Przczytasz całe nie pożałujesz
Elo, zanim zdradzę wam tajemnice czym jest magiia z czym ją się je i jak smakuje ale najpierw opowiem wam pewną historie... Pewien
chłopak przed swoimi 18 urodzinami zakochał się w dziewczynie, byli ze sobą przez jakiś czas ale związek się rozpadł. Uważał ją za tą jedyną więc chciał zostać dla niej tym jedynym więc postanowił że dla niej sięgnie gwiazd. Medytował przez kilka lat od przebudzenia do zaśnięcia, to zmieniło wszystko. Teraz już nie chce jej dla siebie zrozumiał że ona nie jest jemu pisana. Tym chłopakiem byłem ja. Dziś zdradzę Ci tajemnice czym jest magia i stać się magiem.
Magią można nazwać chwilę(przykładowo mówiąc ta chwila jest magiczna). Dlaczego niektóre chwile są magiczne ? Dlatego że piękne chwile
pamiętamy przez lata... i Co z tego zapytasz? Odpowiem Ci tak. Przypomnij sobie jedną magiczną chwilę z przed kilku lat, i zastanów się ile razy
przypominałeś ją sobie np. podczas słuchania muzyki i co wtedy czułeś ? Na pewno myślałeś o niej ciepło, zgadza się? O co chodzi ? Chodzi o to że czas nie istnieje a ty czułeś się podczas tej magicznej chwili tak dobrze ponieważ w przyszłości o niej myślałeś pozytywnie. Innymi słowy przekazałeś w tamten punkt czasu dużo energi, pytasz jak ? Po prostu powiem czas nie istniej a wszystko jest teraz, wszystko dzieje się równolegle, tylko dlatego że jesteś w ciele doświadcza to w ten sposób, taka percepcja...
Czy to wszystko ? Nie! Powiedziałem o energi, bo to właśnie ona pozwala działać, załużmy że chwila którą kazałem abyś sobie przypomniał to była pierwsza miłość, jak się wtedy czułeś ? Wydawało Ci się że możesz wszystko, miałeś tyle energi aby robić wiele? A jak jest dziś ? Może już nie masz energi? Może niczego Ci się nie chce? Życie straciło sens? Jeśli tak to powiem Ci dlaczego tak jest. To zaboli... Jest tak bo nie żyjesz, to znaczy twoje ciało żyje ale ty nie do końca. Może i chodzisz mówisz i tak dalej ale zapytaj się siebie czy pamiętasz co robiłeś tydzień temu o 15 19 ? Albo chociaż co jadłeś tamtego dnia ? Życia musisz doświadczać i myśleć o tym. Żeby być magiem musisz myśleć jak mag. Co to znaczy ? Przykładowo masz chęć się napić piwa: najpierw zastanawiasz się jakie to będzie, później gdzie je kupisz, dodatkowo wybierasz nie pierwsze z brzegu, oglądasz dokładnie butelkę, bawisz się nią, później przygotowujesz miejsce gdzie się napijesz, wybierasz kufel, nalewasz powoli albo szybko, bierzesz jeden łuk smakujesz. Co to ma znaczyć? Musisz ciągle
myśleć. Ale po co ? żeby nie zanikać. Wyobraź sobie że jesteś nieskończonym ciągiem domino to właśnie twoje myśli powodują że jesteś coraz dalej a jeśli nie myślisz to jesteś właśnie pomiędzy jednym a drugim klockiem. Dlaczego nieskończonym. Bo tak, sam sobie odpowiedz, może kiedyś poruszę ten temat.
Dobra ale magia to przecież teleportacja telepatia przewidywanie przyszłości i takie tam. W sumie to tak, ale teraz właśnie niektórych z was rozczaruje. Nie każdemu jest to pisane. Każdy rodzi się z pewnymi predyspozycjami i niektóre z tych zdolności które opisałem możesz posiąść innych nie. Ale żeby dać Ci chociaż cień nadziei, bo nie wiem kim jesteś. To powiem Ci tak. Wpraw swoje domino w ruch im dalej będziesz tym bardziej będziesz wiedział do czego jesteś zdolny. I musisz być sobą przede wszystkim bo nic we wszechświecie nie jest takie same jeśli próbujesz być jak ktoś inny to nie jesteś prawdziwy tylko jesteś kopią, pamiętaj
(!)offtop(!)
Bonus :
W tej części opiszę jak działa telepatia. Po pierwsze jest to przekaz treści na odległość bez użycia technologi ani zmysłów. Jest to przekaz myślowy. Najprościej jest przekazać jedno słowo. I nie jest to trudne wymaga tylko skupienia. Powiedzmy ze chcesz przekazać 2 słowa "kocham Cię". W podpunktach opiszę jak to zrobić :
1. Wejdź w stan medytacji, oczyść umysł( dla skupienia siły Twoich myśli)
2. Myśl o tym co czujesz(patrz sercem) do osoby której chcesz przekazać myśl(bez obrazów/ani myśli)
3. Kiedy wyczujesz moment pomyśl te dwa słowa.
I to od tak wszystko, ale... Żeby nie było tak różowo jest jedna zasada aby zjawisko zaszło.A więc oto ona:
1. Żeby się udało przekazać coś samą myślą MUSISZ POSTANOWIĆ że NIGDY nie spróbujesz tego potwierdzić( ani o tym nikomu powiedzieć/także zapomnij o momentowaniu tego wpisu ) I choć zasada wydaje się prosta jest taka nie jest.
*Wskazówka czyli sprawdź sam ( Wybierz do tego doświadczenia osobę z którą byłeś blisko ale się pokłóciliście na śmierć i życie tak że nie odzywacie się już od dawna. Najlepiej wieczorem wejdź na fb i kiedy ta osoba będzie dostępna zrób to co opisałem, szacuję że jesli zrobisz to dobrze to na 75% Ci się uda)
(!)offtopend(!)
Na koniec powiem Ci co masz zrobić i jeśli się zastosujesz nie będziesz rozczarowany. Wyobraź sobie swoje życie jako streaming longplay`a. Powiem tak
próbuj aby cię subowali, ludzie lub... no wiesz. są 2 siły w wszechświecie jedna zabija druga tworzy i bądź pewny że obie cię oglądają musisz pozwolić
dać sobie suba jednej z nich. Wiesz im więcej subuw tym więcej kasy to znaczy
chciałem powiedzieć mocy, he he.
ps/ Czarnej magii nie da się kontrolować lecz ona może kontrolować Ciebie
Tyle na początek #1 / 5537 nie jestem jeden
edit: Czytajcie komentarze mogą się przydać ...
Użytkownik Xodarus edytował ten post 08.10.2015 - 17:02