Mam problem .A więc mianowicie: Od zawsze ciągało mnie do Magii, niezrozumiałych rzeczy, zjawisk paranormalnych itp Ponad dwa lata temu (po śmierci bliskiej osoby z mojej rodziny) zacząłem słyszeć dziwne głosy wołające mnie , były one bardzo smutne, rozpaczliwie wołały, potem kątem oka zacząłem widywać cienie , aż pewnego wieczora gdy kładłem się spać zobaczyłem przed sobą czarną postać , jakby taki trójwymiarowy cień - była to ta zmarła osoba z mojej rodziny , zaświeciłem światło, a postać zniknęła. W międzyczasie zdobyłem wiedzę (podstawową) o zjawiskach paranormalnych, telekinezie, energii , zacząłem praktykować poczułem energię w dłoniach , kręciłem wiatraczkiem PSI, manipulowałem energią , medytowałem itp.zacząłem tworzyć zaklęcia i rytuały Czuję w sobie wszystkie żywioły. Ostatnio znów widuję cieniste postacie kątem oka , a gdy się położyłem do łóżka to przed moim oknem przeszła właśnie cienista postać w jedną stronę a potem w drugą była przygarbiona, jakby się nad czym zastanawiała. Tydzień temu widziałem świat, ruch w slow motion i energię wokół mnie , nie wiem czego to była energia może po prostu energia powietrza , albo czysta energia , ether widuję też aury ludzi , przedmiotów , roślin , moich dłoni itp. i problem jest taki iż : czuję się jak bomba , jest we mnie coś , ogrom energii - czuję to w czakrze serca , nad którą po woli przestaję panować, gdy się denerwuję wieje straszny wiatr lub pada silny deszcz i nie jestem w stanie nad tym zapanować i dziś dwa razy - gdy położyłem się na dywanie, na plecach , zamknąłem oczy i skumulowałem , pobierałem energię do moich dłoni poczułem ją o wiele mocniej to było coś jak silny prąd i ogień , czułem iskry skaczące po dłoni , nie bolało , ale było tak silne że bałem się że tego nie utrzymam , później wchłonąłem to z powrotem. Nie potrafię do końca nad tą energią panować... wiatraczek kręci się z zawrotną prędkością ale w przeciwną stronę niż chcę , nie panuję nad tym. To jest za silne, co mam robić ? Może powinienem , pomedytować , wyciszyć się i bardziej skupić ?
Użytkownik SynFeniksa edytował ten post 17.07.2015 - 12:34