* W odróżnieniu od przeważającej większości życzeń noworocznych pojawiających się w mediach różnego rodzaju, życzenia od serwisu paranormalne.pl obejmują cały rok 2016, a nie tylko 1 stycznia (Nowy Rok) -- prosimy docenić ten fakt

Napisano 23.12.2015 - 09:50
Życzę każdemu aktywnego spędzenia nadchodzącego czasu w sferze towarzyskiej, intelektualnej i emocjonalnej.
Smakowitych potraw, aktywności w każdej dziedzinie której sobie założy.
Jak widzę nadal obchodzi się urodziny faceta którego nie było ^^, ale jak widać zwolennicy bajkowego - matriksowego świata to lubą.
Użytkownik Aidil edytował ten post 23.12.2015 - 09:52
Napisano 23.12.2015 - 11:11
Spokojnych, rodzinnych i radosnych
Napisano 23.12.2015 - 12:18
Napisano 23.12.2015 - 15:59
Życzę każdemu aktywnego spędzenia nadchodzącego czasu w sferze towarzyskiej, intelektualnej i emocjonalnej.
Smakowitych potraw, aktywności w każdej dziedzinie której sobie założy.
Jak widzę nadal obchodzi się urodziny faceta którego nie było ^^, ale jak widać zwolennicy bajkowego - matriksowego świata to lubą.
Typowe rozdwojenie jaźni - "O!, życzenia sobie składają z okazji Świąt - dołączę się" a potem "co za naiwni ludzie, przecież Jezuska nie było..." Hehehe
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, spokoju, dobrobytu, uśmiechu na twarzy i w sercu. Wielu nowych zagadek i tematów, nad którymi będziemy mogli się w 2016 roku pochylić i debatować.
Napisano 23.12.2015 - 17:32
Ja dziś w radio usłyszałem takie życzenia od dzwoniącego: "Jak najmniej zboczeńców, pedofilów, lizbijek, gejuf, bandytów, złodzei i morderców, .... (później było coś jeszcze o trybunale i sejmie)." Prowadzącemu się nie spodobały, kolejni słuchacze też próbowali nawiązać do niefortunnej wypowiedzi.
Ja się w sumie z tymi życzeniami zgodzę a do tego dużo zdrowia (w tym psychicznego) i radości z życia, której naszemu narodowi często brakuje
Napisano 23.12.2015 - 17:40
Wszystkiego dobrego, abyście robili w życiu to co kochacie robić, a nie to, co musicie robić.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych