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

riseman.
  • Tematów: 27
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To nie u ojca Klimuszko przypadkiem była wizja papieża uciekającego z góry z krzyżem (interpretowanego jako Giewont)?? Czy to 3 fatimska? Nie pamiętam, ale ktoś to gdzieś łączył właśnie z dniami młodzieży jakąś nieciekawą przepowiednię.

• 0

nazarek88.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Mnie strasznie niepokoi jedna rzecz. Euro 2016 odbywa się we Francji. Przecież to istny hyde park dla wszelkiego rodzaju zamachów. Boje się, że pod pretekstem ochrony obywateli po jakimś grubszym zamachu na ulicę wyjdzie wojsko. Następstw tych wydarzeń można się domyśleć. Obym się mylił.

• 0

#1293 Gość_critter☆

Gość_critter☆.
  • Tematów: 0

Napisano

4-letni dżihadysta morduje niewiernych

imagejihadjunioisidaesh4f19-589cx205.jpg

ISIS kolejny raz opublikowało film z udziałem chłopca brytyjskiego pochodzenia o imieniu Isa Dare, znanego jako Jihadi Junior. Tym razem bierze on udział w wysadzaniu w powietrze samochodu z "niewiernymi".

Wideo zostało nagrane przez bojowników Państwa Islamskiego w mieście Ar-Rakka w Syrii. Na filmie widać Dare ubranego w mundur wojskowy, który patrzy na zakładników.

Trzej mężczyźni siedzą w samochodzie, mają założone kajdanki i ubrani są w pomarańczowe uniformy, podobne do tych, w jakie Amerykanie ubierali więźniów w Guantanamo.

[urlhttp://www.geekweek....uje-niewiernych]źródło[/url]

Już strach nawet dzieci z bliskiego wschodu wpuszczać....

• 0

#1294 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..
  • Tematów: 0

Napisano

Sieć komórek terrorystycznych jest bardzo rozległa.

W związku z tym Pani Merkel nie zostanie zatrzymana? Nie dość, że publicznie zaprosiła do swojego kraju bandytów i gwałcicieli to jeszcze wszczepiła do całej Unii ukrytych terrorystów z iPhone'ami.

• 0

riseman.
  • Tematów: 27
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy ten filmik z dżuniorem widział ktoś w innej wersji? Może z widocznym wybuchem? Bo ten wycięty moment coś podejrzanie wygląda... Na końcu niby fragment żelastwa ale kto tam wie co to takiego i czy z tego auta? Komisja Macierewicza może by orzekła po bliższych oględzinach ale ja się nie podejmę :/

• 0

Goosfraba.
  • Tematów: 3
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

"Isa Dare jest synem 24-letniej Brytyjki Khadijah Dare i Szweda Abu Bakra, który również walczy dla Państwa Islamskiego."

Ależ nie musieli tego pisać. Po nazwiskach można się zorientować, że rodzicami są Brytyjka i Szwed. :facepalm:

• 2

szczyglis.
  • Tematów: 23
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czy ten filmik z dżuniorem widział ktoś w innej wersji? Może z widocznym wybuchem? Bo ten wycięty moment coś podejrzanie wygląda... Na końcu niby fragment żelastwa ale kto tam wie co to takiego i czy z tego auta? Komisja Macierewicza może by orzekła po bliższych oględzinach ale ja się nie podejmę :/

Widział ktoś.
Szczerze mówiąc nie wiem czemu na YT ta scena jest usunięta, gdyż w oryginale nie ma nic drastycznego, a wręcz przeciwnie - jest wybuch kręcony z dość daleka, ale zaraz przed wybuchem jest dziwny przeskok, tak jakby to było montowane. Zresztą sam sobie oceń, tu masz całość: http://v1.sadistic.p...304_65a_114.mp4

Mi to jakoś dziwnie wygląda.

clEuVJ6.png
qNti9lg.png
CLGGF2U.png

No i ciężko ocenić, czy tam ktoś siedzi, bo kręcone z daleka, ale pomarańczowych uniformów tu nie widać:
CTnswk5.png

Użytkownik szczyglis edytował ten post 12.02.2016 - 22:13

• 1

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Montowane było na pewno, bo to film propagandowy.

Czterolatka można równie dobrze posadzić na ambonie i nakręcić film o najmłodszym księdzu. W tym wieku to raczej on sam nie bardzo wie o co chodzi w całym tym dźihadzie.

"Isa Dare jest synem 24-letniej Brytyjki Khadijah Dare i Szweda Abu Bakra, który również walczy dla Państwa Islamskiego."

Ależ nie musieli tego pisać. Po nazwiskach można się zorientować, że rodzicami są Brytyjka i Szwed

Wielu europejczykow konwertując na islam przybiera arabskie imiona i nazwiska. Generał Bem kilka lat przed śmiercią zamienił się w Murata Paszę.

• 0

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Watpie aby 4 mężczyzn, którzy zaraz mają umrzeć by tak spokojnie siedziała. Bardziej mi oni wyglądają na kolegów islamistów. Dla mnie czysta zagrywka pod publikę.

• 0

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jejku, żadni koledzy islamistów, tylko ludzie którzy działali na niekorzyść IS, taki los urządzają im ci psychopaci. Co tu dużo gadać.

• 0

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Może nie jestem Maciarewicz  ale powiem że siła bomby potrzebnej do takiego zszarpania samochodu to tak na oko  tona albo i wiecej równowaznika TNT. Przytakiej ilości ładunku podmuch i odłamki zabiły by gówniarza , jego opiekuna i kamerzystę. Pomijam takie drobnostki jak :

1 Strzępy sa poszarzałe a nie szczerniałe, złom leżał na pustyni dłuższy czas obrabiany przez kolejne burze piaskowe. Do takiego stanu doprowadza klimat przez kilka lat jeśli nie kilkanaście

2 brak leja po wybuchu , brak jakikolwiek śladów oddziłowywania bomby na podłoże (zadymienia , wbite cząstki  szyb ,opalone kable, rozlany olej silnikowy itp.)

3 Brak dymu przecież w czasie i wybuchu i pożaru pozostałych szczątków powstaje kupa dymu.Guma opon przy pożarze dymi bardzo mocno

4Gdzie  sa płomienie  choćby z rozlanego oleju , z opon czy benzyny?

5Gdzie sa szczatki silnika ? Przecież i silnik i cały osprzet jego jest najcięższy w  całym samochodzie!Przy wybuchu nie poleciały by daleko a napewno nie dalej niż jakies blachy.

6 na 99% to nie jest szczątek osobówki . Amortyzator połowy wysokości dzieciaka to raczej  z ciężarówki

7 Teren  nagle zmienił się  kotliny na równinę płaska jak stół.

FhP7Q1e.png

8 Izis jest aż Tak bogate że stać ją na dorzucanie do raptem 3 skazanych samochodu i to w sytacji gdy konwoje samochodów sa niszcone przez lotnictwo "krzyżowców"?

Tak w realu wygląda samochód i jego otoczenie po użyciu bomby wewnątrz samochodu.

h3QDxtM.jpg

ocq0iom.jpg

HLbCobO.jpg

• 6

Varamir.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Czy ten filmik z dżuniorem widział ktoś w innej wersji? Może z widocznym wybuchem? Bo ten wycięty moment coś podejrzanie wygląda... Na końcu niby fragment żelastwa ale kto tam wie co to takiego i czy z tego auta? Komisja Macierewicza może by orzekła po bliższych oględzinach ale ja się nie podejmę

Ostatnie filmy od dzikusów są w ogóle bardzo podejrzane, wykonanie w rodzaju hollywood. Efekty specjalne, przejścia, pełen profesjonalizm.

Rok temu była jakość 320p a dzisiaj 4k, dodatkowo ucinane są w "kluczowych" momentach, tj. dekapitacja, wybuch itp.

Bywalcy różnych stron o mocnych nerwach wiedzą o czym mówię.

Śmierdzi propagandą którą popieram.

• 1

­­ ­­ ­­ ­­ ­­.
  • Tematów: 76
  • Artykułów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Istotnie! nie ma lepszej broni niż strach! przypuszczam, że niektórzy porwani mówią, że czytają koran i modlą się do Allaha. Postępując tak by ratować tyłki. Jednak nie wszystkim, którzy robią dobrą minę do złej gry się udaje. Jeśli natomiast ludzie zaczną głośno mówić, że to fejk to nie zdziwiłbym się ich coraz to brutalniejszą reakcją.

• 0

noxili.
  • Tematów: 17
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jeśli natomiast ludzie zaczną głośno mówić, że to fejk to nie zdziwiłbym się ich coraz to brutalniejszą reakcją.

Bardziej brutalną niż zmusznie dzieci odcinania głów ludziom , palenia jeńców żywcem itp???. Nie okłamuj się te filmy są takie a nie inne bo działa cenzura w zachodnich TV jak i na internecie. Żeby dotrzeć do widza w zachodniej europie musza oszukiwać.Co wiecej pokazanie pełnego "potencjału organizacji w okrucieństwie" wzmacnia ale nie strach ale chęć odwetu.  Poza tym wzmacnia nastroje antyimigracyjne. Te filmki od początku były strzałem w stopę. Oni naprawdę myślą że jesteśmy tórzliwymi idiotami .bo spotykali się tylko z lewakami mówiącymi w politpoprawnej nowomowie "

• 0

owerfull.
  • Tematów: 5
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

One nigdy nie były strzałem w stopę, mają terroryzować lokalnych przeciwników i całkiem nieźle to robią, bo już nie raz jak IS robiło postęp, to przeciwnicy uciekali xDD A przecież IS to nie jest nie wiadomo co żeby ich nie zatrzymać. Podejrzewam, że gdyby armia w Mosulu nie stchórzyła, czy w Ramadi w tamtym roku, to IS nigdzie by się nie przebiło i nie zdobyłoby tyle sprzętu.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 6

0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych