Możecie pisać listy i wysyłać wiadomości falami radiowymi. I tak odpowiedzi nie uzyskacie. Na kontakt możecie liczyć, dopiero wtedy gdy na to zasłużycie.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Napisano 18.07.2016 - 13:16
Możecie pisać listy i wysyłać wiadomości falami radiowymi. I tak odpowiedzi nie uzyskacie. Na kontakt możecie liczyć, dopiero wtedy gdy na to zasłużycie.
Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Z własnych obserwacji. Człowiek, to z natury stworzenie agresywne, które dąży do unicestwienia własnego rodzaju - bomby biologiczne, chemiczne, atomowe itp. Każde istoty, które są od niego niżej w rozwoju i w danym momencie mu przeszkadzają - likwiduje. Homo Sapiens wykorzystuje przedstawicieli własnego gatunku do okropnych eksperymentów, jakie prowadziło niegdyś CIA i prowadzi w dalszym ciągu, zapewne. Nie tylko USA to robiło , ale wiele krajów również. Człowiek jest egocentryczny, narcystyczny, rządny władzy , myśli tylko o własnych korzyściach. Wchodząc w sojusz z obcymi sobie istotami, starałby się je wykorzystać do własnych celów. Próbowałby przyswoić sobie nowe technologie, by potem skierować tę wiedzę przeciwko swoim nauczycielom, by zająć znaczącą pozycje, której i tak nigdy nie zajmie, bo to jakby dać małpie laser na promieniowanie Gamma- rozwali wszystko dookoła a na koniec jeszcze siebie.
Napisano 18.07.2016 - 14:17
Napisano 18.07.2016 - 14:47
Ale będąc już na wyższym etapie rozwoju, nie chcą walczyć. Wojna to dla nich historia. Kiedy ludzkość nauczy się czym jest współpraca, to odkryje , że wojny nie są nikomu potrzebne do życia. Wszechświat otwarty jest na każdego. We wszechświecie mogą istnieć setki istot, bo tam gdzie jest plazma , tam może rozwinąć się życie, a plazmy we wszechświecie jest mnóstwo.
Napisano 18.07.2016 - 15:01
Ale będąc już na wyższym etapie rozwoju, nie chcą walczyć. Wojna to dla nich historia. Kiedy ludzkość nauczy się czym jest współpraca, to odkryje , że wojny nie są nikomu potrzebne do życia. Wszechświat otwarty jest na każdego. We wszechświecie mogą istnieć setki istot, bo tam gdzie jest plazma , tam może rozwinąć się życie, a plazmy we wszechświecie jest mnóstwo.
Rozumiem, że Ty także jesteś na wyższym stopniu rozwoju skoro to wiesz? To może nie bądź egoistką, pojedź do ISIS i wytłumacz im, że to co robią nie ma sensu?
A te obserwacje kosmitów to czym czynisz, że tyle o nich wiesz? Podziel się, ja też chętnie poobserwuję
Napisano 18.07.2016 - 15:06
Rozumiem, że Ty także jesteś na wyższym stopniu rozwoju skoro to wiesz? To może nie bądź egoistką, pojedź do ISIS i wytłumacz im, że to co robią nie ma sensu?
Nikt normalny by tam nie pojechał i nie przekonywał, bo wiązało by się to z pewnym ryzykiem. I tym samym znasz już odpowiedź na kolejne zadane pytanie.
Napisano 18.07.2016 - 15:11
No to czegoś nie rozumiem - skąd wiesz o istotach na wyższym szczeblu rozwoju i o tym, co myślą? Skoro jesteś na wyższym stopniu rozwoju, to na pewno przerastasz wielokrotnie jakiegoś beduina w chuście na głowie inteligencją, doświadczeniem i potrafisz przewidzieć wszystko co mogą Ci zrobić. Czy to tylko takie luźne pitu pitu i wyłącznie Twoje przypuszczenia?
Napisano 18.07.2016 - 15:48
Skoro jesteś na wyższym stopniu rozwoju, to na pewno przerastasz wielokrotnie jakiegoś beduina w chuście na głowie inteligencją, doświadczeniem i potrafisz przewidzieć wszystko co mogą Ci zrobić.
Jestem normalnym zwykłym człowiekiem , a nie obcym. Przecież piszę jak człowiek , rozmawiam jak człowiek, poruszam ludzkie tematy, potwierdzam to informacjami pisanymi przez ludzi a nie kosmitów. Nigdy nie pisałam, że jestem na jakimś wyższym poziomie rozwoju. Piszę o tym co wiem, co doświadczyłam na własnej skórze i o czym mogę pisać.
No to czegoś nie rozumiem - skąd wiesz o istotach na wyższym szczeblu rozwoju i o tym, co myślą?
Są rzeczy o których nie wolno mi pisać. Ujmę to tak- To czysta logika.
Czy to tylko takie luźne pitu pitu i wyłącznie Twoje przypuszczenia?
Szanuję wasze forum i nie zamierzam robić z niego jakiejś rozrywki dla dzieci. To nie w moim stylu.
Napisano 18.07.2016 - 15:53
No ja tego tak nie odbieram - ale już wiem z kim mam do czynienia przynajmniej. Z osóbką, która nie ma pojęcia o czym pisze i niczego nie potwierdzi, bo nie może, a zasłania się klapsem od ET jak zdradzi za dużo. Czyli reasumując - pisze głupoty, a jak ktoś chce dowodów, to "nie mogę powiedzieć skąd to wiem". W ten sposób, to ja mogę napisać, że co roku latam na wakacyjny turnus na Saturna, ale nie mogę powiedzieć ile kosztuje bilet (bileter jest kosmo-mięśniakiem)
Nie rozumiem tylko, po co zakładasz tematy, a w których z góry wiesz, że na nic nie odpowiesz, bo tajemna plazma z kosmosu Ci nie pozwala?
Napisano 18.07.2016 - 17:02
No ja tego tak nie odbieram - ale już wiem z kim mam do czynienia przynajmniej. Z osóbką, która nie ma pojęcia o czym pisze i niczego nie potwierdzi, bo nie może, a zasłania się klapsem od ET jak zdradzi za dużo.
Et? Chyba szybciej od CIA he he - żart
Czyli reasumując - pisze głupoty, a jak ktoś chce dowodów, to "nie mogę powiedzieć skąd to wiem". W ten sposób, to ja mogę napisać, że co roku latam na wakacyjny turnus na Saturna, ale nie mogę powiedzieć ile kosztuje bilet (bileter jest kosmo-mięśniakiem)
He he No dobrze , powiem Ci prawdę. Kiedyś jak mieszkałam w USA , to mnie uprowadzono. Gdy sie obudziłam , stali nade mną jacyś dziwni ludzie i pytali o dziwne rzeczy, potem robiono mi dziwne badania, do dziś mam chipa w chrząstce lewego ucha. ... I co? W takie bajeczki byś uwierzył? Takich bajeczek jest mnóstwo w necie. Czasami kłamstwa miesza się z prawdą- tak zwana dezinformacja. Kłamca nigdy nie powiedziałby , że nie może mówić, a raczej wymyślił by jakieś świetne kłamstwo., bo przecież nie pozwolił by na to by zrobiono z niego wariata. Po prostu nie kłamie się, bo kłamstwo prędzej czy później wyjdzie na jaw. Gorzej jak niektórych rzeczy nie wolno mówić, to wtedy uznają, że nie znasz odpowiedzi , bo kłamiesz. W tym momencie lepiej wyjść na kłamcę niż na zdrajcę.
Nie rozumiem tylko, po co zakładasz tematy, a w których z góry wiesz, że na nic nie odpowiesz, bo tajemna plazma z kosmosu Ci nie pozwala?
Zakładam tematy , które wydają mi sie ciekawe i warte omówienie. Nie zakładam ich dla siebie, a dla innych ludzi, by mogli sie czegoś ciekawego dowiedzieć i przedstawić własne poglądy
Tajemna plazma z kosmosu? Czy taka tajemna? Stanowi ona 99% całego Universum Wszystkie duchy widziane przez ludzi, z których ironizujecie , to plazma. Plazma ma właściwości magnetyczne , wiec może odpowiadać, za wiele telekinetycznych zjawisk, z których się śmiejecie. Plazma sprawia, że niektórzy mają wrażenie , że coś ich dotyka. Od razu wysyłacie ich do psychiatry, zwalając na omamy dotykowe itp. Plazma może delikatnie świecić, to jak mówią o jakiś światełkach doszukujecie się u nich zwidów czy złudzeń optycznych. Wiele nie wiecie , a tak łatwo krytykujecie niewinnych ludzi ,którzy szukają na tym forum pomocy.
Napisano 18.07.2016 - 17:11
Skąd czerpiesz wiedzę na temat chociażby owej plazmy jeśli oczywiście można zapytać?
Napisano 18.07.2016 - 17:22
Widzisz ją również teraz? Jesteś w stanie ją opisać lub jeśli wygodniej narysować?
Napisano 18.07.2016 - 17:42
W dzień trudno ją dostrzec. Jest niewidoczna, Lepiej to zobaczyć w nocy. Wtedy świeci ona tak znikomym światłem, ale ją widać. Najlepiej jednym okiem.
Kiedy na nią patrzysz , sprawia wrażenie dziwnej , nieforemnej luźnej formy- istoty ,która przybiera różne kształty i unosi sie w powietrzu jak duch.. Na pewno jest trójwymiarowa.
Wygląda coś jak zgęstniała woda, ale nie jest to woda. Jak wkładam w to rękę to czuję lekkie mrowienie- taki lekki prąd, czasami ręka staje się mniej widoczna - znika. Gdy przykładam do tego dłoń to, to , ta plazma przylega do niej i się dosłownie przykleja- oblepia. Przez to można fajnie sie tym bawić- formować. Dziwne w tym jest to , że sprawia wrażenie jakby żyła. Jak narysuję albo cos podobnego znajdę w necie to ci to , tu zapodam
Napisano 18.07.2016 - 18:18
W dzień trudno ją dostrzec. Jest niewidoczna, Lepiej to zobaczyć w nocy. Wtedy świeci ona tak znikomym światłem, ale ją widać. Najlepiej jednym okiem.
Czy wyłącznie patrząc jednym okiem jest możliwe jej zobaczenie?
Widziałem, czytając Twoje komentarze, że łączysz występowanie plazmy z duszą. Potencjalnie mówiąc o samej duszy bez ciała w jakiś wierzeniach czy religiach mówi się o duszy zmarłej osoby, Czy właśnie takie dusze masz na myśli?
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych