Napisano 22.11.2015 - 07:24
Napisano 22.11.2015 - 18:11
Czy tylko mnie te wszystkie fotki rozwalają ekran? Mam coś nie tak z rozdzielczością czy co?
Mi się po prostu nie mieszczą w kolumnie z tekstem i widzę tylko kawałek obrazka. Aby obejrzeć cały trzeba kliknąć na niego i kliknąć na "sawe" wtedy wyskoczy w mniejszej wersji. Tak jest z obrazkami wczytanymi na forum, te hostowane zewnętrznie są automatycznie skalowane.
Zgaduję, że Panowie Firefoksa używają?
Sprawdziłam bowiem wyświetlanie strony na kilku najpopularniejszych przeglądarkach i faktycznie Firefox robi to nieprawidłowo. Nie jest to usterka leżąca po stronie VRP, a raczej błąd przeglądarki (niespełnianie standardów). Niemniej jednak spróbuję coś z tym zrobić w ciągu najbliższych paru dni. Może niekoniecznie poprawię dla Was Firefoksa ale przeorganizuję trochę wyświetlanie obrazków.
Napisano 22.11.2015 - 20:10
Napisano 22.11.2015 - 21:10
Panowie - to tylko zabawa jest przecież. Luzik
Fotka Koniu92 jest bardzo okej - mi się podoba (nie zgadzam się tu z Kronikarzem i pewnie tylko dlatego nie wygram ) szkoda tylko, że nie zmieścił się w terminie.
A co do profesjonalizmu, to rzeczywiście - to nie to forum i nie ten konkurs, więc...
Napisano 22.11.2015 - 21:11
Ja się ciesze bo mi się udało zrobić ładne zdjęcie. Widzę owszem ładniejsze prace niż moja ale nie widzę tu profesjonalnych prac, czepiasz się. Ale luz. Jesteś tylko przypadkowym gościem z internetu.
Ładne to ono jest tylko wg Ciebie, a skoro uważasz takie coś za ładne, to znaczy, że nie masz pojęcia o fotografii i taka opinia niewiele znaczy dla zupełnie przypadkowych ludzi w internecie.
Zresztą nikt tutaj nie zrobił profesjonalnego zdjęcia, mało tego 90% jest robiona telefonami, więc to już przekreśla ich profesjonalizm. Popatrz sobie w internecie na ładne zdjęcia, potem popatrz na swoje i zweryfikuj opinię, bo jest błędna.
Napisano 22.11.2015 - 21:28
A jest jakiś obowiązek zamieszczania zdjęć? Jak ktoś nie zamieszcza to nie może komentować? Jemu się podoba i to pisze, mnie się nie podoba i pokazuję dlaczego. Może wyciągnie z tego jakąś naukę, poczyta o fotografii i wyciągnie podobne wnioski. Moje zdjęcia są w kilku miejscach na forum, możesz sobie popatrzeć i też ocenić po to są fora i porady osób, które lepiej się znają na danym temacie niż zamieszczający. Ja chętnie wysłuchuję opinii osób, które się na czymś lepiej znają - na tym polega nauka, a oburzanie się na czyjąś opinię w temacie, w którym wrzuca się zdjęcia DO OPINII, jest troszkę dziwne, no nie?
Napisano 22.11.2015 - 21:39
Nie nie musi, ale skoro ktoś twierdzi że zna się na fotografii na tyle że twierdzi iż jak się komuś ta czy tamta fotka podoba to znaczy że zupełnie nie zna się na fotkach to mógłby zamieścić swoje foto jako przykład:P Takie moje zdanie. I komentuję tak samo jak i Ty:P
A gdzie ja napisałem, że znam się na fotografii? Ja oceniłem zdjęcie, napisałem czego wg mnie brakuje i jakie są błędy - do tego służy ten temat - do komentowania. No to komentuj zdjęcie a nie opinię innej osoby, bo nie od tego jest temat.
@Daniel, żebyś Ty widział jak komentują zdjęcia na portalach fotograficznych, to zmieniłbyś zdanie ja tu niczego ostrego nie widzę w swojej wypowiedzi, jedynie porady co jest nie tak.
Napisano 22.11.2015 - 22:14
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych