Mimo tego że mało napisałeś, dałeś podstawowe argumenty. Oby tak dalej

Zobaczymy co powie Aquila
Napisano 22.10.2006 - 11:29
Ludzie często mylą pojęcie mikroewolucji z makroewolucją. To jest poważny błąd.
Mikroewolucja jest faktem naukowym i jej istnienia nie neguję. W skrócie mikroewolucja polega na zmianach adaptacyjnych do środowiska, lecz ogólny plan budowy ciała pozostaje niezmieniony, najlpeszym przykładem mikroewolucji mogą być zebry i konie, mimo iż są to dwa różne gatunki ich wygląd zewnętrzny jest podobny.
Jednak mikroewolucja nie jest dowodem na makroewolucję!!
Podsumowując; z ewolucją jest tak, jakby oczekiwać, że małe dziecko metodą prób i błędów złoży doskonale działający zegarek... Kreacjonizm natomiast zakłada, że ów zegarek został stworzony przez zegarmistrza...
na to pytanie bez problemu udziela odpowiedzi teoria kreacjonizmu
Oto kilka pytań do oponenta:
1. Skąd wzięło się RNA?
2. Jak znalazło się RNA wewnątrz błony komórkowej?
Napisano 22.10.2006 - 11:40
piękny plagiat
Nikt nie zabrania korzystania z różnych źródeł.to było na Discowery pare dni temu
Napisano 22.10.2006 - 11:43
Napisano 22.10.2006 - 11:53
Napisano 22.10.2006 - 12:43
Zanim ocenisz, czy to jest palgiat znajdź ten tekst Macieja Giertycha i proszę zamieść go tutaj podając dokładnie źródło.piękny plagiat
niedawno czytałem tą wypowiedź chyba na onecie, mam wrażenie że powiedział to sam Maciej Giertych, tak czy inaczej plagiat...
Napisano 22.10.2006 - 14:48
Napisano 22.10.2006 - 16:54
piękny plagiat
niedawno czytałem tą wypowiedź chyba na onecie, mam wrażenie że powiedział to sam Maciej Giertych, tak czy inaczej plagiat...
Napisano 22.10.2006 - 18:35
Na to pytanie nie można odpowiedziec, jakbyś czytał dokładniej moją wypowiedź to dowiedziałbyś się, że kazdy ma prawo wierzyć w innego stwórcę, moim celem nie jest wskazanie konkretnego stwórcy, lecz przybliżyć kreacjonizm innym...na miejscu oponenta to bym zadał pytanie skąd się wzioł nasz stwórca ?
Napisano 22.10.2006 - 21:50
Na to pytanie nie można odpowiedziec, jakbyś czytał dokładniej moją wypowiedź to dowiedziałbyś się, że kazdy ma prawo wierzyć w innego stwórcę, moim celem nie jest wskazanie konkretnego stwórcy, lecz przybliżyć kreacjonizm innym...na miejscu oponenta to bym zadał pytanie skąd się wzioł nasz stwórca ?
"chyba". To mi przypomina odpowiedz mojej profesorki w liceum: "chyba czytalam juz taka prace" - odnosnie mojego autorskiego wypracowania. chruszczow zauwazylem sporo agresji z twojej strony, mysle, ze moglbys sie rozladowac biorac udzial w debacie.
Napisano 22.10.2006 - 22:11
Napisano 22.10.2006 - 22:16
Napisano 22.10.2006 - 22:48
Napisano 22.10.2006 - 23:17
Ludzie, którzy wierzą, że na Ziemi życie nie powstało samoistnie, ale zostało nam podarowane przez obcych, jedynie oddalają miejsce i czas problemu powstania życia. Bowiem i ci kosmici kiedyś musieli powstać z materii nieożywionej.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych