Nie są to zdolności paranormalne, tylko takie jakie sobie wypracował, chłop bez szkoły w dodatku alkoholik, naciągnął na kasę masę biednych, naiwnych ludzi, którzy właśnie w ramach nadziei poszukiwali ostatniej deski ratunku właśnie u niego. Wiecie ile on bierze za spotkanie? 6 lat temu brał 500 zł z góry za informacje nabazgraną na kartce papieru i nieważne czy trafi czy nie, dziennie otrzymuje takich zleceń kilkanaście, przez rok trzeba to pomnożyć x365, i to jezszcze x25 lat pracy, wynik w przybliżeniu to 180 000 zleceń! .., powiedźcie mi teraz ile on nazbierał tych policyjnych karteczek? Ja naliczyłem około 50-ciu? Szkoda że nagłasnia tylko te sprawy co trafi co trafi, człowiek kieruje się instynktem i doświadczeniem na tym zbudowanym.
On musi się bronić i z tego życ bo inaczej będzie bankrutem, swego czasu tak się rozpędził że założył szkółkę jasnowidzenia, oczywiście za grubą opłatą, i co z tego mamy? .., a przecież w wywiadach podkreśał że to media zrobiły z niego jasnowidza, jeden jasnowidz lepszy od drugiego, wszystko się kręci wokół kasy, a Iwony wieczorek jak nie ma tak nie ma, a chciał na niej rozgłos baran zrobic, z myślą że się uda. Jej matka tez ma na jego temat negatywne zdanie, z reszta każdy kto się z nim zetknął.... kilka lat temu jakiś miliarder oferował 1000 000 dolarów za udowodnienie zdolności pozazmysłowych, jackowski oczywiście ogłosił że jedzie po ten milion, oni chcieli zrobić testy, on im pomachał swoimi karteczkami i odprawili go z kwitkiem, dziekuje, dowidzenia.
Zauwazcie ze jak dana sprawa byla medialnie naglosniona i wtracal sie Jackowski to nigdy nie pomogl, ale jak gdzies cos trafi to sam się wynurza dzwoni do faktu, czy Bernatowicza który go promuje i nagłaśnia...
Szczerze? Każdy z nas na pewno przez 25 lat nazbierałby 50 takich dokumencików, jak nie lepiej, trzeba by się było tylko w tą pracę odpowiednio zaangażować. Mówię oczywiście o przeszłych czasach, teraz policja już nie jest taka głupia jak kiedyś.
Komentarze osób, które korzystały z jego usług:
http://forum.gazeta....ego_uslug_.html