Napisano 09.12.2006 - 21:50
Napisano 10.12.2006 - 01:05
Napisano 10.12.2006 - 09:01
No i co w związku z tym ??? Flaga meksyku na przestrzeni lat zmieniała się.mowil o "przebudzeniu sie wiedzy w wężu" a wąz jest uzywany we Fladze MEKSYKU...
Napisano 15.12.2006 - 14:45
Napisano 15.12.2006 - 17:04
Zgadzam się i już wcześniej o tym wspominałemMoże dwie strony mają ziarnko prawdy... trzeba zacząć patrzec na to pod takim względem... bo ja np. nie odważyłbym się powiedzieć , że "100% piktogramów robi UFO" lub "100% piktogramów robią ludzie" - tego nikt nie wie...
Może prawda leży po środku...
Rozumiem, że człowiek potrafi robić rzeczy, które na pierwszy rzut oka wydaja się być niemożliwe, nie przeczę więc, że nawet część tych najlepszych jest dziełem specjalistów. Ja tylko zasugerowałem, że człowiek nie stworzył wszystkich tych kręgów. Nawet jeżeli 99% z nich zrobiono ludzka ręką, to zawsze jest ten 1%, który jest zagadką.
Napisano 15.12.2006 - 18:37
Wiadomo, nic nowego tym razem nie wniosłeśDJ CINEX:
Patrząc na wpisy z różnych tematów dochodzę do wniosku, że przydałoby się nam inne spojrzenie w tej sprawie. Mianowicie... jedni mówią o UFO inni o ludziach....
Napisano 15.12.2006 - 18:45
Napisano 15.12.2006 - 18:55
No nie...a osób święcie przekonanych że zjawisko piktogramów to nie wynik działań ludzkich to już nie ma ?Piegi ... według mnie są tu osoby, które są święcie przekonane, że wszystkie piktogramy to dzieło ludzi
Napisano 15.12.2006 - 18:58
Napisano 15.12.2006 - 18:59
Napisano 15.12.2006 - 19:48
Alez jest w niej sporo logiki. Skoro dopuszczamy za prawdopodobne, utworzenie wzmiankowanych kręgów "rękami Obcych" - mając przy tym mało dowodów materialnych, a jednocześnie wiele dowodów świadczących iż wykonanie podobnych tworów jest możliwe przy czynnym udziale człowieka. Przypomina sie mi w tym momencie "sławna" kometa, która miała w tym roku uderzyć w Ziemie. Czy przypadkiem nie pojawiły się w okresie szczególnego natężenia "paniki" tajemnicze kręgi obrazujące układ planet pokrywający się z "przepowiadanym" dniem uderzenia? O ile dobrze pamiętam to miał być jeden z mocniejszych dowodów w tej sprawie.Oooo ... a tego typu wypowiedzi to powinny być od razu usuwane. Zero w nich logiki itd. i jak tu traktować tego typu rozmowy na poważnie. Teoria konkretna i najlepsza ze wszystkich...
Napisano 15.12.2006 - 20:17
Ponieważ - może to zabrzmi dziwacznie, ale nie przekonuje mnie materiał. Dlaczego jest wybierany taki właśnie? Skoro juz pojawiają się znaki (tutaj kwestia dyskusji w jakim celu) to czemu coś tak rozpaczliwe nietrwałego?Wracając do twojej niezwykłej teorii "wzięcia nas głodem depcząc nasze pola". Po co się trudzić ... wystarczy użycie jakiegoś "laser beam" i po kłopocie... po co takie prymitywne metody ...
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych