Napisano 09.08.2015 - 22:52
Napisano 09.08.2015 - 23:04
Użytkownik Legendarny. edytował ten post 09.08.2015 - 23:08
Napisano 09.08.2015 - 23:16
Przecież to normalne. Mam tak z dziewczyną a jakoś mocno zżyci ze sobą nie jesteśmy.
Napisano 09.08.2015 - 23:29
Dobrze by było jakbyś mogła nam przybliżyć trochę zjawisko. Podać więcej szczegółów, konkretne przykłady które miały miejsce, częstotliwość ich występowania, od jak dawna mają miejsce itd. itp. Bo na podstawie powyższych urywkowych informacji ciężko wywnioskować cokolwiek.
Napisano 09.08.2015 - 23:38
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że teoria Connora jest prawdziwa.O, jeszcze jedna sytuacja mi się przypomniała. Ona ma delikatne problemy i czasami się okalecza i pewnego razu bolało mnie udo, a na drugi dzień zauważyłam u niej rany, w tym samym miejscu, gdzie odczuwałam ból.
To napisałaś to samo tylko bardziej rozwięźle...Ok. No to tak.
Wszystko to występuję conajmniej kilka razy dziennie, mam na myśli przeczucie, że zadzwoni/napisze, mówienie tego samego.
Z piosenkami jest tak, że któraś pomyśli o piosence i w tym samym czasie druga zaczyna ją nucić. I potem tylko zdziwienie, ej myślałam przed chwilą o niej! To też zdarza się często, kilka razy w tygodniu?
Pewnego dnia kiedy byłam chora i miałam do niej napisać, że nigdzie nie idę, gdy tylko wzięłam telefon do ręki dostałam sms'a "Coś czuję, że źle się czujesz". Potem powtórzyło się to kilka razy, w dłuższych odstępach czasowych.
Występują już od ok. 2 lat, ale intensywniej zaczęły pojawiać się jakoś rok temu.
Użytkownik Kazuhaki edytował ten post 09.08.2015 - 23:41
Napisano 09.08.2015 - 23:56
Napisano 09.08.2015 - 23:59
Napisano 10.08.2015 - 15:31
Zgadzam się z kolegą wyżej. Jakiś czas temu też miałem świetne przeświadczenie, że to może być coś więcej. Jednak szybko uświadomiłem sobie, że to czyste zbiegi okoliczności i nic więcej. Z telepatią to raczej ma mało wspólnego.
Napisano 10.08.2015 - 17:04
Witam. Mam przyjaciółkę od kilku lat, jesteśmy blisko i doskonale sie rozumiemy. Od pewnego czasu zainteresowały nas dziwne zjawiska pomiędzy nami. Czasem mówimy to samo w tym samym momencie, gdy jedna z nas pomyśli o jakiejś piosence druga nagle zaczyna ją nucić, często zdarza mi się, że o niej pomyślę i zaraz dostaję od niej wiadomość, albo do mnie dzwoni. W ciagu roku szkolnego potrafiła ona wyczuć to, że źle się czuję i tego dnia nie będzie mnie w szkole, a rzeczywiście tak było. Czy to 'coś', to rzeczywiście telepatia? Czy to tylko jakieś moje wymysły?
Dziękuję za przeczytanie i życzę miłego dnia/wieczoru/nocy/poranka. : )
Dla mnie i mojego chłopaka jest to norma. Przewidywanie kiedy przyjdzie wiadomość, pomyslenie tej samej rzeczy, często potrafiłam nawet powiedziec kiedy nie spi a kiedy ma przerwe. To żadna telepatia chociaż nie przeczę by to zjawisko bylo niemozliwe ale moim zdaniem to bardziej coś jak dopasowanie emocjonalne, podobny sposób bycia, wrazliwość, pewne przyzwyczajenia ,podobry tor myslowy'
Napisano 08.10.2015 - 15:33
Większość z was jest sceptycznie nastawionymi ignorantami któzy tylko szukają dowodów. Poczytajcie trochę cytaty Alberta Einsteina to może wleje się wam trochę oleju do głowy... Co do tematu, właśnie dziś opisałem zjawisko telepati niżej podam link (z tego forum) znajdziesz tam odpowiedź dlaczego nie rozumiesz tego co Ci się przytrafia. Jeśli pomogłem liczę tylko na uśmiech
http://www.paranorma...mawiac-o-magii/
Użytkownik Xodarus edytował ten post 08.10.2015 - 15:38
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych