"Ostatnie ciepłe promienie słońca na zimnej, martwej skórze."
Napisano 21.11.2015 - 00:07
"Co Ty wiesz o samotności..."
Nie wiem czy zdążyłem z postem, zacząłem dodawać o 23:50, najpierw nie przechodził hosting, szukałem innego, nie znalazłem, jak już dodałem z twardego to bez tytułu, edycja zdecydowanie po 24 już złapała, ale czy pierwotnie zdążyłem przed 24, nie wiem:)
Decyzję i tak podejmie moderator. Więc tak czy owak powodzenia wszystkim
Użytkownik fux777 edytował ten post 21.11.2015 - 00:02
Napisano 21.11.2015 - 11:10
Ale po co wrzucasz po terminie? Miałeś miesiąc, napisane jest wyraźnie 3 posty wyżej, że po 23:59 WCZORAJ, prace nie będą się zaliczały. Po co robisz zamieszanie?
Wg mnie Noxili zapakował w ostatniej sekundzie, jak na dobrym amerykańskim filmie, niezłą fotkę. Wróżę podium
Napisano 21.11.2015 - 11:21
Ale po co wrzucasz po terminie? Miałeś miesiąc, napisane jest wyraźnie 3 posty wyżej, że po 23:59 WCZORAJ, prace nie będą się zaliczały. Po co robisz zamieszanie?
Wg mnie Noxili zapakował w ostatniej sekundzie, jak na dobrym amerykańskim filmie, niezłą fotkę. Wróżę podium
Wycofaj ostatnie zdanie - blamaż.
Napisano 21.11.2015 - 13:21
Wycofaj ostatnie zdanie - blamaż.
Nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. Możesz rozwinąć?
Napisano 22.11.2015 - 00:54
Mi się po prostu nie mieszczą w kolumnie z tekstem i widzę tylko kawałek obrazka. Aby obejrzeć cały trzeba kliknąć na niego i kliknąć na "sawe" wtedy wyskoczy w mniejszej wersji. Tak jest z obrazkami wczytanymi na forum, te hostowane zewnętrznie są automatycznie skalowane.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych