Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wobec czego jesteśmy nietolerancyjni-Ankieta

• Please log in to reply
252 replies to this topic

Ankieta: Wobec czego jesteś nietolerancyjny??? (435 użytkowników oddało głos)

1. Inna wiara (15 głosów [3.45%])

Procent z głosów: 3.45%

2. Kolor skóry (13 głosów [2.99%])

Procent z głosów: 2.99%

3. Aborcja (69 głosów [15.86%])

Procent z głosów: 15.86%

4. Homoseksualizm (134 głosów [30.80%])

Procent z głosów: 30.80%

5. Różnica w ilorazie inteligencji (71 głosów [16.32%])

Procent z głosów: 16.32%

6. Wady wrodzone (16 głosów [3.68%])

Procent z głosów: 3.68%

7. Coś innego (117 głosów [26.90%])

Procent z głosów: 26.90%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Cote-d'Or, jak już coś piszesz to uważaj też jak piszesz (młodzież)
Kudłaczu, Teraz to Ty jesteś nietolerancyjny dla ludzi z innymi poglądami :papapa: Za poglądy nie można ludzi osądzać i prześladować, za poglądy religine też mnie zjedziesz ? hę ?
//Przemo, jednak domagam się warna dla użytkownika Apophis mimo wszystko, ja tylko mówię kogo nie toleruję i sam nie prosze się o takie komentarze co do mojej osoby :peace:
  • 0

Kudłaty.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie to co ty wypisujesz to poprostu jest stos bzdur i kpin, owszem możesz mieć taki pogląd na świat jaki chcesz ale jakbyś mógł zachować dla siebie sformułowania na tle rasistowskim był bym wdzięczny... A nienawiść do żydów nie nazwał bym poglądem tylko totalnym brakiem tolerancji i zrozumienia dla tych ludzi ....
  • 0

cinix.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nietoleruję nietolerancji.
Każdy może sobie chodzić ubrany jak chce,wierzyć nawet w fusy po herbacie,być bi czy homo,toleruję nawet hetero ^^
Nie toleruję natomiast ludzi z
debilnymi uprzedzeniami,typu np.ten to długie włosy to brudas,ten murzyn,to go może zajeb***,a i jeszcze ten cholerny Żyd,no to mu dom podpalimy i psa kota zgwałcimy.

Pi3gi,nie sądzę,że jesteś ograniczonym półumysłowcem,ale wytłumacz,dlaczego masz takie uprzedzenia?
Moja tolerancja ma granicę.
Właśnie przez takich pojeb**** nacjonalistów Polska to jeden wielki Ciemnogród.
Najważniejsze,żeby człowiek był człowiekiem.
Wrrr.
A i jeszcze wkurza mnie postawa typu:"..przesądy rasowe to rzecz straszna[..]To potworne,kiedy przyzwoitego,lojalnego Indianina traktuje się jak jakiegoś czarnucha,żydłaka,makaroniarza czy portorykańca".
Pfff.Wszystkiego najlepszego zyczę.

Spuść z tonu, Cinix - NHolokaust
  • 0

skitty0.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja nie toleruję głupoty, chamstwa i tym podobnych objawów. Nie przepadam też za homoseksualizmem (co nie znaczy, że go nie toleruję).

cinix-jeżeli nie tolerujesz nietolerancji, a następnie piszesz, że nie tolerujesz tego i tamtego, to oznacza, że jednak tolerujesz nietolerancję ;-) . Jakby co, to przepraszam, za moją drobiazgowość :P .
  • 0

Vodzus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiesz co, chodziło mu chyba o to, że nie toleruję bezsensownych przejawów nietolarancji, czyli np. rasizmu, homoseksualizmu, noszenia glanów, czy różowego.
  • 0

CheGitarra.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co noszenie glanów ma do nietolerancji? Czy noszenie glanów <lub różowego, fuuuj! :-D > jest wobec czegochś nietolerancyjne? Sorry, ale tak to zabrzmiało :-D

BTW, 10-tki Martensa RLZ! :wow:

• 0

Patryczek.
  • Tematów: 18
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ote-d'Or, jak już coś piszesz to uważaj też jak piszesz (młodzież)
Kudłaczu, Teraz to Ty jesteś nietolerancyjny dla ludzi z innymi poglądami :papapa: Za poglądy nie można ludzi osądzać i prześladować, za poglądy religine też mnie zjedziesz ? hę ?
//Przemo, jednak domagam się warna dla użytkownika Apophis mimo wszystko, ja tylko mówię kogo nie toleruję i sam nie prosze się o takie komentarze co do mojej osoby :peace:

Jakby ktoś to okreslił z mojej klasy... powiem to bo sie nie powstrzymam...

MASZ PECHA !! :rotfl:
  • 0

uNiverSus.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

odpowiedź oczywista ; nie toleruję homoseksualizmu .reszta mi absolutnie nie przeszkadza ;)
  • 0

Vodzus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Che, źle sformuowałem tę wypowiedź. Chodziło oczywiście o nietolerancję w stosunku do glanów, homoseksualizmu, różowego.
  • 0

Isentor.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie toleruje jedynie różnicy w ilorazie inteligencji...większość ludzi biegających po osiedlach w dresach zatrzymała się dawno temu w swojej ewolucji...

Pozostałe rzeczy mnie nie interesują to nie moja sprawa kim to jest i w co kto wierzy.
  • 0

Zombii.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

najgłupszy temat jaki był.. i wiecie co?.. Mam juz dosc tego forum.. prosiłbym o usuniecie mojego konta.. dziekuję..
  • 0

Meledictum.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Homoseksualizm (nie tyle nie toleruję, co nie przepadam) oraz różnica w ilorazie inteligencji. Przy czym ludzie z niższym ilorazem inteligencji to kibole niszczący przystanki, drechy stojące pod klatką i napadające na stare babcie i reszta "złotej, polskiej młodzieży".
  • 0

Vodzus.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ale z tą "różnicą w ilorazie inteligencji", to chyba o taką nieszkodliwą różnicę, defekt chodziło, nie o kiboli, czy blockersów... Ja to tak odebrałem...
  • 0

Serena22.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

każdy jest równy w stosunku do innego człowieka, więc nie toleruję nietolerancji. :argue:
  • 0

#90 Gość_inga

Gość_inga.

Napisano

Nie toleruję ciasnych umysłów i wszystkiego, co je ogranicza. Nie toleruję ludzi usiłujących manipulować innymi, usiłujących narzucić swój punkt widzenia i sposób widzenia świata.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych