Twój przypadek przeanalizuję na spokojnie w ciągu kilku dni. Cierpliwości
Heh. Ja się ostatnio zastanawiałem czy można te konta zwyczajnie połączyć. Może będzie większy fejm z taką datą rejestracji.
Przyznam, że ciemność i Traper to nie widziałem.
Też ich nie pamiętam.
Wiem tyle, że wiele ciekawych użytkowników przewinęło się przez forum. I szkoda też, że niektórzy wnosili o kasację swoich kont. Jak nawet taki "radoslaw".
A teraz zapraszam wszystkich na imprezę do białego rana, na której mnie nie będzie, a modzi mają zakaz interweniowania -- czyli hulaj dusza, piekła nie ma.
Dzięki. To teraz podaj jeszcze tylko namiary na lokalizację. Tak jak w zeszłym roku - od Hydeparku skręcić w lewo i kierować się na Teorie Konspiracyjne, a później prosto przez Dziwny Świat? Czy coś się zmieniło?
Nie ma tak łatwo, jak rok temu, zmieniłam mapkę -- teraz jeszcze musisz przebrnąć przez Militaria i survival zaraz po Teoriach Konspiracyjnych, a przed wejściem na bankiet portier odpyta Cię z dowodów na Chemtrails
I gdy tylko uda Ci się perfekcyjnie powtórzyć tajne kroki taneczne na wycieraczce:
Korzystając z faktu, że mi córcia zasnęła, a tu widzę wszyscy już się rozglądają za kieliszkami - chciałem podziękować za wszystkie głosy na mnie oddane, za 3 super ważne dla mnie wyróżnienia - jak, nieskromnie powiem, Szaraka za Moderatora się spodziewałem, tak zwycięstwa w pozostałych dwóch kategoriach, są dla mnie szczerym zaskoczeniem.
Dziękuję także wszystkim rywalom, poziom był bardzo wysoki i życzę Wam sukcesów w przyszłorocznych Szarakach - nie zniechęcajcie się
Ale przede wszystkim chciałbym podziękować mojej Żonie - bez której pewnie by mnie tu nie było w niektórych aspektach...ona wie o co chodzi
Mam nadzieję, że nasze forum w tym i każdym następnym roku będzie kwitło, rozrastało się w Użytkowników i fajne tematy oraz zajadłe i merytoryczne dyskusje. Ja ze swojej strony obiecuję nadal czuwać na całością (ku marsowym minom niektórych) oraz dodawać newsy i tematy, aby forum stało się kompendium wszelkiej paranormalnej wiedzy.
Dobra. Widzę, że nikt się kwapi, to ja będę ten pierwszy.
Eury - witaj na (swoich) starych śmieciach.
Mam jedno pytanie - jak znajdujesz kondycję forum, po Twoim odejściu?
Patrząc po ilości odwiedzających - forum ma się świetnie. Patrząc na tematy - wydaje mi się, że to miejsce nieco spoważniało, ale to pewnie dlatego, że sporo tematów zostało wyczerpanych już dawno temu. Widziałem, że zniknęła też polityka - w aktualnej rzeczywistości może i słusznie Co bym zmienił dzisiaj, z perspektywy czasu. Myślę, że zacząłbym od logotypu
Ja Ciemność kojarzę jeszcze z czasów moich początków jakieś trzy lata wstecz) - miał taki avatar jakby twarz z wiatrem, czy coś koło tego.
Okej - widzę, że temat umiera śmiercią naturalną, więc na dobranoc, moje podsumowanie wizyty Eurego pt "Eury jest we wiosce",,, tzn - na forum oczywiście (oczywiście nieśmiertelny Bareja ) - to było miłe zaskoczenie.
A za kolejną galę dziękuję organizatorom.
Jak co roku, zaskoczyliście profesjonalnym tekstem nominacji / ogłaszania zwycięzców - widać kawał przygotowań.
Oskary by się nie powstydziły.
Jeżeli można jednak małą sugestię, to w przyszłym roku oddzieliłbym moment wstępu pisanego do danej kategorii, od momentu ogłoszenia wyników (zrobiłbym to w drugim wpisie).
Raz - zbuduje to napięcie (chociaż wiem, że duża część użytkowników i tak podlicza głosy wcześniej).
A dwa - pozwoli nasycić oczy treścią wstępu (a warto) i nie pominąć ogłoszenia właściwych wyników (co mi się znów przytrafiło przy pierwszej kategorii ).
Ale to tylko takie drobne uwagi, których nie trzeba brać do serca.
Za dziś - dziękuję i czekamy na przyszły rok.
a przed wejściem na bankiet portier odpyta Cię z dowodów na Chemtrails
Eury jak była polityka to był krzyk i płacz głównie. Regulamin łamany co 2 posty. No i jakoś tak w tych latach i UFO nie nawiedza, duchy gdzieś poleciały, demony przeszły na emeryturę. No nie chcą nic paranormalnego robić te strachy i inne upiory.
No tośmy się i napili i najedli To może od razu mam oddać którąś nerkę?
No dobra, niech będzie -- zwycięzców wprowadzę sama głównym wejściem, po tym samym dywanie, który rozwinęliśmy specjalnie dla Eury'ego. Tylko to cztery kilometry są...
Patrząc po ilości odwiedzających - forum ma się świetnie. Patrząc na tematy - wydaje mi się, że to miejsce nieco spoważniało, ale to pewnie dlatego, że sporo tematów zostało wyczerpanych już dawno temu. Widziałem, że zniknęła też polityka - w aktualnej rzeczywistości może i słusznie Co bym zmienił dzisiaj, z perspektywy czasu. Myślę, że zacząłbym od logotypu
Wiesz - ilość nie zawsze przekłada się na jakość.
Pytałem głównie dlatego, że dość często słyszę, że "za czasów Eurego, to forum było lepsze".
Coś w ten deseń mniej więcej.
Ja akurat trafiłem na nie raptem trzy lata temu (za hakiem) - akurat w momencie kiedy odchodziłeś, więc nie mam skali porównania (chociaż co jakiś czas wertuję archiwalia).
Wiem też, z czego te "żale" wynikają. No - domyślam się
Ciekaw byłem Twojej opinii na ten temat - nawet z poprawką na "polityczność" wypowiedzi.
A to, ze forum spoważniało, to chyba normalne.
Starzy userzy podrośli i inaczej patrzą na świat, a nowi skupiają się na ciut innych problemach.
Teraz "szczekająca firanka" nie miałaby szansy utrzymać się nawet pół godziny
Tylko to cztery kilometry są...
Jedno Ci muszę oddać - zachęcić to Ty człowieka potrafisz
Eury jak była polityka to był krzyk i płacz głównie. Regulamin łamany co 2 posty. No i jakoś tak w tych latach i UFO nie nawiedza, duchy gdzieś poleciały, demony przeszły na emeryturę. No nie chcą nic paranormalnego robić te strachy i inne upiory.
Rzeczywiście. Paranormalna co najwyżej robi się sytuacja w Europie i na wschodzie, a że to polityka to... cóż
Wiesz - ilość nie zawsze przekłada się na jakość.
Pytałem głównie dlatego, że dość często słyszę, że "za czasów Eurego, to forum było lepsze".
Coś w ten deseń mniej więcej.
Ja akurat trafiłem na nie raptem trzy lata temu (za hakiem) - akurat w momencie kiedy odchodziłeś, więc nie mam skali porównania (chociaż co jakiś czas wertuję archiwalia).
Wiem też, z czego te "żale" wynikają. No - domyślam się
Ciekaw byłem Twojej opinii na ten temat - nawet z poprawką na "polityczność" wypowiedzi.
A to, ze forum spoważniało, to chyba normalne.
Starzy userzy podrośli i inaczej patrzą na świat, a nowi skupiają się na ciut innych problemach.
Teraz "szczekająca firanka" nie miałaby szansy utrzymać się nawet pół godziny
Ciężko mi się odnieść do tego jakie to forum jest dzisiaj, jako, że bywam tu aktualnie zbyt rzadko. Co do starych i nowych userów - pełna zgoda. Duch, będący lusterkiem od traktora też by nie przeszedł
Jako, że główna część gali już za nami, to teraz bez scenicznego blichtru chciałbym bardzo podziękować D.K. za to, że dzielnie prowadzi, rozwija i ulepsza to miejsce. Pamiętam, że moja decyzja o tym, aby została administratorem była odbierana różnie Naprawdę fajnie wracać pod ten adres i widzieć stare dobre forum a nie np. portal o... kurczakach Dziękuję moderatorom za zaangażowanie i wszystkim użytkownikom - fajnie widzieć wiele znajomych nicków (aktywnych). Było mi bardzo miło choć przez chwilę popisać w tym temacie, choć dzisiaj jako gość jestem na forum już od dłuższego czasu. Życzę wszystkim dobrej zabawy!