Ehh główna nagroda do drzwi do lasu. Dobrze że wszystkie moje posty były prostackie. Wole klucz do dżungli. Gratuluje zwycięzcom!
Napisano 14.02.2016 - 21:10
Nie jest to wielkie zaskoczenie, ale jednak bardzo się cieszę, że to właśnie Tobie przypadł ten tytuł za rok 2015 - gratulacje!
Pewnie trudno w to uwierzyć ale dla mnie jest (tu miał być jakiś odpowiedni gif ale, niestety - wyczerpałem limity : /)
Niemniej - DZIĘKI BARDZO.
aaa... Kilka słów
No, więc - dziekuję wszystkim, którzy na mnie głosowali i gratuluję moim rywalom. Wygrać w takim towarzystwie, to zaszczyt.
Użytkownik pishor edytował ten post 14.02.2016 - 21:12
Napisano 14.02.2016 - 21:16
A nie, jednak nie -- po prostu w całym tym tumulcie nie usłyszałam przemowy
Mam już w ręku kolejną kopertę, tym razem napisano na niej Najlepszy moderator. Tę kategorię miał Państwu zaprezentować Yaw, niestety jednak zaspy, które utrudniły między innymi Zaciekawionemu dotarcie na galę, zatrzymały Yawa dosyć skutecznie:
Ponieważ zapewne Yaw nieco się dziś spóźni, to pozwolę sobie otworzyć kopertę zamiast niego i odczytać przemówienie... szur... otwarta... hm... nabazgrane trochę... n...naj.....najlep... naj-lepszy... m...mo... moder... moderator... aha.. najlepszy moderator.. eee...
(10 minut później)
Najlepszy moderator
Nadeszła wiekopomna chwila, w której każdy z Super Moderatorów dzierżyć będzie tytuł Najlepszego moderatora roku (tudzież nieco dłuższego okresu, jak w przypadku Aquili). Albowiem do tego zacnego grona dołącza niniejszym Kronikarz Przedwiecznych. KP ma wszystko, żeby pełnić tę funkcję:
Jeśli ktoś potrzebuje pomocy, można na niego liczyć...
Drugie i trzecie miejsce zajęli kolejno: Edward Kenway (aka SzOgUnEk aka Bractwo Assasynów Szogunka aka Sala buraków aka Pokój Buraków aka Zombie Grill aka YourNightmare aka The Game aka Szogunio aka Tse-Tse aka Edzio Roznosiciel) oraz Connor.
Administracja może być z Was dumna!
Napisano 14.02.2016 - 21:21
Nie ukrywam, że rola moderatora jest na naszym forum dosyć niewdzięczna, niemniej jednak praca Zielonych zasługuje na najwyższe wyrazy uznania -- a Kronikarz Przedwiecznych jest w tej roli niedoścignionym wzorem, takim forumowym crème de la crème!
Brawa i kolejna odznaka na klapie garnituru!
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych