Dobra. Widzę, że nikt się kwapi, to ja będę ten pierwszy.
Eury - witaj na (swoich) starych śmieciach.
Mam jedno pytanie - jak znajdujesz kondycję forum, po Twoim odejściu?
Napisano 14.02.2016 - 23:04
Zaproszenie zaproszeniem, z mojego punktu widzenia znacznie ważniejsze jest to, że je przyjąłeś i pojawiłeś się tutaj!Ekhm... Dziękuję D.K. za zaproszenie, bez niego nie byłoby mnie tutaj - brzmi jak tekst z typowej gali
Ktoś musiał jako pierwszy dostać nową belkę Od dziś wszyscy użytkownicy, którzy będą mogli się pochwalić 10 latami stażu na forum otrzymują awans do grupy specjalnej o nazwie .i... o... widzę nowa ranga Grupa weteranów... przeczuwam, że to będzie liczna grupa Wiele osób na to zasługuje.
Napisano 14.02.2016 - 23:07
Dajcie spokój z blaskami, widzę, że forum w świetnej kondycji - także owacje należą się wszystkim, którzy tworzą to miejsce dzisiaj.
a może... może go trzeba o coś zapytać?
Eury - można jedno pytanko?
Śmiało
A to na pewno nie jest jakiś sobowtór?
Eury, wracasz na stałe na forum?
Nie
Napisano 14.02.2016 - 23:08
Na chwilę obecną w skład tej elitarnej grupy wchodzą, w kolejności alfabetycznej ciemność, Eury, Ivellios, Jarecki, Traper oraz [b]Veckas
Też bym się kwalifikował. Moje konto "Xca" z 2006 roku widzę nadal jest. (http://www.paranorma.../user/4448-xca/)
I jestem czytelnikiem od 10 lat. Chociaż nie jestem pewien czy znam dane do maila z tego konta, hasła na pewno nie znam.
Co ciekawe lol. 700 tyś, odwiedzin profilu.
Napisano 14.02.2016 - 23:11
Też bym się kwalifikował. Moje konto "Xca" z 2006 roku widzę nadal jest. (http://www.paranorma.../user/4448-xca/)
I jestem czytelnikiem od 10 lat. Chociaż nie jestem pewien czy znam dane do maila z tego konta, hasła na pewno nie znam.
Napisano 14.02.2016 - 23:16
Wygląda na to, że się wszyscy na Eury'ego rzucili i raczej nie dadzą mu dojść do głosu, ani tym bardziej do mikrofonu... cóż, można było się tego spodziewać. Zapewne rozmowy kontynuowane będą w kuluarach
Ale właśnie ujrzeliście na własne oczy i na żywo legendę tego forum. Myślę moi Państwo, że wszelkie dodatkowe komentarze są w tym momencie zupełnie zbędne.
Właściwie na tym kończymy część oficjalną naszej gali -- chciałam w tym momencie jeszcze raz pogratulować wszystkim zwycięzcom i wyróżnionym, podziękować pełnej zapału grupie konferansjerów, a także wszystkim głosującym.
A teraz zapraszam wszystkich na imprezę do białego rana, na której mnie nie będzie, a modzi mają zakaz interweniowania -- czyli hulaj dusza, piekła nie ma.
I na zakończenie jeszcze, jako że mamy jeszcze kilkadziesiąt minut Walentynek, to specjalne życzenia walentynkowe od forum paranormalne.pl dla wszystkich użytkowników i gości
https://www.facebook...53916568824555/
Napisano 14.02.2016 - 23:21
Witaj, to było nieoczekiwane A mnie ciekawi czy nastąpiła przez ten czas jakaś zmiana zdania u Ciebie odnośnie teorii spiskowych i alternatywnych. Nie wiem czy udzielasz się gdzieś indziej czy też nie, więc i nie znam aktualnego zdania na ten temat.
To dobre pytanie Oczywiście wiele teorii zweryfikował czas, na część na pewno patrzę teraz sceptycznie. Obecnie zajmują mnie bardziej tematy geopolityczne niż stricte 'paranormalne' - może przez to, że mają one większy / bezpośredni wpływ na nasze życie. Aktualnie nie udzielam się na żadnym forum Na Paranormalne bywam jako gość, dość sporadycznie niestety.
Napisano 14.02.2016 - 23:21
A teraz zapraszam wszystkich na imprezę do białego rana, na której mnie nie będzie, a modzi mają zakaz interweniowania -- czyli hulaj dusza, piekła nie ma.
Dzięki.
To teraz podaj jeszcze tylko namiary na lokalizację.
Tak jak w zeszłym roku - od Hydeparku skręcić w lewo i kierować się na Teorie Konspiracyjne, a później prosto przez Dziwny Świat? Czy coś się zmieniło?
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych