Przecież kilka lat temu też było blisko bankructwa.
Efekt gotowanej zaby, i efekt "utraconych korzyści". Nie wiem, jakei jest oprocentowanie kont w Grecji, ale wyjęcie na 6 lat kasy przynosi nam stratę.
Napisano 08.07.2015 - 22:01
Przecież kilka lat temu też było blisko bankructwa.
Efekt gotowanej zaby, i efekt "utraconych korzyści". Nie wiem, jakei jest oprocentowanie kont w Grecji, ale wyjęcie na 6 lat kasy przynosi nam stratę.
Napisano 09.07.2015 - 12:58
@Urgon:
Ale to nie wina rządu, tylko ludzi. Bez rządu myśleć nie potrafią?
Napisano 13.07.2015 - 19:53
Któż by pomyślał, że nasz Donald potrafi być stanowczy względem Pani Merkel. Link do artykułu: http://www.money.pl/...,0,1857519.html
Dziwi mnie dalej postawa Ciprasa, którą można chyba określić większość greków - jak zwykle więcej roszczeń niż prób naprawy sytuacji. Cóż, jak widać "show must go on".
Vortal Rzeczy Paranormalnych →
Nauka →
Technika i Odkrycia →
Rekonstrukcja twarzy nastolatki sprzed 9 tysięcy latAutor: Churchyard dweller , 20.01.2018 avgi, grecja, archeologia i 4 więcej |
|
|
||
Człowiek i Planeta →
Bieżące Wydarzenia →
Dokumenty zw. z działalnością Sorosa upublicznione po ataku hakerskimAutor: Legendarny. , 23.09.2016 kryzys, imigracyjny, imigracja i 7 więcej |
|
|
||
Dziwny Świat →
Tajemnicze Miejsca →
Grecja: Zagadki "Jaskini Fauna"Autor: Legendarny. , 12.03.2016 Grecja, Attyka, Ateny i 7 więcej |
|
|
||
Człowiek i Planeta →
Bieżące Wydarzenia →
Polska jest przygotowana na kryzys naftowy. Gorzej z gazem.Autor: Legendarny. , 16.08.2015 Polska, przygotowana, kryzys i 6 więcej |
|
|
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych