Niesamowite!
Brawa panowie i Pani.
Napisano 14.02.2016 - 20:53
Co mogę powiedzieć?
Wprawdzie obiecałem (wiadomo komu) poloneza za pierwsze miejsce ale zdobyć je ex aequo z Kronikarzem, to zaszczyt.
Dzięki i gratulacje dla moich konkurentów i podziękowania dla głosujących.
A teraz się pocieszę troszkę
aaaa... Poloneza zostawiam dla siebie
Napisano 14.02.2016 - 20:56
Wybaczcie, jeśli niechcąco Was ukłuję podczas ich przypinania, ale mam nadzieję, że nie będziecie się gniewać jakby co?
Przestań - kłuj ile wlezie. Ale musisz trafić
edit:
No i po moich gifach
A tyle se tego przygotowałem na ten wieczór:/
Użytkownik pishor edytował ten post 14.02.2016 - 20:58
Napisano 14.02.2016 - 20:59
Brawa dla zwycięzców -- ale widzę w pierwszym rzędzie Simbarosę, może uda się ją namówić na kilka słów do archiwum?
A ponieważ widownia domaga się ofiar.... wróć... kolejnych nagród...
... to pora wyjąć z naszego tajnego sejfu kolejną kopertę, tym razem z nadrukiem Najwyższa kultura wypowiedzi -- Kronikarz Przedwiecznych już właśnie wklepuje w pocie czoła 256-cyfrowy kod!
Napisano 14.02.2016 - 21:01
Panowie, jak czytam Wasze posty, to wyobrażam sobie jak siadacie do komputerów i włączacie paranormalne.pl:
Klasa sama w sobie! Nie dajecie ponieść się emocjom, tonujecie wypowiedzi, dodajecie szczyptę humoru i wielką wiedzę - bardzo przyjemne zestawienie. Podejrzewam, że z takim obyciem i doświadczeniem życiowym, patrzycie na niektóre posty tak:
lub tak:
Wiem co mówię, sam mam podobnie...
Tym bardziej, bardzo się cieszę, i łechtam swą próżność, że to właśnie ja mogę uścisnąć Wasze prawice i wręczyć tę złotą statuetkę dla użytkownika legitymującego się Najwyższą Kulturą Wypowiedzi. Proszę ustawić się na... acha, już jesteście...skromne pozy...
Trzecie miejsce zajmuje Noxili - gratulacje, pani Grażynko, proszę wręczyć bombonierkę.
Drugie miejsce - D.B.Cooper - Bombonierka i paczka żelków truskawkowych.
Natomiast pierwsze miejsce, statuetkę oraz główną nagrodę - drzwi do lasu - otrzymuje:
PISHOR!
Nie jest to wielkie zaskoczenie, ale jednak bardzo się cieszę, że to właśnie Tobie przypadł ten tytuł za rok 2015 - gratulacje!
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych