Witam,
Jestem na tym forum od kilku minut, lecz temat energii nie jest mi obcy...
Od paru lat umiem sie posługiwać energią zapewnę w stopniu minimalnym ale potarfie ją przesyłać, uwalniać i pobierać.
Od zawsze czułem się osobą z wysokim pokładem energetycznym, jestem pozytywny i optymistyczny, pokazywałem wielu ludziom i dawałem im poczuć moją energie, zawsze byli w szoku ale chcieli więcej, czego nie ma sie co dziwić bo moja energia jest pozytywna, dobra i orzeźwiająca z tego co mi mówili. Potrafie tworzyć PSI balle, wizualizować energie a także pobierać ją od osób. Lecz nie wiem co dalej, nie wiem czy powinienem to rozwijać w jakiś sposób, piszcze tutaj bo stalo sie to dla mnie dylematem czy robić coś z tym czy może mam talent, dar itp.
Na koniec wypowiedzi dodam, że nigdy nie uczyłem sie używać energii w sensie, że po prostu pewnego dnia czułem, ze moge komus dać troche mojej energii i wtedy pierwszy raz udało mi sie to zrobić, następnie zacząłem o tym czytać i tak dalej i tak dalej.
Czekam na jakieś wskazówki.
Pozdrawiam
Zauważyłem, że od razu temat został zniżony do poziomu " to nie istnieje" dlatego jeżeli znowu ktoś ma coś napisać w takim stylu to prosze darujcie sobie, szukam kompetetnej i rzetelnej odpowiedzi.
Wszystkie sprostowania odnośnie postu zawarte niżej !.
Użytkownik Logistpsycho edytował ten post 05.07.2015 - 01:33