Użytkownik Wszystko edytował ten post 01.09.2015 - 06:44
Napisano 01.09.2015 - 07:34
Ciekawi mnie czy sklepy rejestrują zwiększone ilości zakupu wody, puszek i innych przydatnych przedmiotów do przetrwania po ogłoszeniu daty kolejnego końca świata.
Napisano 01.09.2015 - 07:40
Użytkownik Urgon edytował ten post 01.09.2015 - 07:40
Napisano 01.09.2015 - 09:14
Jeśli chodzi o sam "event" w CERNie to jestem ciekawa cóż to się stanie. Od razu kojarzy mi się trzecia część Nekroskopa (Źródło) gdzie przez implozję w górach uralu powstała "szara dziura", która była portalem pomiędzy innymi wszechświatami.
Już niedługo
Napisano 01.09.2015 - 20:20
Były przekazy o 2012. Powstał nawet film. Słyszałem też o chłopaku, którego prawdopodobnie rodzice zaprowadzili do psychologa. Tak się przejął datą, że myślał dokładnie w ten sposób. Nie wychodził przez to z pokoju, zamknął się w sobie. Niestety nie wiem co było dalej. Sam przed tym grudniem myślałem wtedy, że coś się wydarzy. Odrzuciłem natomiast teorie o końcu świata, ale byłem przekonany, że coś się może otworzy w jednej z piramid majów... Takie o moje fantazje. No, ale jednak nic. Mój tato kiedy go pytałem "słyszałeś?" i się dowiedział czegoś z telewizji na temat tej daty odpowiedział mi: "ile już tych końców świata przeżyłem... A tu następny nadchodzi". Noi fakt. Plotki zawsze były, są i będą.
Współczuje tym, którzy wykupili schrony w górach. Może chociaż będą mieli magazyny jeśli coś się ponownie "nie wydarzy".
Napisano 01.09.2015 - 21:22
Plotki plotkami ale między 21 a 28 września ziemia znajdzie się w krytycznym położeniu, niczym tarcza na strzelnicy!
Zmierzają bowiem w naszym kierunku ogromne asteroidy, konkretnie sześć, z których każda jest w stanie radykalnie zmienić obraz naszej planety.
Więc jeżeli ktoś ma jakieś niepozałatwiane czy nieuregulowane sprawy osobiste ma na ich dokończenie tylko 4 tygodnie
Natomiast wszystkich tych, którym nie są obce takie pojęcia jak : Kredyt hipoteczny, Pożyczka gotówkowa, Pożyczka hipoteczna, Kredyt konsolidacyjny itp, itd pragnę uspokoić, że mają odroczone wszystkie płatności bezterminowo !!!
Więcej informacji o zbliżającym się wielkimi krokami kosmicznym armagedonie w poniższym linku .Enjoy !
SIX huge asteroids ARE coming our way as doommongers insist world will end in FOUR weeks
Napisano 01.09.2015 - 21:46
Cały artykuł w zasadzie potwierdza, że nie mamy się czego obawiać.
Napisano 02.09.2015 - 01:27
CERN nie zajmuje się manipulacją czasoprzestrzenią, tylko badaniem cząstek elementarnych. To zupełnie inna dziedzina fizyki, jak na razie wszelkie teorie o takich tunelach to czysta abstrakcja, nie wiadomo praktycznie nic o takich występujących w naturze (jeśli w ogóle istnieją), a co tu mówić o tworzeniu własnych.
Użytkownik Kubala95 edytował ten post 02.09.2015 - 01:30
Napisano 02.09.2015 - 02:24
Napisano 02.09.2015 - 05:33
Wszystkim panikującym, że zderzenia cząstek w akceleratorze mogą wywołać jakąś katastrofę, stworzyć czarną dziurę czy portal przypominam, że każdego dnia w atmosferę ziemską wpadają cząstki promieniowania kosmicznego o energii porównywalnej i większej od LHC. Najbardziej energetyczne mają energię 20 razy większą, i prędkość tak mało różną od prędkości światła, że trudno by było tą różnicę zmierzyć bezpośrednio.
A ponieważ najwyraźniej wciąż żyjemy, to najwidoczniej tak egzotyczne skutki zderzeń nie zachodzą.
Napisano 02.09.2015 - 07:48
nie wierzę w żadne końca świata. Przypadek 2012 skutecznie mnie wyleczył z tego typu historii.
Zapewniam, że nic nie uderzy i nie będzie żadnej czarnej dziury
Napisano 02.09.2015 - 08:47
Jarecki, który to już koniec świata na który dałeś się nabrać? Nie uczysz się na własnym doświadczeniu? Tak jakbyś codziennie przeżywał ten sam dzień, nie pamiętając, że wcześniej było to samo.
Kolego Wszystko, a kto powiedział ,że dałem się nabrać?
Wrzuciłem tego linka dla jaj, żeby była polewka.
Może to właśnie Ty teraz chowasz się pod stołem z różańcem w ręku
Nie wstydź się, nobody's perfect !
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych