Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem (sprawa) imigrantów

• Please log in to reply
2397 replies to this topic

Ankieta: Problem (sprawa) imigrantów (146 użytkowników oddało głos)

Czy jesteś ZA przyjęciem imigrantów do Polski?

1. Głosowano TAK (9 głosów [6.16%])

Procent z głosów: 6.16%

2. Głosowano NIE (131 głosów [89.73%])

Procent z głosów: 89.73%

3. JEST MI OBOJĘTNE (6 głosów [4.11%])

Procent z głosów: 4.11%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1456 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..
  • Tematów: 0

Napisano

a nie o samo zachowanie tej dziczy ale nie którzy chyba usilnie próbują nie widzieć o co chodzi, smutne

Dobra, ale temat rozkręcił się od mojego pytania na które nikt z was nie zdołał odpowiedzieć. Proszę wskazać tą dzicz muzułmańską w Polsce. I zacytuje poniżej swój wywód z poprzedniej strony, który widocznie umknął co niektórym: 

Spoiler

Jasno tam opisałem krótką opowieść o tym jak to jest naprawdę. I kto na tym traci. Na pewno nie bandyctwo z Islamu o które tak się tutaj pieje. A Miłosz podał jakiś przykład tak samo dobry jak Polak stanie na przystanku w Berlinie i będzie pluł na ulice. A Niemiec napiszę na forum widziałem dzisiaj chama Polaka co pluł na ulicę - oni pewnie wszyscy tacy są.

• -1

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

W Polsce ich tylu nie ma.. Jeszcze. Chcesz żeby było tutaj jak w Szwecji? Naprawdę tego chcesz? Według mnie lepiej zapobiegac, niż leczyć. 

I przy okazji, Aidil, skończ z tą tolerancją. Na nikogo to już nie działa. Tolerować znaczy znosić coś, a nie dawać sobie wchodzić na głowę i udawać, że jest cudownie. Jeśli tak bardzo chcesz kontaktu z uchodźcami, to pojedź do Szwecji. Szybko zmienisz zdanie. 

Użytkownik Mortalis edytował ten post 19.03.2016 - 21:38

• 5

Milosz.
  • Tematów: 47
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A Miłosz podał jakiś przykład tak samo dobry jak Polak stanie na przystanku w Berlinie i będzie pluł na ulice. A Niemiec napisze na forum, widziałem dzisiaj chama Polaka co pluł na ulicę - oni pewnie wszyscy tacy są.

Gdyby to co napisałem było przykładem rzadkiego zachowania, to może bym się z tobą zgodził, ale jest inaczej, wystarczy zobaczyć co robią brudasy w Niemczech, Francji, Belgii, Szwecji, mój przykład to pikuś przy tym co oni wyrabiają w tych krajach.

Według mnie lepiej zapobiegac, niż leczyć.

Dokładnie, mądry Polak przed szkodą, nie po szkodzie.

Użytkownik Miłosz edytował ten post 20.03.2016 - 12:39

• 3

#1459 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Jak przeczytasz mój post a raczej ten spoiler cytatu mojej dokładnej wypowiedzi z poprzedniej strony poznasz moją ideologię. I też poznasz odpowiedź na pytanie czy chcę tutaj drugą Szwecję. Nie nie chcę i też daje tam odpowiedź dlaczego sadzę, że jej tutaj nie będzie nigdy. Jednak to wymaga chwili skupienia by nie było porozumień i myślenia, że ja coś tutaj popieram z Islamu. Ja po prostu patrzę na to z szerokiej perspektywy.

Użytkownik .Uzurpator. edytował ten post 19.03.2016 - 22:03

• 0

wariat_prawdziwy.

deaktywowany na własne życzenie

• Tematów: 9
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Prawda jest tylko taka że by to wszystko zrozumieć (te moje i kilku innych osób anty nastawienie) to trzeba pojechać, zamieszkać i trochę z nimi pomieszkać.

Dla mnie sa to dzikusy nie mające bladego pojęcia o czystości, godności i honorze. Liczy się tylko daj i wieczne wysiadywanie na ulicach nawet jeśli pracy w ciul.

Po co pracować za 40 euro dniówki jeśli urząd da owe 40 a drugie tyle wyciągnie się z żebrańska na ulicy lub po parkingach przed marketami?

Byłem w wielu miejscach i sporo widziałem. Nigdy nie dam się nabrać na to że jadą do nas "ludzie" bo prędzej dziką krowę ustawisz do pionu jak ich wszystkich.

Policja? Policja nie radzi sobie z naszymi krajowymi bandami więc nie ma sensu naginać tematu. Bezpieczeństwo?  Taaa...  30km od najbliższego posterunku w śrdoku nocy będziesz bezpieczny ...  gdy przyjdzie takich kilku!   Coniekótrzy tu naprawdę nie rozumieją tego że małe miejscowości w wielu krajach dokąd pomoc dociera w czasie bardzo długim opustoszały z powodu strachu!  Mówicie, w Polsce nic się nie dzieje?  To sobie kurdę ludzie pokupujcie skanery krótkofalarskie na częstotliwości 30-49MHz z trunkingiem i posłuchajcie kogo nocami Policja gania!  Sądzicie że jak Policja zatrzyma brudasów włamujących się do czyjejś chaty to jutro rano będzie trąbić o tym TVN czy TVP??  Buahaha!!   O 95% akcji nie macie bladego pojęcia!  W internecie chcecie poczytać wpisy ludzi poszkodowanych?  Jak, gdy wpisy są usuwane przez speców z CBA i CBŚ!  Przecież gdyby w EU naprawdę wszystko publikowano to by się taki dym wykręcił że ludzie wzięli by szable, kosy, siekiery i giwery w łapy i by się skończył nalot na EU!  Tymczasem 95% ludności żyje w kompletnej nieświadomości.

Rok 1997, rozmowa w j.angielskim z kolorowymi w parku w Hiszpanii

"chłopaki, dlaczego tu tak śmiecicie? Pozbierajcie ten chlew..."  "spoko szef, my pozbierać wszystko"

za pięć minut w parku przy ławkach czysto i zero kolorowego...

Rok 2013, podobna rozmowa w innym miejscu także z kolorowymi w ok. granicy Portug./Hiszp.

"chłopaki, syficie tutaj na maksa, dajcie na luz i pozbierajcie to chociaż, dzieci się tu bawią..."

odpowiedź:  "przyjdzie biały i posprząta, od tego jest..."

Użytkownik wariat edytował ten post 20.03.2016 - 11:54

• 2

Tempter.
  • Tematów: 11
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W Europie realizuje się obecnie scenariusz zderzenia cywilizacji islamskiej z cywilizacją zachodnią, przed którym już w latach 90-tych ostrzegał amerykański politolog Samuel Huntington. Stawką tego konfliktu jest zachowanie ciągłości kultury europejskiej i mam nadzieję, że ten fakt w końcu dotrze do głów tych przywódców, którzy dziś witają tzw. imigrantów z otwartymi ramionami. Liczenie na to, że uda się zasymilować kogoś, kto jest religijnie usankcjonowany do zwalczania naszej kultury i tradycji to szaleństwo, za które własną krwią zapłacą kolejne pokolenia Niemców, Francuzów, czy Szwedów. Statystyki demograficzne są bezlitosne i jasno wskazują, w jakim kierunku podąża ekspansja islamska w Europie.

Użytkownik Tempter edytował ten post 20.03.2016 - 20:55

• 2

riseman.
  • Tematów: 27
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Jakoś tak to szło: 'nie zgadzam się z twoimi poglądami ale oddałbym życie za to byś mógł je głosić...' - podsumowując głupotę i bezsens tzw. 'tolerancji' - sztuki dla sztuki, hasełka, które dzisiaj oznacza wszystko i nic. Tekstu, którym zasłonić się można w każdej sytuacji. Dzisiaj niestety pomiędzy 'tolerancją' a po prostu akceptacją nie ma znaku równości. Tak naprawdę trudno ową 'tolerancję' zdefiniować jednoznacznie. Zresztą, po co. Ludzie sami się pogubili, nie wiedzą co pod to pojęcie podchodzi a co nie, na wszelki wypadek więc zachowują spory margines bezpieczeństwa doprowadzając do absurdalnych sytuacji, obchodząc się z ludźmi o ciemniejszej karnacji jak z przysłowiowym jajkiem bo przecież oskarżenie o rasizm to dzisiaj najgorsze z możliwych w pewnych 'postępowych' krajach.

Imigranci rozsadzą Europę od środka, są tu po to by nas zdezintegrować, podzielić, rozstroić. To co Europa budowała przez wszystkie lata istnienia Wspólnoty, z tym wszystkim co uznajemy za dobre i co za złe, straci niebawem swój sens bo już dzisiaj dochodzi do ostrych sporów o tych ludzi, w grę wchodzi gruba kasa dla decydentów zaślepionych swoimi pensjami, nie umiejących obiektywnie spojrzeć na problem bo nie myślą racjonalnie chcąc za wszelką cenę utrzymać stanowiska i pensje. Osłabiona gospodarczo i mentalnie Europa to łatwy cel, sąsiedzi, którzy potracili do siebie nawzajem zaufanie nie będą potrafili współpracować. Jak to się wszystko skończy? Dokąd to prowadzi??

• 5

wariat_prawdziwy.

Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Tolerancyjny to ja będę w chwili w której "dzicz" będzie zachowywać się jak ludzie. Jeśli już przyjedzie do mnie taki emigrant to chciał bym by emigrant mając zasiłek na okres tam 2,3 lat siedział codziennie w szkole językowej i szlifował j.polski a nie obstawiał skrzyżowania i parkingi.

Emigrant który pojawia się w EU w pierwszej kolejności kupuje smartfona. Tak, tak. Większość z nich je kupuje ponieważ boją się biegać z kradzionymi które dziś bardzo łatwo złapać i nie chcą mieć problemów. Oni nie martwią się przyszłościa bo wiedzą że ich przodkowie nadal siedzą na zasiłkach i tyle.

Nie znam osobiście emigranta z Afryki który po 5,6,7 latach zamiszkiwania Portugalii czy Hiszpanii miał by tam własny dom! Wiecie ile kosztuje domek w jakiejś małej miejscowości teraz w Hiszpanii?  Za 30000 euro kupujesz i masz. Co to jest 30000 euro?

Czy oni wszyscy nie są cywilizowani?  Jest opuszczona wiocha to niech pracują i kupują. Tak walczą o własne miejsce na ziemi i proszę, tyle lat na zachodzie na skrzyżowaniach?  Dlaczego nie chcą kupić? Ni echca na to zarobić!  Przecież osiedliło by się ich 200,300 rodzin w jakiejś małej miejscowości w której też trzeba by było zaraz otwierać szkołę, przedszkola, jakieś fabryki, ubojnie, sklepy, prawda??  Nieee!!!   Oni chcą dostać za frajer a jak już dostaną to szanują to tak jak my obory 30 lat temu!  Tolerancja?  Dla kogo?  Dla lewusów?   Bo gdybym to ja za darmochę dostał chatę to bym się ustawił a oni jak leżeli po przyjeździe tak leżą i dziś.

Mówicie nie ma róznicy!  Czynsz za najem prywatny za jakieś M2 w Barcelonie to minimum 550euro + media a "kolor" ma te chatę z miasta i płaci na kwartał może pół torej stówy!  Żenada.  Jeśli oni wszyscy chcą znieść te granice rasowe (kolory) to niech się kurdę zaczną zachowywać jak cywilizowani ludzie w/g standardowego, europejskiego schematu czyli: nauka, praca, dom, rodzina.   Zobaczcie co oni robią!  Na każdym rogu stoi czarny i handluje śmieciami do telefonów. Tak ma wtglądać całe jego życie? Stać 24h na ulicy z wózkiem i handlować dziadostwem po 1eu/szt. bez podatków, ubezpieczenia, regonu itp.?????????

A rencina skąd później...?

A no tak. Zapomniałem. Przez setki lat czarny bo niby głupi - zapitalał na białego a teraz będzie dokładnie odwrotnie.

I kto tu czarny?

Ja tam do koloru skóry nigdy w zyciu nic nie miałem!!!! Nigdy!!  Zacząłem mieć dopiero dgy na własne oczy przekoanłem sie z kim mam do czynienia.

Ile to razy w życiu mieszkałem na stancjach za granicą. Tam stancje wyglądają często inaczej jak u nas. Mieszkasz sobie gdzieś w bloku, masz pokoik i łazienkę. Kuchnia i pralnia wspólne w innym miejscu. Siłą rzeczy spotykacie się wszyscy. Od Hiszpanów, Tunezyjczyków, Pakistańców po Ukraińców, Polaków i Rumunów.

Nie ma że boli i patrzcie... Rumun (nie cygan!) pracuje, Bułgar na rynku handluje ale płaci podatki i pracuje, Polak na budowie z kontraktem w łapie, Ukrainiec na budowie ale też z papierami. Mają mieszkania, żony, samochody, motorki i kase na boku. A Pakistańce i reszta co mają??

Polak w Hiszpanii nawet jeśli pojedzie tylko z plecakiem i nawet pomimo kryzysu to i tak zawsze znajdzie robotę. Bez problemu zarobi te nędzne 5,6 euro na godzinę ale dniówka to już 60!  10 dni to 600!  20 dni to 1200!  A co ma za 1200?  Full żarcia i opłaconą chatę!  Dojedzie do niego żona która dorobi z czasem kolejne 600 euro. Mają razem 1800??  Za 1800 euro żyjesz tam tak jak w Polsce za 6000zł!  Taka jest róznica.

I gdzie tu problem?

Problem pojawia się w chwili gdy rozmawiasz z murzynem próbując mu wmówić że pracując legalnie wyjdzie na tym lepiej. I on, i kraj.

Drugi problem to taki że ten pierwszy to jak grochem o ścianę... bo przecież są zasiłki!  Zasiłki w wysokości dniówki!

• 10

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Problem pojawia się w chwili gdy rozmawiasz z murzynem próbując mu wmówić że pracując legalnie wyjdzie na tym lepiej. I on, i kraj.

Drugi problem to taki że ten pierwszy to jak grochem o ścianę... bo przecież są zasiłki!  Zasiłki w wysokości dniówki!

Jak ktoś siedzi na zasiłku, to będzie siedział. Nie wiem jak jest w Hiszpanii czy we Włoszech, ale w U.K. Na zasiłkach siedzą ludzie niezależnie od koloru skóry. Osobiście znam takich Anglików, Murzynów, ale niestety, też Polaków.

W tym temacie rozmawiamy, o niekontrolowanym napływie głównie muzułmańskich imigrantów, zalewających Europę. Piszę o głównie muzułmańskich imigrantach, gdyż spora część Chrześcijańskich UCHODŹCÓW jest zabijana po drodze. Mówimy tu o milionach (Tak milionach) młodych mężczyzn, w wieku poborowym, przyjeżdżających do Europy bez paszportów, bez pieniędzy, za to z wypchanym bagażem nienawiści do naszej tradycji, kultury i DO NAS!!!

Jak komuś potrzebne źródła, to niech przejrzy ostatnie 99 stron tego tematu.

Użytkownik Panjuzek edytował ten post 21.03.2016 - 22:25

• 3

#1465 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Nie znam osobiście emigranta z Afryki który po 5,6,7 latach zamiszkiwania Portugalii czy Hiszpanii miał by tam własny dom! Wiecie ile kosztuje domek w jakiejś małej miejscowości teraz w Hiszpanii?  Za 30000 euro kupujesz i masz. Co to jest 30000 euro?

Ale bzdura napisana bez wyobraźni. Skąd wiesz, że ten emigrant nie wysyła większości swoich pieniędzy tam do Afryki, do rodziny? Większość tych emigrantów buduje sobie domy u siebie nie w Hiszpanii.

Wariat powiem Ci jedno. Wszystko co piszesz wygląda pięknie, ale tylko w Twoim poście. Bez żadnych dowodów, piszesz tak by się zgadzało z Twoją teorią o uchodźcach. Większość Afrykańczyków ryzykuje życie gdzie tylko dany % przedostaje się do Europy i tylko dany % ma pracę i wszystko po to żeby pomóc rodzinie w kraju pochodzenia. Takie są fakty a zasiłki i Twoja teoria jest wyssana z palca. Żaden kraj na świecie nie pozwoliłby sobie rwać takiej dziury w budżecie ludziom bez dokumentów albo bez ważnej wizy. Załóżmy, że już sobie typ zdobył status uchodźcy, zbiega politycznego czy innego. Ich jest mało a większość się wydala.

Nie dobra... nie chcę mi się już. To jest ostatni mój post w tym temacie bo brak tolerancji i ignorancja sięga tutaj księżyca. Umrzyjcie w swoim białym świecie zadufani jak posągi.

• -1

Last Sicarius.

Ostrzewtłumie

• Tematów: 84
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Umrzyjcie w swoim białym świecie zadufani jak posągi.

Lepiej tak niż przez jakaś bombę w imię Boga ;)

• 8

#1467 Gość_.Uzurpator.

Gość_.Uzurpator..

Napisano

Tak bo każdy murzyn, arab, hindus, Azjata przywozi ze sobą co najmniej po trzy bomby. A cyganie na każdym targowisku sprzedają dwie plus jedną gratis. Wybuchy w Europie są raz na godzinę. I w ogóle dziwne, że jeszcze nie kupiliście swoich bomb przecież są w każdym sklepie i podstawowa doktryna Islamu to posiadaj swoje bomby i je regularnie detonuj. Bo najlepiej chorych psychicznie ludzi tłumaczyć wiarą. Nie grajcie w strzelanki bo zaczniecie strzelać naprawdę. 

• -5

wariat_prawdziwy.

Reputacja

Napisano

Ale bzdura napisana bez wyobraźni. Skąd wiesz, że ten emigrant nie wysyła większości swoich pieniędzy tam do Afryki, do rodziny?

Po 5,6,7 latach chcesz by rodzina emigranta była nadal w Afryce a on sam w EU? Dobre...Chłopaku, oni najpóźniej do roku, może dwóch zwalają się całymi rodzinami więc on nie ma komu wysyłać kasiory.

Mówisz, że ma wyglądać pięknie tylko w moich postach. Zapytam więc: ktoś Ci broni zatankować i jechać zobaczyć na własne oczy?

Przcież to tylko 2500km! Jedź, zobacz Bercelonę, Madryt, Rzym, Mediolan to zobaczysz na własne oczka o czym piszą Ci którzy to już widzieli.

Budują domy w Afryce? A to dobre...

Użytkownik wariat edytował ten post 22.03.2016 - 08:15

• 4

FiFiGiN.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Tak bo każdy murzyn, arab, hindus, Azjata przywozi ze sobą co najmniej po trzy bomby. A cyganie na każdym targowisku sprzedają dwie plus jedną gratis. Wybuchy w Europie są raz na godzinę. I w ogóle dziwne, że jeszcze nie kupiliście swoich bomb przecież są w każdym sklepie i podstawowa doktryna Islamu to posiadaj swoje bomby i je regularnie detonuj. Bo najlepiej chorych psychicznie ludzi tłumaczyć wiarą. Nie grajcie w strzelanki bo zaczniecie strzelać naprawdę. 

Po przeczytaniu twojego komentarza, tylko się uśmiechnąłem pod nosem z politowaniem, mając w pamięci poranne wybuchy w Brukseli.

• 7

wariat_prawdziwy.

Reputacja

Napisano

Nikt nic nie przywozi. Oni kupują tu na miejscu :szczerb: :szczerb:

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych