Witam,
Od jakiegoś czasu analizuję relacje ludzi w związkach. Dokładnie koncentruję się na kilku jego aspektach: charakter / natura partnerów, siła wzajemnej atrakcji, kompatybilność seksualna czy różnice w temperamentach. Przeanalizowałem już ok 20 par i widzę bardzo silną zgodność astrologii z rzeczywistością. Osobiście najbardziej interesuje mnie jak radzą sobie związki, w których partnerzy mają przeciwne natury. W astrologii wedyjskiej istnieją trzy natury, tzw. boska (deva), ludzka (manushya) oraz demoniczna (rakshasa). Każdy z nas przynależy do jednej z nich. Zasada jest taka że pary o przeciwstawnych naturach nie mają szans na to aby ich związek był szczęśliwy. Spotkałem się z czterema takim przypadkami i wszystkie pary rozstały się. Np. moja starsza siostra po 10 latach małżeństwa rozwiodła się z mężem (ona ma naturę boską - on demoniczną), moja druga siostra od 4 lat żyje w separacji z mężem (ona ma naturę boską - on demoniczną). Mój przyjaciel związał się z kobietą o naturze demonicznej, sam mając naturę boską. Związek ten przetrwał zaledwie miesiąc... Ciekaw jestem czy istnieją związki gdzie dwie przeciwstawne natury żyją w zgodzie... Jeśli ktoś żyje w związku i ma ochotę dowiedzieć się czy pasujecie do siebie, jestem gotowy przeanalizować ich horoskopy. Potrzebna będzie data urodzenia z godziną i minutą oraz przybliżone miejsce urodzenia (np. najbliższe większe miasto).