Napisano 22.11.2015 - 22:21
Nie tylko wg mnie , jest to po prostu ładne zdjęcie jakich wiele:) jeśli patrzysz na przedstawiony tam uroczek natury i myślisz "feee ale obrzydlistwo" a przy tym NIE jesteś koneserem fotografi to masz coś poprostu z głową. Nie twierdzę że się każdy ma zachwycać ale "do śmietnika" to się nadaje twoja zaczepialska retoryka conajwyżej spinaczu z forum zjawisk paranormalnych haha
to ja w ramach #nieznamsięalesięwypowiem, powiem tak, jak chcesz pokazać swoje zdjęcia, to przecież gdzieś w hydeparku znajdzie sie na to miejsce i wszyscy chętnie popatrzymy i pokomentujemy, wrzucenie go tutaj po terminie nie ma kompletnie żadnego sensu.
Napisano 22.11.2015 - 22:25
Poziom Twoich wypowiedzi świadczy o tym, że jesteś niedojrzały, a rzucanie się na kogoś, kto zwraca Ci uwagę na absolutne podstawy fotografii, w temacie o konkursie fotograficznym, w którym to opisuje się swoje zdanie na temat zdjęć, świadczy o tym, że masz dramatycznie niską samoocenę i musisz posuwać się do obrażania kogoś. No trudno, ale polecam Ci na przyszłość przyjmowanie rad, nie tylko w tak błahych sprawach jak zdjęcie, ale i tych poważniejszych także. To Ci wyjdzie tylko na dobre.
Spinacze to możesz najwyżej zebrać z balkonu, bo przymrozki nadają na noc. Tyle ode mnie
Napisano 22.11.2015 - 22:31
Użytkownik Koniu92 edytował ten post 22.11.2015 - 22:33
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych