I teraz pytanie do Trzynastki, Daniela etc.: czy powodami tych morderstw była polskość lub katolicyzm sprawców i dla dobra Brytyjczyków
należałoby natychmiast wygnać wszystkich Polaków lub katolików? Czy może powodem było to, ze byli degeneratami z marginesu społecznego?
Prościej wyjaśnić się tego nie da, jak nie rozumiecie i dalej jesteście przeciw "islamizacji Europy" bo "muzułmanie dokonują przestępstw" to jesteście wybitnie niekapujący.
Ty za to jesteś wybitnie kapujący
“Wszystko wskazuje na to, iż Allah zapewni islamowi zwycięstwo w Europie bez użycia miecza czy broni, bez podboju. Nie potrzebujemy terrorystów, nie potrzebujemy zamachowców. Miliony europejskich muzułmanów zmienią ten kontynent w islamski w ciągu zaledwie kilku dekad”
- Muammar Kadafi
Jestem przeciwko islamizacji Europy i będę i żadna propaganda tego nie zmieni.
Wytłumacz mi czemu chrześcijanie Syrii i innych krajów w setkach tysięcy uciekają do Europy skoro islam jest taki cacy? Hm? Czemu uciekają przed swoimi rodakami-muzułmanami?
I czemu uciekają do Europy a nie np do innych krajów muzułmańskich powiedzmy Arabii Saudyjskiej?
Jedni nazywają rzeczy po imieniu - tak jak ja, a inni udają politycznie poprawnych. Tylko co im z tego przyjdzie..