P.S. Marchewki jako owocu nie będę tolerować choćby nie wiem co

Napisano 28.11.2007 - 20:44
Napisano 28.11.2007 - 23:39
No dobra patrząc z męskiego punktu widzenia to jestem w stanie zrozumieć, że was to odrzuca
. Facet musi być wg. stereotypów męski, a dwaj faceci trzymający sie za rękę a tym bardziej całujący sie burzą to. Patrząc przez wasz pryzmat zrozumiałam
![]()
P.S. Marchewki jako owocu nie będę tolerować choćby nie wiem co
Napisano 30.11.2007 - 21:03
Napisano 30.11.2007 - 21:20
Oj, tu akurat zdania są podzielone. Jedni twierdzą, że homoseksualizm jest wrodzony, inni natomiast, że nabyty z wiekiem. Ja sam myślę, że prawda leży gdzieś pośrodku (jak w większości przypadkówTylko nie wiem czy wiesz że człowiek się z tym rodzi
Napisano 30.11.2007 - 22:08
link , jesteś nietolerancyjny , mówiąc ,że gej jest głupi
Tylko nie wiem czy wiesz że człowiek się z tym rodzi ... Nie obrażaj innych ,bo być może któryś z użytkowników jest homoseksualistą ...
Napisano 01.12.2007 - 10:10
Napisano 01.12.2007 - 11:38
Napisano 01.12.2007 - 13:26
Napisano 01.12.2007 - 14:40
wg mnie to jest wybór człowieka nie żadne uwarunkowania genetyczne
Napisano 01.12.2007 - 15:23
ja oczywiście wobec niższego ilorazu IQ, chodzi mi o upośledzenia, myślę że takich ludzi dla dobra gatunku, żeby uniemożliwić rozmnażanie się powinno się usuwać jak najwcześniej, sory że taki okrutny jestem ale tylko ludzie ze wszystkich zwierząt są zdolni do opieki nad niedorozwiniętym potomstwem, tylko po co ?
do reszty jestem tolerancyjny, przynajmniej dopóki żaden homo mnie nie zacznie podrywać
Napisano 01.12.2007 - 15:30
Wybacz, ale gorszej glupoty jeszcze nie slyszalem. Sugerujesz ze geje sa gejami bo sobie tak wybrali ? idac tym tokiem myslenia, hetero sa hetero bo sobie tak wybrali. Wiesz co to jest poped i orientacja seksualna ? tego sie nie wybiera jak modelu samochodu. To sa rzeczy niezalezne od czlowieka, tak jak to, ze jestes brunetem, a nie blondynem.
d. moda, wyobraź sobie, że właśnie moda. W jednej z ankiet wśród kanadyjskich młodych homo spora część z nich jako przyczynę ich homoseksualizmu wskazała właśnie to, że jest to modne!Moda na homoseksualizm, dobre sobie. Ktos jest gejem bo to jest trendi, zaraz z krzesla spadne.
A to ciekawe, oni zatem nie są homoseksualistami? Co oznacza termin "pseudohomoseksualiści"?Pozatym nie mylcie homoseksualistow z tymi kolorowymi pajacami na paradach, ktorzy faktycznie chca stworzyc jakas powalona subkulture, to sa pseudohomoseksualisci.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych