Witam. To mój pierwszy post. Jestem osobą nie wyznającą konkretnej religii, aczkolwiek staram sie utrzymywać otwarty umysł. Wierzę, że coś tam jest oraz w karmę(czy coś na jej podobieństwo...). W moim życiu zdarza się mnóstwo zbiegów okoliczności, de ja vu czy też dziwnych zależności- na przykład jesli znajduję pieniądze (normalnie żółte drobne na ziemi heh) i je podnoszę, to zarabiam całkiem nieźle, zaś gdy "pogardze" tymi powiedzmy dwoma groszami, to dopada mnie bieda... Prowadze firme od kilku lat i tą zależność zauważyłem. Poza tym od wielu lat patrze na zegar o 19:11. Bie bylo by w tym nic dziwnego poniewaz wiadomo sila podświadomości.. Jednak patrze na zegar rowniez o 11.16, 11.19, 16.11... No tak czlowiek kiedy jest przewrazliwiony o kazdej godzinie ulozy sobie to co chce! No dobra a co z powiedzmy tablicami rejestracyjnym, nazwa produktu w sklepie, napisem w *********** instrukcji od wentylatora? Jest do dosłownie wszedzie. Sporadycznie ale wszedzie. Ciezko uznac to za zbieg okolicznosci. Nie jest to ani inwazyjne ani szczegolnie niepokojące, ale czy to może mieć glebsze znaczenie? Nie daja mi rowniez spokoju zbiegi okoliczności czy tez ukladanie sie mojego zycia wedlug schematów, tak, jak by wszystko z góry bylo zaplanowane... Czasami wydaje mi sie ze swoje zycie ogladam w tv. Proszę o podzielenie sie wszelkimi uwagami, bo chcialbym dowiedziec sie o sobie czegos wiecej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wykropkowany wulgaryzm to wciąż wulgaryzm. Zapoznaj się z Regulaminem.
Kronikarz