Dobra.
Kronikarz Przedwiecznych:
Mało frytków
Alis:
Dużo frytków.
Napisano 13.02.2016 - 00:50
Fajnie wam wyszło. A sam klubik wygląda super, już po samych fotkach widać, że to świetna opcja; klimat, atmosfera - uwielbiam takie.
Napisano 13.02.2016 - 00:57
@Ripsonar
Nawet ja, chociaż nie planowałem udziału i na forum bywam sporadycznie w trakcie tygodnia, dostrzegłem ten post Kronikarza z przedwczoraj:
cyt. "Moze wymienmy sie numerami na pw zeby latwiej bylo sie komunikowac?"
Fakt, nie zauważyłem tego wpisu, więc stąd powstało niedogadanie.
Ty do dzisiaj do 18:40 nie dales znaku zycia ani nie potwierdziles swojego przybycia w temacie, wiec zbastuj z tymi pretensjami.(...)
Jak to nie dałem znaku życia i nie potwierdziłem? Oczywiście, że zadeklarowałem chęć uczestnictwa co uwzględniłeś na pierwszej stronie. Czyli miałbym potwierdzać, to co deklaruję? Co to jest przedszkole?
Dobra, żale wylane bo się mi nazbierało przez te 50 minut stania..(w tym w środku również spędziłem trochę czasu przeglądając z panią z obsługi listę rezerwacji) Fakt jest faktem, kwestię wymiany tel. nie zauważyłem i to raczej wyjaśnia całe zdarzenie i tyle.
Ave
Napisano 13.02.2016 - 15:02
1. Spotkanie było bardzo miłe a jedzenie smakowite.
2. Ripsonar naprawdę mi przykro że tak idiotycznie wyszło i mimo że przybyłeś na spotkanie, nie udało nam się poznać.
3. Panowie Sebastian, Daniel i Wszystko - dziękuję za miłe słowa.
4. Mam nadzieję że zorganizujemy (lepiej!) następne spotkanie w większym gronie.
Napisano 15.02.2016 - 13:12
Napisano 15.02.2016 - 18:57
No cóż, jak chce ktoś to też ja mogę przyjechać.
Gdzie przyjechać?
Pewnie na kolejne spotkanie.
Jakby ktoś kiedyś coś gdzieś jakoś w Łodzi to też może dać znać na pw
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych